En kirjoittanut pienissä häissä ha! Vihaan sitä biisiä ja menee ihan täysin hermo kun joka tuutista puskee kyseinen ralli jatkuvasti argh. No mutta asiaan, eilen kiisin Turkuun Jannen ja Kirsin häihin. Saku puolestaan cruisaili Toholammille Villen ja Annan häihin. Miten voi olla, että kesän kahdet ihanat kaverihäät osuivat juuri samalla viikonlopulle! Minä olisin halunnut molempiin häihin, mutta ei auttanut muu kuin jakaantua.

Kamerastani loppui akku hotellissa, vaikka kotona se näytti täysiä palkkeja, että kuvasaldo on nyt sitten muutama surkea kännykkäkameraräpsy.

Juhla-asuna toimi Asoksen vanha punainen mekko ja lisäksi kiinnitin sulkia hiuksiin ja pujotin sormeen megasormuksen.


q6

q6


q1

q1


q5

q5

Otin riskin kun laitoin Minna Parikan Jeanit jalkaan, koska vesisateen uhka oli melkoinen. Ja tulihan sitä tavaraa taivaalta sitten oikein ämpärikaupalla, mutta jotenkin onnistuin suojelemaan rakkaat kenkäni läpi kekkereiden ilman kosteusvaurioita.


minna parikka jean

minna parikka jean

Juhlapaikka oli Kakskerrassa, suuressa huvilassa keskellä ei mitään. Toisinsanoen ihan mahtava ympäristö iloiselle hääporukalle. Ruoka oli hyvää, morsian kaunis ja sulhanen komia :)


q3

q3


q2

q2

En oikein vieläkään tajua, että lähden huomenna Italiaan! Pitäisi pakata, ihmetellä lähtöaikoja ja muuta asiaan kuuluvaa... eli huomenna vartti ennen kentälle lähtöä huiskin jotain turhaa laukkuun ja totean perillä että minulla on kolme hametta, muttei yhtään paitaa. Normipäivä ;)

Kommentit (15)

Jaujau!
1/15 | 

Muistan itekki ku aloin kuvaileen ja opinki jotain, ja sit oli tosi kivaa kuvata kaikki vinossa..mut jos joka ikinen kuva on vinossa, niin siitä menee sit vähä jo se tarkotus..Ja ihmiset sopii vinoon, mut ei talot :D

2/15 | 

Hi, minä olin viime kesänä tuolla samassa paikassa laulamassa wedding singerinä. :) Ja sähän oot ollu melkein meillä kun noin lähellä oot juhlinut!

3/15 | 

Ihana punaisen ja musta yhdistelmä tuo sinun asusi! Likey! Hyvää Italiaa, toivottaa hän kateellisena myös.

Baw
4/15 | 

Hih, mäkin olin eilen Kakskerrassa :D ihan mökkeilemässä vaan tosin... se sade alko kyllä niin yllättäen! Ensin aurinko paisto täysillä ja 5min päästä sato vettä kaatamalla ja ukkosti niin, et koko mökki tärisi...

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
5/15 | 

jau: talotkin on ihan helppo kuvata vinoon, senkus vaan kääntää kameraa :)

mea: taitaa olla suosittu hääpaikka :) ihanaa kiharatietä ja maisemaa tuolla. Ja uuuh sitä ihana kartanoa matkalla, jossa Hovimäkikin oli kuvattu!

katri: kiitos :) hauskaa mennä ensimmäistä kertaa uuteen maahan reissulle :)

baw: se ukkosmyräkkä oli kyllä melkoinen! Ja aika ihanat mökkiseudut sulla :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

anna
6/15 | 

Näin sut Primassa! Häkellyin niin etten uskaltanut tulla moikkaamaan ja kehumaan kuinka kiva blogi sulla on :) olit tosi nättinä siellä

8/15 | 

Oikein kivaa matkaa, Pohjois-Italiahan se oli?
Kelpais kyllä mullekin vaan minäpä suunnistan huomenna takasin sorvin äärelle.:(

10/15 | 

Mä VIHAAN sitä biisiä niin paljon ja kaiken huippu on just se, et se tulee koko ajan kaikkialta. Onneks sitä ei varmaan kohta enää soiteta niin paljoo :DD

Mitzu
11/15 | 

Täällä on muuten yksi tyyppi Toholammilta! Oli pakko kommentoida kun kerranki jossain mainitaan tämä paikkakunta :D

neurotic
13/15 | 

Ja täällä toinen tyyppi Toholammilta. :D Johan me ollaan ryhmittäydytty Nelliinan blogiin :D

Suvi
14/15 | 

Heh jo kolmas tyyppi Toholammilta! Mä vielä vähän tunnen morsiammenkin:) Joo no olisko ollu vähän siistiä jos Nelliina olis ollu Tohiksella, paikalliseen sanomalehteen olisit päässy:)

ilmapallokauppias
15/15 | 

kakskerrasta about tunnin bussimatka kouluun ou jees. ketuttaa .-D ja pidä hauskaa italiassa ! ite olen majaillut vaan rooman kamaralla, ja en pysty kuvailemaan paljonko haluan takaisin sinne. olen sulle kateellinen !

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012