Minä sydän naamiaiset. Aina, kun on mahdollisuus vetää kunnolla överiksi, teen sen. Oma Pikku Punahilkka -asuni tuli kuvioihin vasta perjantaina, minulla oli aluksi ihan muut suunnitelmat. Kaikki lähti oikeastaan siitä, että löysin tuon viittakankaan vitosella ja totesin, että siinäpä täydellinen punahilkkaviittamatsku. Ja lauantai-aamuna kursin viitan kasaan, ja aloin rakentamaan loppua lookkia. Piilarit ostettu Make It -meikkikaupasta Kuninkaankadulta.

Horror & Tease Showssa oli vaikuttavia esityksiä, ja upeaa oli myös juhlakansa. Meidänkin porukasta kaikilla oli maskit yllä.
 
 

Maija, Hooligan ja Kitty. Arvatkaa ketkä kaksi ovat joukkuekavereita heh. 
Systeri ja Katri, joka toimi illan virallisena kuvaajana. 
 
 

Taidan käyttää tuota huppua jatkossakin, mutta ehkä vähemmän dramaattisella meikillä ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (30)

jen
7/30 | 

Viimeisen kuvan kohdalla suusta pääsi spontaani "hyi h******i"! Kamalan upeat meikit ja asusteet, näen susta luultavasti painajaisia ensi yönä.

8/30 | 

Rakastan myös naamiaisia hirveästi :) Siksi meillä onkin kavereiden kanssa tapana pitää myös joka vuosi Halloween bileet johon onneksi kaikki yleensä panostaa :) Ihan mahtava idea toi sinun, aika mahtava/pelottava tuo vika kuva :D

Henne
11/30 | 

Hahahaa, sulla on kyllä iha täydellisen muotoiset kasvot kauhuleffojen creepy-lapseks. Tiiättehän, just se lapsi, joka pelottaa eniten koko leffassa :D

Pirre
12/30 | 

Näen luultavasti painajaisia tuosta viimeisestä kuvasta.. :D Oikein onnistunut meikki!

Maria
13/30 | 

Jepjep, minäkään en luultavasti nuku ensi yönä, kiitos kahden viimeisen kuvan. Niiin makee asu! Nyt tuli kamala himo päästä naamiaisiin, en ole varmaan koskaan ollut. :(

Käyttäjä1690
Liittynyt16.11.2015
14/30 | 

Kreisii, siis mikä toi Olivian vyötärön salaisuus on? Korsetti vai onks O käynyt poistattaan kylkiluunsa, niinku kaikki kylkiluunsa. Ja onks sulla sun hääkorsetti päällä? Hienoja kuvia <3

Noora
19/30 | 

Hyi kamala toi viimenen kuva! Ihan kylmät väreet meni, eli aika onnistunut kokonaisuus siis! :D

22/30 | 

Vautsi, ei voi muuta sanoa! Pakko ihailla tätä sun paneutumista asuun. Ja huppu on mielettömän hieno, jos saa toivoa niin lisää kuvia siitä, ehkäpä tuollaisen voisi toteuttaa itsekin. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012