Häh, no tottakai haluan! Vaatehuone oli päässyt mukaan (kiitokset minua ehdottaneille) viinimerkki Torresin skabaan, missä joku bloggari x lähtee tutustumaan ihmeelliseen Barcelonaan, eli hellou vaan, me wants! Viini, ruoka, Espanja... ei huono kolmikko. Itseasiassa en ole ikinä käynyt Barcelonassa, mutta uskallan veikata, että kaupunki on ihana. Etenkin jos mukana ei ole futissekopää miestä. Miestä, joka yrittää painostaa minua Barcelonaan syksyllä johonkin jalkapallohommiin. Ei tule tapahtumaan.

Äänestäjienkin kesken laitetaan reissua jakoon, joten tsemppiä myös teille :)

Barcelona on aina muodissa

Ja nyt sitten klikkaamaan Facebookkiin yllä olevan bannerin kautta "äänestä tämä bloggari voittoon" -peukkua Vaatehuoneelle, lupaan halia teidät kaikki läpi jos näin teette :D Lopullisen valinnan suorittaa raati, mutta lukijaäänet vaikuttavat myös.

Kiitos paljon, niisk & köh kuittaa ja menee nyt nukkumaan.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011