Olen sitä sukupolvea, joka laahusti teini-ikäisenä ylisuuressa flanelliruutupaidassa, revityissä Leviksissä ja käytti mustia maihareita. Grungena tunnettu tyylisuuntaus on niin ehtaa ysäriä kuin olla saattaa, mutta siitä huolimatta muistelen tuon aikakauden vaatteitani lämmöllä. Maiharit - klassikko, ruutupaidat - toimii aina, ja miesten XXXL-kokoisiin neuleisiin hukuttaudun mielelläni edelleen. 

Tuon aikakauden vaatteita saattaisin aidosti voida käyttää nykypäivänä ihan sellaisenaan, ja ainakin mahtuisin paitoihin edelleen :D farkuista taas en voi sanoa samaa. 

Tämä H&M:n midimittaiseksi venähtänyt ruutupaitamekko on alennusmyyntilöytö, josta olen todella iloinen. Pituus ja mekon rento malli ovat niin minua kuin olla voi, ja päälle vielä nostalginen ruutukuosi.

Grunge versioituna nykyaikaan, kyllä kiitos. Olisin ihastunut tähän vaatteeseen valtavasti myös vuonna 1994. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010