Olen jämähtänyt aivan täysin tähän Mangon keltaiseen tunikaan, en haluaisi juuri nyt mitään muuta käyttääkään. Ikävä kyllä sitä on pestäväkin välillä, joten joudun pitämään välipäiviä. Mutta nyt se oli taas puhtaana joten eikun menoks. Poikettiin katsomassa Oulun roller derby -joukkueen ja Tampereen A-tiimin peliä lauantaina päivällä, kun oli muutenkin asiaa manseen. Toimittiin myös majatalona oululaisille, joten meni tuo lauantai-iltakin siinä sujuvasti keskustelun polveillessa roller derbystä hmm.. roller derbyyn.Ruosteenpunaiset polvarit Lindex, viininpunaiset lakerikengät Palmroth Original (saatu blogin kautta), hapsulaukku Zara.
Viikonloppu meni jotenkin kauhean nopeasti, kun oli koko ajan tekemistä. Paljon tekemistä ja paljon vieraita. Nyt kun olin töissä koko viikon ja kaaduin kuolemanväsyneenä sänkyyn joka arki-ilta, piti mahduttaa viikonloppuun paljon enemmän hommaa kuin aikaisemmin. Suursiivoukset, leipomiset, pihahommat ja niin edelleen, ei ole ainakaan tekemisen puutetta. Menee varmaan hetki että tottuu taas tavalliseen arkeen :)

Kommentit (6)

Suvi-Johanna
1/6 | 

Eikä ostin juuri nuo samat polvisukat Lindexiltä muutama päivä sitten :D Pakko kertoa, kun niin harvoin näkee blogeissa jonkun vaatteen, joka löytyy itseltä. Tuo musta raita sukissa on mielenkiintoinen lisä, vaikka aluksi arastelin, että näyttävätköhän liikaa pitkiltä tennissukilta, joita en voi sietää. Hyvältä näyttää kuitenkin sunkin säärissä etenkin noiden kenkien kanssa! Pitäisiköhän hamstrata nuo valkeana ja harmaanakin, kun kaikki värit näyttivät kaupassa niin kivoilta raitoineen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011