Sellaista tulin vinkkaamaan, että Suomen kaikissa Glittereissä vietetään tänä keskiviikkona 21.8. klo 17:00 alkaen kantisiltaa, mikä tarkoittaa alennuksia, pientä naposteltavaa ja Tampereen Koskarin Glitterissä myös minua ja glamourin kuningatarta (ja kampausneroa) Olivia Rougea! Toisinsanoen, iloista seuraa ja apuja syksyn asustevalinnoissa jos on tarvis.


Minulla on tavoitteena näyttää keskiviikkona suunnilleen joulukuuselta, tule katsomaan jollet usko :D koska nam mitä ihanaa jättikorua ja kimalletta lähestyvä syksy on tuonut asusterintamalle! Voidaan vaihtaa tuo Glitterin slogani hetkeksi muotoon: Big details. Big difference. Onko väärin fiilistellä jo pikkujoulukautta? Ai on vai. Anteeksi.

Kommentit (2)

atomi
2/2 | 

Nel-lii-na, sä voisit näyttää elokuuselta :) Miksei kesällä vois kimaltaa...Meille pohjoisessa syntyneille kesä on niin lyhyt, että elokuu on meille täyttä kesää. Mutta kivaa glitteripäivää teille !

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011