Joskus on hengästyttävää olla tamperelainen, täällä kun tapahtuu niin paljon kaikkea mahdollista mahtavaa, ettei mukana pysy! Tässä koottuna tämän viikon parhaat:

Perjantai 25.5.:

SMILE AFRICA

TAMK:ilaisten Tullikamarin Klubilla 25.5. järkkäämä SMILE AFRICA  on monikulttuurinen iltakonsertti, joka juhlistaa Afrikan Unionin perustamisen vuosipäivää. Illan tavoitteena on esitellä monikulttuurisuutta ja suvaitsevaisuutta kansallisuuksien rajat rikkovan kulttuuritoiminnan avulla. Musiikkiesitykset ovat helposti lähestyttäviä ja osallistuttavia kaikille ikään tai kansallisuuteen katsomatta.

Illan pääesiintyjät (ovet klo 20):

  • Puppa J. (Fin)
  • Hilton Marowa (Zim)
  • Buddha Surfers (Sen/Fin)
  • Jamora Rhythm.

Lauantai 26.5.:

Hattukävely

Hattufriikit asettavat lauantaina klo 14:30 päähänsä kauneimman hattunsa, ja ottavat nenän kohti Ojakatua. Silloin starttaa Tampereen ensimmäinen Hattukävely.

"Kokoonnumme Ojakadulla Super Mukava & Vintage Garden liikkeen edessä klo. 14:30, ja kävelemme Koskipuiston läpi Hämeenkatua pitkin Hämeenpuistoon Tunne Tampere-tapahtumaan. Hämeenpuistossa on käynnissä myös Eurooppalainen ruokatori ja pop-up ravintoloita.

Hattukävelyllä halutaan ennen kaikkea rohkaista tyylikkään päähineen käyttöön ja kiinnittää huomiota parempaan pukeutumiskulttuuriin. Kyseessä ei ole pukeutumiskilpailu, eikä naamiaiset, mutta tavanomaisesti tarkemmin ajateltu asu sekä hattu on suotava. Hattukävelylle voi osallistua kuka tahansa hatuista pitävä."

Teerenpeli Tease

Hattukävelyltä voi jatkaa iltaa Teerenpeliin. Teerenpelin kellari herää henkiin tällä kertaa täysin uudella tavalla, nimittäin tapahtumalla nimeltä Teerenpeli Tease, joka vie sinut takaisin salakapakkojen hämyiseen tunnelmaan.

Ensimmäisessä tapahtumassa esiintyjinä säteilevät Suomen sykähdyttävimmän
burleskiduon Holy Curves!in neidot Cherrie A. Dorable ja Olivia Rouge. Tämä toivottavasti tulevaisuudessa useammin järjestettävä klubi tarjoaa osallistujilleen Suomen laadukkainta burleskia, herkullisia drinkkejä ja tarjoaa mahtavan alun illalle ystävien seurassa!

Juontajana ja illan virallisena nauruhermojen kutittajana toimii stand up-koomikko Olli Siiki!
Muuta paikallista:

Eurooppalainen Ruokatori

Muistakaa myös Hämeenpuiston vallannut Eurooppalainen Ruokatori, jonka tarjoamat sapuskat vievät kielen mennessään 27.5. asti klo 11-21 joka päivä.

Vaatelainaamo Luottovaate

Tamperekin sai oman vaatelainaamonsa hurraa! Luottovaate on Laura Hapon ja Emmi Huhtasen luotsaama putiikki Itsenäisyydenkatu 23:ssa Tilanteessa, jonka ideana on tarjota asiakkailleen 2 designvaatetta / kenkäparia kahdeksi viikoksi kerrallaan. Laina-ajan jälkeen tuotteet käydään vaihtamassa. Puolen vuoden jäsenyys maksaa 70 euroa (opiskelijat 50e) ja kyseessä on yhdistys eli se ei tavoittele voittoa.

Todella kiva mahdollisuus käyttää jatkuvasti upeaakin upeampia designluomuksia, mutta ei tarvitse silti sijoittaa omaisuutta yhteen vaatekappaleeseen. Merkkeinä mm. Minna Parikka, Ivana Helsinki, Olivia Rouge, Katri Niskanen, MUKA VA ja monia muita, myös vintageaarteita.

Kommentit (14)

.:♥:.
1/14 | 

Haahaa! nytpä tiedän mistä saan ensi itsenäisyyspäivän tanssiaisiin ja muihinkin juhliin mekon! Hyvä että tossa on toi opiskelija-alennus : )

3/14 | 

Mun pitää käydä katsastamassa joskus tommoinen burleskiesitys, mullahan olis jo hyvä nimi valmiina jos siirtyisin sille alalle derbystä eläköityessäni!

Pitäis kyllä tulla, olis hauska viettää ulkomanviikonloppureissutyyppinen setti siinä yhdessä hotellissa jonka nimeä en nyt just muista mutta se on ehkä punainen ja jonkun veden lähellä. Ehkä. Saattaa olla jopa Tamperella tämä mesta.

Sukke
4/14 | 

Btw kommenttina vaan et ittee näin mitättömillä tisseillä suotua harmittaa burleskin vaatimat kurvit.. Takamusta kyl löytyis mutta tää etupuoli jää vähän turhan mitättömäksi :(

5/14 | 

Sukke: Ei se burleski VAADI kurveja, vaan niitä saa olla tai olla olematta, Burleskissa kun saa olla ihan minkä kokoinen ja näköinen tahansa :) On niitä kuule pienirintaisia esiintyjiä vaikka kuinka!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013