Ei luoja meidän työporukan lookkeja eilen! Kuvittelin, että tyttöjen neonvärisetit olisivat illan tyylikkäimmät, mutta kyllä tällä kertaa pisteet menivät bilejengin herrasmiehille. Nauroin koko illan ihan hulluna aina kun vaan vilkaisinkin niitä salihousujen ja hikipantojen kavalkadia hahah apua :D todistekuvia nyt kuitenkin vain meistä tytöistä. Ulkotakit päällä lookkien koko kauheus ei ihan paljastu, mutta tukat on ainakin hyvin.
Tässä ollaan körötelty Vihannin kautta Ylivieskaan ja nyt lopulta junassa (taas), mutta väliin mahtui myös eväsretkeä Vihannin asemalla riippumatossa. Työkaverini repusta löytyi jotain niin siistiä, että aion ensi tilassa käydä ostamassa matkariippumaton itselleni! Koin valaistuksen, riippumatto on parasta tulevassa kesässä.
Hiljaista sakkia täällä vaunussa, meikä ainoana naputtaa konetta ja muut nukkuvat. Ja jotkut keskustelevat jääkaudesta ja albiinoista ja ripsiäisistä. Hmm. Olen ylipirteä, nukuin 2-3 tuntia viime yönä jos sitäkään ja olen jo yli väsymysvaiheen :D

Kommentit (13)

mailis
3/13 | 

AHAA! Taidettiin eilen ajaa juuri teidän porukan ohi ylivieskassa! Ajateltiin teidän olevan jotain polttariporukkaa :D höh sinne meni mahdollisuus nähdä yksi parhaista bloggareista livenä :( kuitenkin olitte aika vaikuttavan näköisiä, sen verran teitä tuijotettiin! :D

Noora
4/13 | 

Hah, nättiä! :) Olisit vielä laittanut HC-vaihteen silmään ja krepannut otsatukankin. Se olisi ollut hottest eva!

M
6/13 | 

Noi riippumatot on kyllä ihan ykkösjuttu, varsinkin vaelluksilla Lapissa. Niissä saa niin hyvät päikkärit otettua ja kiedottua ittensä sinne kankaan sisään niin, ettei aurinkokaan pääse polttamaan unien aikana. :)

Maria33
8/13 | 

Tuossa ryhmäkuvassa on kyllä toisella neidillä oikealta päin katsottuna tyyli kohdallaan, tulee kyllä ihan 80-luku mieleen.:)

9/13 | 

Oi, salihousukuvaa kehiin! Tuosta ylimmästä kuvasta voisin sanoa sen verran, että varmaan joku vastaavan näköinen kuva löytyy omista albumeista ihan varmasti! =) Kivat hiukset! Miten ihmeessä ne kesti silloin 85 sen joka päiväisen kreppaamisen? Sit ne oli tietty eka vielä blondattu.

Innkkuw
12/13 | 

Ja mikä parasta tossa riippumatossa ois tampereella, täällä saa laittaa riippumaton vaikka puiston puuhun kiinni ! haaveilen tällähetkellä rippumatosta pyynikin näköalapaikalla, ai että :D

Joliel
13/13 | 

Hih! Miten mä en oo bongannut sua täällä Ykassa? Ootte taatusti erottuneet porukasta noissa asuissa! :D Missäs päin seikkailitte?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012