Rakastan haalareita, ihan kaikenlaisia. Kapeapunttisia, liuhulahkeisia ja shortsimalleja. Kaikki käy. Harmi kyllä näin pitkälle ei niitä ihan hevillä löydy, sillä mitoitus on aina keskipituiselle. Kaapistani löytyy kaksi shortsihaalaria ja yksi olkaimeton malli, joka usein onkin se ainoa malli, joka saattaa istua myös pitkärunkoiselle.

Tämä seuraava H&M:n kukkakukerrushaalari on ainoa pitkäpunttinen olkaimellinen haalari, joka on kautta historian sopinut minulle kuin hansikas. Se on kuulkaa poikkeuksellista se.

Haalarin kuosi on upea, tummasävyiset kukkakedot ovat 100-prosenttisesti minua. Mokkasiinit Vagabond. 

Vaikka perinteisesti haalarit yhdistetään pikkulasten perusvarustukseen, ne toimivat hyvin myös aikuisilla. Variaatioita löytyy aina rennoista farkkuhaalareista juhlaviin malleihin, jokaiselle jotain. Esimerkiksi mustan yksinkertaisen haalarin tyyliä on helppo muokata asusteilla tilaisuuden mukaan. Korkkarit ja korukuorrutus juhliin, tennarit ja reppu arkeen. 

Kommentit (4)

Tua
1/4 | 

Voi jumpe mikä haalari! Nyt alkoi tätä 182-senttistä kiinnostaa :D Oletko vastikään haalarin ostanut, löytyyköhän vielä kaupoista?
Itsekin rakastan haalareita, mutta kuten sanoit, mitoitus niissä harvoin on sopiva. Lyhyet lahkeet voi vielä tietyissä malleissa sietää, mutta liian lyhyt torso ja kinnaava haara ovat turhan epämiellyttävät... :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Tämä löytyi joulun jälkeisistä loppuloppualesta Pirkkalan Veskasta, ja silloin haalareita oli iso rivi. Varmaan just siksi, että torso on selvästi mitoitettu meille pitkille :D 

Ja kyllä, lyhyet lahkeet on ok ja niitä voi jopa entisestään lyhentää culottes-mittaan tarkoituksella, mutta lyhyttä torsoa ei voi pidentää, ainakaan helposti. 

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Pikkumyyx
2/4 | 

Omistin noin kymmenen vuotta sitten ihanan mustan satiinihaalarin, shortsihaalarin ja farkkuhaalarin (haaremi mallisen) ja ne olivat aivan hittejä. Vuosien aikana haalari ajatus unohtui ja ajattelin pitkään, että ehkä ne ei sovi minulle enään. Noh Ratinan uudessa kauppakeskuksessa päätin poiketa Monkin liikkeeseen ja repäistä ja kokeilla ”uusia” juttuja. Mitä vielä maailman ihanin musta haalari vaaleilla kapeilla raidoilla. Sopi vartalolleni kun valettu, eikä kapeiden raitojen ansiosta saanut näyttämään yhtään lihavammalta. Hintaakin vain 30 euroa ja pituus oli tämmöselle 175 senttiselle hukkapätkälle passeli. Ennustan tästä kesän hitti vaatetta! Nättejä haalareita näytti olevan myös Lindexillä, en kylläkää kokeillut, mutta näyttivät kohtuu pitkälahkeisilta versioilta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat