Tukholmasta aikoinaan löytämäni Acnen mekko ei ole ihan sitä perinteisintä, graafisen yksinkertaista Acnea. Ja siksi se on minulle juuri passeli hulmuhelmoineen ja koruprintteineen. Ottaessani mekon PUB-tavaratalon rekistä tarkempaan katselmointiin, oli pakko tarkistaa niskalappu pariin kertaan. Luinko varmasti oikein! Ei auttaisi olla niin ennakkoluuloinen, yhden merkin alta voi löytyä tyylejä moneen lähtöön. Mielikuvani eri brändeistä istuvat harvinaisen tiukassa, vaikka muuten pidänkin itseäni tyylillisesti avarakatseisena.

Ja tässä lauantain asussa taas puukkarit käytössä, tällä kertaa mekon kanssa.


acne dress

acne dress


k3

k3


k1

k1

Olen klopsutellut Hasbeenseilläni nyt niiden saapumisesta asti joka päivä, ja olen yhtä suurta sydäntä. Ne tuntuvat sopivan aivan kaikkeen; mekkoihin, farkkuihin, leggarit+tunika -yhdistelmään... you name it. Aavistelen samanmoista aktiivikäyttötuotetta kyseisestä saapasparista, kuin Tunisiasta tuotu keltainen nahkalaukkuni on. Kenkien pisteitä lisää myös helppokäyttöisyys. Senkus vetää jalkaan ja saapastelee ulos. Ei tarvitse ähistä nauhojen tai solkien kanssa. Ehdotonta plussaa näin talvella, kun on käärinyt itsensä ensin toppamuumioksi, ja muistaa sitten vasta kengät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

2/7 | 

Oijoi, tykkään kovasti tuosta mekosta! Tosi onnistunut kokonaisuus ja nuo kengät kieltämättä näyttää tosi istuvilta ja mukavilta. Täytyy käydä joskus itsekin kokeilemassa miltä tuntuvat jalkaan :)

4/7 | 

Mekko on tosi kaunis. Eipä itselläkään ollut tiedossa, että Acnene valikoimista löytyisi jotakin noin prinsessamaista - mutta aina vain parempi

Ellu
5/7 | 

Tosi kaunis asu sulla taas:) Ja kiva nähdä miten hyvin nuo nilkkurit käy hameenkin kanssa. Itselläni on sellainen kumma käsitys et nilkkurit ja hame ei muka käy ja niinpä mulla on yhdet superihanat nilkkurit melkeimpä käyttämättä.

6/7 | 

Onpa ihana mekko! Tuo haalea puuterimainen väri on juuri sellainen, mitä näihin aikoihin aina kaipailen. Jotenkin vielä talvimaista, mutta silti jo pientä aavistusta keväästä... :) Tykkäilen!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
8/7 | 

c&r: thanks :)

salsa: älä sit luota siihen miltä ne ensikokeilulla tuntuvat kun nahka on vielä kivikova :D

karita: tack :)

maiski: juu oli mullekin ylläri, helmaa ja printtiä vielä samasta mekosta :D

ellu: käy käy, senkus laittaa käymään :)

soulbythesea: totta, tuossa on värit kohdallaan myös kevättä ajatellen :)

masc: kiitos :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012