Tällä hetkellä Mansessa on meneillään Lost in Music -festarit, joka tarkoittaa aivan valtavaa livemusiikin kirjoa Pakkahuoneella ja ympäri kaupungin klubeja ja pubeja. Mie niin flippaan kun pääsen vihdoin huomenna näkemään Antti Tuiskun livenä. Ainoa Idols-kausi, jonka katsoin oli Tuiskun kausi ja pohjoisen poika ihastutti välittömästi. Antsan musiikki ei ihan täysin vastaa omaa makuani, mutta se ei ole tähdellistä, menen ensisijaisesti katsomaan Pakkahuoneelle showta ja persoonaa. Pakko kuitenkin myöntää, että esimerkiksi Sekaisin & Vaarallinen ovat pyörineet MP3:ssani niin kauan kuin jaksan muistaa ja saan niistä mielettömästi energiaa lenkkipolulla. Vaikka musiikkimakuni on eniten kallellaan Elvikseen, Placeboon, Mansoniin, old school räppiin ja ska rytmeihin, pidätän oikeuden kuunnella laajalla skaalalla kaikenlaista.


Kun lähdettiin tunnustuksia tekemään niin Tuiskunmuisku on myös ainoa syy miksi katson into piukeena Vain elämää tänä syksynä :D Se on vaan niin ihana tyyppi!

Lostareiden lisäksi ohjelmassa on I love me -messut Helsingissä, mennään sinne siskon kanssa heti huomenna katsastamaan mitä muodin, kauneuden ja terveyden maailmassa on meneillään. Olen tarkoituksella ollut ostamatta mitään kauneudenhoitotuotteita lähiaikoina, sillä luotan siihen että messuilla on kiinnostavia uusia&vanhoja tuttuja brändejä ja tottakai messutarjouksia. Minulla on kaikki voiteet, seerumit ja putsarit ihan finaalissa, joten huominen ei voi tulla tarpeeksi nopeasti. Käsisaippua EI ole kovin kiva kasvojen puhdistaja. Putsaahan se tosi tehokkaasti, ei sillä :D


Perskutarallaa että Kosmetologipäivät aukeaa kuluttajille vasta lauantaina, ei varmaan auta mennä raapimaan ovea, että on valmistunut ko. ammattiin sata vuotta sitten. Kouluaikoina Kosmetologimessut olivat parasta mitä tiesin! Mutta että vinkiksi jos kossupäivät kiinnostaa, niin menkää messuilemaan vasta lauantaina tai sunnuntaina.

Kommentit (1)

maya
1/1 | 

No voi kökkö, että huomasin tän vasta tänään - just tankkasin kosmetologiyhdistyksen sivuilta, että ei-jäsenet pääsee sisälle esittämällä tutkintotodistuksen tai vastaamalla alaa koskeviin kysymyksiin ( whaaaaat?!?) + tietty ostamalla lipun. Itse olen yhä jäsen, vaikka olen vaihtanut alaa jo reilu kymmenen vuotta sitten. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011