Meillä oli pari viikkoa sitten 7-vuotishääpäivä eli kuparihäät. Mantrani voisi nykyään olla että miten ihmeessä aika kuluu näin nopeasti. Sopii myös tähän yhteyteen. Mutta ehkä se on hyvä juttu, että tuntuu siltä kuin olisin tavannut miehen eilen :) 

Otettiin hääpäivän kunniaksi vähän omaa aikaa, ja käytiin syömässä ja drinkeillä, ihan vaan kaksin. Lapsiperhearjessa kahdenkeskinen aika on totta vie kortilla, etenkin kun minä teen koko ajan kahta työtä. Mutta silloin tällöin aikuisten ilta on paikallaan ja meillä oli todella kivaa. 

Kävin ensimmäistä kertaa Moro Sky Barissa, ja se oli todella positiivinen yllätys. Katselen Tornia joka päivä juna-asemalla kulkiessani, mutta en ole tajunnut että näköala kattobaarista on niin huikea. Tampere 360 astetta.

Läksin matkaan H&M:n pikkumustalla ja saman putiikin pallolaukulla. Jos laukku on kuin koru, ei paljon muita koristuksia tarvita. Hiukset sössin ihan totaalisesti suolasuihkeella, kun en vielä tajunnut miten sitä kannattaa käyttää. Että kyllä kannatti kokeilla uutta tuotetta juuri silloin, kun on tiukka aikataulu :D

Syksy on niin ihanaa aikaa, kun ei näytä oudolta hyypiöltä mustanpuhuvassa huulipunassa. Illat ja minä synkkenemme samaan tahtiin.

Kommentit (10)

atomi
1/10 | 

Kiva tuo röyhelökaarroke pikkumustassasi; tekee mekosta heti sun näköisen. Ainakin kuvassa tukkakin näyttää hienolta:)

Sirza
3/10 | 

Tarkoittaako tämä, että olen lukenut blogiasi 7 vuotta, kun muistan häätyylisi?! Ai kamala, kun aika kuluu vikkelään..

..olen vähän järkyttynyt :D

Ps. Hiukset näyttät hyviltä ja minunkin täytyy saada tuollainen huulipuna!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Minäkin olen järkyttynyt että joku (jotkut!) ovat viihtyneet täällä ihan oikeasti 7 vuotta :D olen aina ajatellut että blogia luetaan hetki, kunnes se on "nähty", ja siirrytään seuraavaan. Mutta ihanaa että olet ollut täällä niin kauan, olen aina tosi iloinen kuullessani teistä pitkäaikaisista <3

Suosittelen lämmöllä Grimasin sarjan tumminta viininpunaista huulipunaa, se pysyy eikä tahraa!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Vierailija
4/10 | 

Voi  herttinen voi yhtyä miten aika menee näin nopeasti -kerhoon.

En pahemmin lue  blogja, mutta sinun lukijana olenki sitte  pysynyt yli 7-vuotta, sillä muista kun aloin lukemaan blogiasi jokusen aikaa ennen häitänne :--D

Vierailija
5/10 | 

Hehheh olen 23-v ja olen lukenut blogia jo ennen häitä. :D Niistä ajoista kun olit ihan blondi ja croppasit pään pois kuvista ^_^

hedya
6/10 | 

7-vuotta?! Hurjaa, muistan lukeneeni blogiasi jo ennen häitänne! Onnea paljon :)
Harvoin enää kommentoin ja täällä vierailutkin ovat vähentyneet (kännykällä on muuten aika hankalaa lukea blogiasi, kun painaa näytä lisää-kohtaa, se siirtää monta postausta eteenpäin niin että välistä jää lukematta ainakin kaksi?!) mutta palaan kyllä aina takaisin! Olet aina ollut mun idoli oman pituutensa hyväksymisen takia, kirjoitit aikoinaan hyvän jutun pitkänä olemisesta ja se on jäänyt mieleen! Siitä lähtien taisin itseasiassa pikku hiljaa hyväksyä oman mittani, joka taitaa olla sama kuin sinun, 179cm! Kiitos siis vieläkin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011