Vaaleita sävyjä kesäpäivälle. Näköjään olin taas yltiöromanttisella fiiliksellä kun päälle etsiytyi virkattu toppi ja sifonkihame.
Voisin laulaa pienen oodin näille Marc O`Polon saapikkaille.... (saatu, Footway). Kepeät ja sievät kesämekkojen kanssa, mutta parhaimmillaan varmasti syksyllä.


Vanha reuhu kassini odottaa edelleen vuoritusta, mutta menee se näinkin. Miksi lempitavaroiden pitää kulua käytössä... järjestän tälle nahkalaukulle hautajaiset siinä vaiheessa, kun se kuluu lopullisesti puhki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (16)

heli
4/16 | 

Tuli tosta sun laukkukuvasta ihan randomisti mieleen, että vieläkö sulla on se (keino?)nahkalaukku, joka oli tummanpuna/vihree siis sellanen kaksvärinen. Mitä me muut sun työkaverit sillon josku 2007 lähes kauhisteltiin mut sä rakastit? En kyl tiä mistä tää pulpahti mieleen ja miks kyseinen laukku on jääny mieleen. :D

suklaakarkki:3
7/16 | 

ihana laukku ♥ ite oon niin kenkäfriikki, että yritän aina säästellä jokaikistä kenkää viimeseen asti. muistan niin hyvin talven 2010 (kai se oli 2010...?) kun oli PAKKO ottaa maailman lämpimimmät superihanat villaset maiharit kouluun. lunta oli jotain 10 cm, ja kävihän se niin että koska olin varjellu niitä jo vuodesta 09 ja mun kengät saa talvisin pahoinpitelyä (olen hyvä kaatumaan lumikasoihin ja liukastelemaan) joten talvella kaikki vaatteeni kuluvat ja ovat märkiä. mutta siis takaisin asiaan... välitunnilla olin tosi hissunkissun, pohja oli melkein puhki ja nahka kulunut ohueksi... ja se pohja meni todellakin kokonaan puhki. loppupäivän olin sellasta ''pompin yhellä jalalla jee'' meininkiä, varsinkin kotimatkalla... ikävöin yhä tuota paria ♥ oon maailman huonoin päästämään kengistä irti.

nanna
8/16 | 

ihana asu voi että nuo kengät <3 ois mahtavat syksyksi :) ja muuten onko footway -skaban voittaja julkistettu jo? onko niin pahasti mennyt ohi :D

Kirsikka:)
10/16 | 

Lempitavarat EIVÄT kulu puhkI!!! tai ainakin niin itselleni uskottelen.... Vaikka jokin lempivaatteeni olisi joka paikasta kulunut puhki, yritän viimeiseen asti varjella sitä ja keksiä mitä säälittävimpiä korjausviritelmiä. Mutta aina siinä kuitenkin käy niin, että poikaystävä tai äiti heittää parhaat päivänsä nähneet tavarat menemään. :( Viime viikolla hyvästelin lempitennarini, jotka olivat pohjasta niin rikki että olisi ollut sama kun olisi sukkasillaan kävellyt.. Ne tennarit päätyivät Cittarin roskikseen, vaikka niille olisi pitänyt pystyttää hautakivi: "Tennarit 2012 <3". Säilytin sentään kengännauhat :3

Minna
11/16 | 

Minkä kokoinen jalka sulla on kun oot nii pitkäki? Itselläni on 42 vaikka oon "vaan" melkein 170cm. :0

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011