-Yhteistyössä Schwarzkopf-

Osallistuin oman kuontaloni kanssa Schwarzkopfin tässä kuussa lanseerattavan uuden tuotesarjan, Gliss Million Glossin, testaukseen. Minulle luvattiin säteilevää kiiltoa tuotteiden myötä, kuin myös pörröisyyden vähenemistä.

Pörröisyys onkin se oma henkilökohtainen inhokkini, tsiljoonat hattivattimaisesti hiusten seasta nousevat pikkukarvat kun eivät varsinaisesti ole kovin toivottavia. Eivät etenkään nyt, kun raskauden myötä luonnonkihara hiukseni on mystisesti suoristunut. Asia joka jaksaa ihmetyttää päivittäin, kun on tottunut kihartuviin hiuksiin. Ikävä kyllä suoristuminen koski vain kiharaa, ei pieniä pörrökarvoja. Tietenkin. Joten käsillä on ehkä kauhein mahdollinen tukkakriisi; suora mutta pörröinen... minä kun luulin että kihara ja pörröinen oli ärsyttävä, mutta olin väärässä.


Kyllästyin niin totaalisesti pari viikkoa sitten velttoon ja suoraan tukkaani, että laitoin pitkästä aikaa teippipidennykset. Helpottaa arjen hiusrutiineja huomattavasti ja säästää omaa tukkaa, kun voin käsitellä raudoilla vain latvaa ja antaa oman hiuksen olla rauhassa käsittelyiltä ihan kokonaan. Pienoinen ongelma muodostui oikeastaan vain siitä, että käräytin viime kesän pitkällä jenkkireissulla hiukseni paahtavassa auringossa niin pahasti, että tällä hetkellä jo latvaan siirtynyttä kärvähtänyttä vyöhykettä ei voi parhaalla tahdollakaan kutsua hyväkuntoiseksi. Näin ollen oman kuivan hiuslatvan ero kiiltävään pidennyshiukseen oli aika suuri. Ja tämä oli se asia mihin toivoin Glissin 6 Miracles Oil Essence -hiusöljyn tuovan ratkaisun.


Parin viikon käyttökokemus Glissin hiusöljystä on ollut toimiva, kärsinyt hiuslatvani on öljyn jäljiltä pehmeä ja sileä, ja se sulautuu pidennykseen saumattomasti. Öljyn näppituntuma on melko samanlainen kuin luottopörröisyydenpoistajani L`Oreal Professionel Liss Ultimen (siloittava seerumi). Käytän seerumia aina siten, että suihkun jälkeen levitän pienen määrän kosteaan tukkaan, mutta vain latvoihin. Sama juttu hiusöljyn suhteen. Kaikkein pahimpina pörröpäivinä jopa suoraan kuiviin hiuksiin niin, että hieron seerumia pienen pienen määrän käsiin ja vedän kevyesti kämmenet hiusten pintaa pitkin. Hattivateille kyytiä nääs.

Se mikä tästä tekee erityisen kivan jutun on se, että Glissin hiusöljy on puolet halvempi (7,90€) kuin Liss Ultime.


Siloittavat hiusöljyt ja seerumit ovat vähän vastaavia kuin meikkivoide iholle. Niiden avulla saa hiukset näyttämään ja tuntumaan terveeltä. Mikään ei tietenkään pelasta kunnolla kärvähtänyttä hiuslatvaa, mutta saksien käyttöä voi helposti lykätä näiden tuotteiden avulla. Samalla öljy toimii suojana mahdollisia lämpökäsittelyjä vastaan. Plussaa myös miedosta miellyttävästä, hieman pähkinäisestä tuoksusta.


Sarjan sampoo ja hoitoaine tähtäävät samaan lopputulokseen kuin öljy; tekemään pörrötukasta hillitymmän, kiiltävämmän ja siloisemman. Sampoon jäljiltä hiukset jäävät puhtaiksi ja "rauhallisiksi", mutta itse jättäisin melkein hoitoaineen pois kokonaan jos on aikeissa käyttää hiusöljyä pesun jälkeen. Tämä siis, jos hiuslaatu on hento tai veltto. Karheaan paksuun hiukseen hoitsikkakin lienee paikoillaan, mutta minä tarvitsin vain sampoopesun ja latvaan öljyn optimaalisen lopputuloksen saamiseksi.


Seuraavan kuvan kissa ei liity tuotteisiin millään tavalla. Nöpöstä vain oli äärimmäisen hauskaa tunkea naamansa kameran linssin eteen aina kun mahdollista. Tämä tilanne on tyypillisesti käsillä aina silloin kun en toivo kuviin ylimääräisiä viiksiä. Silloinhan toki juostaan kameraa karkuun jos haluan ottaa kissasta itsestään kuvia. Ehkä kattikin halusi kiiltoa turkkiinsa :D

s4huhti14

Mielestäni hiusöljy on tämän uutuussarjan tähtituote, jolle sietää antaa mahdollisuus jos kärsii kuivista kaksihaaraisista hapsulatvoista. Öljyllä saa näkyvää ja tuntuvaa tulosta aikaiseksi heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Pitää vain muistaa malttaa käyttää öljyä pikkupisara kerrallaan, että lopputulos on sileä ja edelleen ilmava. Tuotteella on ilahduttavan pieni menekkikin tämän vuoksi, yksi pullo kestää ikuisuuden.

Jos mielenkiintosi heräsi ja haluat testata itse, klikkaa Olivian kisasivulle, missä on jaossa Gliss-tuotepaketteja. KLIK!

Kommentit (10)

tuulia
1/10 | 

heeei! oon kysyny tätä aiemmin, mutta jäänyt ilman vastausta... tarkoituksella vai vahingossa? :/ elikkä, milloin sulla on laskettu aika:)? ja anteeksi ku ei liity postaukseen tää kommentti,mutta laitoin vaan uusimpaan..!

2/10 | 

Kuivat kaksihaaraiset hapsulatvat, siinäpä mun hiustyyppi kolmella sanalla kuvattuna :D täytyy ehdottomasti laittaa kokeiluun!

Iiduska
3/10 | 

Hei oon itekkin käyttänyt juuri tuota Shampoota ja hoitoainetta jo viikon, on kyllä mahtavaa ainetta! Sarjan hiusöljyni on tosin eri, ilmeisesti niitäkin on useita.

Paju
4/10 | 

Täysin OT, mutta... luulin olevani ainut jolle raskaus on tehnyt mystisen hiustensuoristuksen. Olipa mukava kuulla, että näin ei ole :)

Satu
7/10 | 

Raskaus tosiaan tekee ihmeitä hiuksille. Minulle kävi päinvastoin kuin sinulle: piikkisuorista sileistä hiuksista tuli kihara pörrö. Hiukset ovat edelleen kiharat ja pörröiset vaikka kuopus on jo koulussa...

HeliJ
8/10 | 

Nöpö approves... :) Meidänkin kissan pitää AINA arvioida kaikki mamman ostamat tuotteet ennen kuin ne voidaan vihkiä käyttöön. Kissat - nuo eläinmaailman hyväksymistarkastajat <3

sisa
9/10 | 

Itselläni oli(on?) kiharat ja huokoiset hiukset, kunnes leikkautin ne ihan lyhyeksi ja sen jälkeen pitänyt hieman erityyppisiä ja -mittaisia lyhyitä hiuksia. Nyt hiukset ovat täysin kiiltävät, sileät ja taipuvat vain vähän latvasta. Johtuneeko siis tiuhasta leikkausvälistä ja siitä, että lyhyt tukka ei ole niin painava. Hassua kun hiuslaatu vaikuttaa yhtäkkiä ihan eriltä.

Miksiköhän nuo tuotteet on brändätty suuvesi- ja hammashygieniapullojen näköisiksi! o_O

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011