Vietin viikonloppuna hetkisen Viialan Haihunkoskella haahuilleen. Koski on todella kaunis juuri nyt, kun lunta on kaikilla pinnoilla puita ja kosken kiviä myöten. Haihunkoski on melko pieni alue, mutta useamman koskenuoman keskellä ympäröivä todellisuus unohtuu nopeasti, sillä kohina peittää kaikki äänet alleen. Varsinainen luonnon oma ommmmmm-ääni!

Vajaa tunti tällaisessa ympäristössä riitti palauttamaan energiatasot kohdalleen kiireisen työviikon jälkeen. On kauhean kliseistä kertoa saavansa energiaa luonnosta (etenkin kun on profiloitunut vesipelkoiseksi epäeräjormaksi), mutta näin se vain on. En kaipaa monen päivän vaelluksia, vaan oikeastaan juuri tällainen hetken piipahdus on hyvä. 

Luontokuvaajille Haihunkoski on helppo piipahduspaikka, suosittelen lämmöllä. Kapeat kosket ja useat pienet sillat eivät ole mahtipontisia, mutta sympaattisen kauniita senkin edestä. 

Kommentit (6)

Minttukaisa
1/6 | 

Hei! Tämä liittyy OSITTAIN luonnossa liikkumiseen, joten ei mene ihan vierestä... Törmäsin nimittäin kirjoitukseesi karppauksesta, kun etsin laihdutusvinkkejä, mutta tajusin vasta, että se oli vuodelta 2011! Mutta hyvä, että blogi on edelleen olemassa ja pääsen kysymään, oletko edelleen jatkanut karppausta? Onko painosi pysynyt edelleen niissä alalukemissa?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Ah törmäsit Liikunnanvihaaja-kirjoituksiin, oi niitä aikoja. Silloin vetäisin hyväkarppaamalla kertyneet kilot tehokkaasti veks ja siirryin ihan tavalliseen ruokavalioon sen jälkeen. Järjestän nykyäänkin syömiseeni pari kertaa vuodessa hiilarittomampia kausia, jos tuntuu siltä että alkaa mekko kiristämään. Eli korjausliike ajoissa, vehnä ja sokeri pois, niin ei pääse menemään överiksi. Ylipäätään ylenpalttinen sokeri/vehnä puputtaminen tekee minulle huonon ja väsyneen olon, mutta välillä pulla menee sen ohi :D en ole kovin ehdoton näissä asioissa, korjausliike ruokavalioon aina välillä, jos alkaa mennä överiksi. 

Painoltani olen samoissa kuin silloin kuntokaudella, mutta valitettavasti tuo HC-kuntoilupuoli uupuu, joten olen hieman pehmeämpi versio sen ajan minusta :----D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Vierailija
2/6 | 

No jaa, onko se nyt kliseistä sanoa että saa luonnosta energiaa... Tällä hetkellä metsästän uutta asuntoa ja huomaa kyllä selvästi että luontomaisema lisää asuntojen arvoa. Viime viikolla näytössä yksi myyntilauseista oli että keittiön ikkunasta voi seurata oravia. Itsellänikin on tällä hetkellä kaikista ikkunoista metsämaisema ja jo talvisen luonnon katselu sisätiloista on rentouttavaa :D Tässäpä vasta kunnon epäeräjorman luontohetki :D

Sari Kristiina
Liittynyt30.8.2015
3/6 | 

Hei! Asuin lapsuuteni ja nuoruuteni noissa maisemissa. Olen niin iloinen, että tuo koski on nykyään arvostettu paikka! Aikoinaan sitä pidettiin lähinnä hajuhaittana, mikä johtui käsittääkseni viereisestä nahkatehtaasta.
Lapseni vein sinne parisen vuotta sitten perhokalastamaan ja välillä poikennut sukuloidessa :).

karkkinen
4/6 | 

Lähes värittömyys on talvella lumoavaa.. harmaata, mustaa ja valkeaa, jotenkin rauhoittavaa. Ja kyllä! Luonnossa käyskentely auttaa minulla lähes kaikkeen...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011