Erittäin edullinen markettikosmetiikkasarja Essence on aiheuttanut kuhinaa jo hetken aikaa, sillä esimerkiksi sarjan 3,50 euroa maksava volyymiripsiväri pärjää vertailussa 10 kertaa kalliimmille tuotteille. Ja menee itseasiassa niiden ohi. Minä olen ihastunut korviani myöten sarjan glow highlighter -tuotteeseen, jolla saa kasvoille sellaisen hehkun että oksat pois!

Prismatic Rainbow on ehkä vähän epäilyttävän näköinen, joskin soma kaikessa sateenkaarisuudessaan. Ihan ensimmäisenä ei tulisi mieleen sutia poskipäille sinistä. Sininen kuitenkin sekoittuu muiden värien kanssa vaaleaksi kuulloksi, joka tuo valoa kasvoille ennen näkemättömällä tavalla. Minusta tuli fani kerrasta. Korostusväri maksoi hieman yli 4 euroa.

Huonosti kuivahkon ihoni kanssa reagoiva varameikkivoiteeni ei ole ehkä paras esimerkkikuvan perusta, mutta muitakaan naamoja ei ollut tähän hätään tarjolla. Olen sen verran pihi, että käytän huonon meikkivoiteen loppuun, vaikka ihoni näyttää siinä läheltä katsoessa kireältä. Ehkä pitäisi jo luovuttaa ja siirtyä sopivampaan tuotteeseen :D Mutta kuvasta näkee kuitenkin korostustuotteen kuullon.

Sateenkaaripölyn nerokkuuden tajuaa vasta kun sitä on sutinut poskipäille ja ohimoille; se nostaa poskipäät kattoon. Kun käyttää tarpeeksi muhkeaa ja leveä sutia, saa värit sekoittumaan näppärästi rasiassa. Niitä toki voi käyttää myös yksitellen, jos haluaa vaikkapa sinistä luomille ja kultaa kulmaluulle.

Kommentit (3)

Vierailija
2/3 | 

Mistä tämä on tehty? Ei löydy mistään kosmetiikan raaka-ainesaiteilta essencea.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010