Aurinkoa on näkynyt lokakuussa poikkeuksellisen vähän, mutta niinä päivinä kun valoa on, tulee melkein automaattisesti napattua vaatekaapista jotain kepeyttä. Tämä pitkä harsohame on kirppislöytö, samoin kuin musta mokkarotsini. Kunnon klassikkokamaa tuo hempeän hameen ja rotsin yhdistelmä. Mutta tyylikliseet usein toimivat, onhan ne todettu käytännössä hyviksi yhdistelmiksi jo useaan kertaan. 

Tuo kukkaromallinen käsilaukku on suomalaista vintagea, merkkilapussa lukee Juno - Made in Finland. En ole naismuistiin törmännyt noin kätevän kokoiseen pienehköön käsilaukkuun, jonne mahtuu puolikkaan tarjottimen kokoinen älypuhelin! Huikeaa! Yleensä sirommat iltalaukut ovat niin pieniä, että niihin ei saa mahtumaan puhelinta mitenkään päin. Sarjassamme ongelmat, joita ei ollut männä vuosikymmeninä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010