Saku on kateellinen hipsteripokista.
Harmikseni on myönnettävä, että lasini pukevat melkein paremmin tuota miestä, mutta minulla onkin aina ollut sydäntä nörttilookille. Muistatteko Marilyn Monroen roolihahmon Sugar Kanen ikimuistoisen kommentin Some Like It Hot -leffassa, jossa neitokainen totesi haluavansa silmälasipäisen miehen.

"I want mine to wear glasses...Men who wear glasses are so much more gentle, and sweet, and helpless. Haven't you ever noticed it? They get those weak eyes from reading - you know, those long tiny little columns in the Wall Street Journal."

Sugarin teoria ei ehkä ollut ihan aukoton, mutta siitä huolimatta rillit aiheuttavat ihmisissä tietynlaisia mielikuvia.Ivana Helsinki Copper Chain -malliston jättineule on maailman ihanin asuvaihtoehto näille taivaalta sataa nöhrötihkua ja kaikkia masentaa -päiville. Paitsi että minua ei oikeastaan masenna, päätin alkaa positiiviseksi.

Huomaatteko kuinka positiivisuus oikein huokuu täältä näin ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

minora
3/10 | 

Jostain syystä on aina pitänyt silmälasipäisiä ihmisiä poikkeuksetta luotettavina ja ystävällisinä. Voi johtua siitä, että äidillä, isällä ja veljellä on aina ollu silmälasit kaikilla - lapsuuteni luotettavat ihmiset ovat ehdollistaneet minut silmälasillisiin luottavaksi. :D Laseilla on väliä ja sanon taas, että sun on kyllä todella hienot!

bore
4/10 | 

silmälasit tuo kyllä ihan erilaisen fiiliksen ihmisestä. itellä ollu rillit nyt joku 6 vuotta varmaan ja ois ihan hassua olla ilman, kun ne on jotenkin iskostunu mun naamaan ja persoonaankin. näytän ihan hassulle ja olokin on ihan tohelo ilman rillejä :D

Heidi
5/10 | 

Tuo postauksen viimeinen lause voisi olla suoraan Pasilan Rauno Repomiehen suusta, kun kyseinen herra pääsee monologissaan vauhtiin. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011