Suomessa halloween taitaa olla enemmän aikuisten pukujuhla, eli mahtava mahdollisuus vetää ihan överiksi vaate- ja meikkirintamalla. Ainakaan täällä meidän kylällä en ole vielä törmännyt karkki tai kepponen - pikkuväkeen. 

Jos on vielä halloween-kekkerit hakusessa, suosittelen lämmöllä ystäväni luotsaamaa Horror & Tease -showta Klubilla. Lauantaina 29.10. lavalla nähdään kauhuteeman merkeissä huikeita esityksiä ja näissä kekkereissä ei tarvitse ikinä pelätä olevansa ylipukeutunut. Voi päästää maskeerausinnostuksen irti ja antaa mopon keulia. Ehkä jopa pokata parhaan pukeutujan palkinnon?

Olen vieläkin fiiliksissä tästä parin vuoden takaisesta Horror&Tease -shown asustani, Pikku Punahilkka gone zombie: 

Sakun parin vuoden takainen Ronald McScary taas ei olisi välttämättä juuri tänä halloweenina ihan paras idea, johtuen kuluneen viikon kuumimmasta mediahässäkästä, pelleilystä. Vinoutunut pelle on kauhumaailman klassikko ja sopii halloweenin teemajuhliin paremmin kuin hyvin, mutta ei riitä ymmärrystä tipan vertaa uutisissa pyöriville lapsia säikytteleville klovneille. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011