Viikonloppu oli ja meni, olen aivan naatti, mutta silti onnellinen.

Näistä uskomattoman laadukkaista viikonlopun univormua esittelevistä peilikuvista voi päätellä, että jos haluaa näyttää  ruikulta, kannattaa ottaa uskomattoman laadukkaita peilikuvia. Sanon vaan, että meikä ei todellakaan ole tuollainen tikkari.
Pelottava seikka tässä Black Milkin galaksitrikoita esittelevässä uskomattoman laadukkaassa kuvassa on, että kuva on otettu koipien etupuolelta. Kysymys kuuluu, missä polvilumpiot?!Uhana Designin rosvokissakassi on maailman paras kassi. Tuo printti on sellaista hymyterapiaa että ei vaan kykene olemaan pahalla tuulella. Tässä asussa on mukana kaksi ihan lemppariasiaani, kassi ja trikoot. Vaikka ensin mietin että ristus kun on vähän hintavat rikoopöksyt (~70 eur), luotin kuitenkin vaistooni että niille on käyttöä koko rahan edestä. No on todellakin ollut käyttöä, enää ei arveluta yhtään.

Kommentit (9)

x
2/9 | 

hei minkä kokoiset nuo sun galaksit on? oon jo pitempään haaveillut omista tuollaisista, mutta koko mietityttää. multa kun pituutta löytyy, mutta jalat on kovin hoikat myös. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012