Reilun viikon päästä Tampereen Eteläpuistossa rytisee, kun uunituore kaupunkifestari South Park järjestetään ensimmäistä kertaa. Samalla potkaistaan käyntiin Suomen festarikesä. Eikä huonolla kattauksella ollenkaan, sillä luvassa on sen luokan tukkaheviä ja rokkia että Pyhäjärvi raikaa varmasti Pirkkalan rannoille asti. Ja burleskilava, ooh!

southpark_peruslogo_RGB_isoEsiintyjälistassa mm. Skid Row, W.A.S.P., Europe (!!), Sonata Arctica, Death Hawks ja niin edelleen, tsekkaa koko setti täältä KLIK ja aikataulu täältä KLIK!

Antaisin ehkä oikean käteni että pääsisin näkemään Europen livenä mutta ehei, en pysty tässä kunnossa edes kuvittelemaan festareille lähtöä. Joten hei, menkää te minun puolestani kivajee? Ei, en ole marttyyri :D ollenkaan. Lisäksi olen semikateellinen tästä South Parkin festaritarjoilusta, aika kivat sapuskat luvassa...

Sen pidemmittä puheitta laitetaan arvontaan 2 festaripakettia, tarkoittaen että kaksi onnellista voittajaa saavat itselleen ja kaverilleen sisäänpääsyn 6.-7.6.2014 South Parkiin, Manseen, Eteläpuistoon.

Säännöt:

1. keksi nimimerkki ja jätä sähköposti sille varattuun kenttään, ei näy muille kuin minulle.

2. kerro kommentissa mikä artisti kiinnostaa erityisesti ja miksi, tai jos vaikka vain haluat härväämään festaritunnelmaan muuten vaan niin ihan pätevä syy sekin on. (Nimimerkillä: ai häh, joko ne bändit lopetti enkä ehtinyt edes leirintäalueelta ulos!)

3. Final countdown osallistumiselle alkaa 1.6.2014 klo 23:59:50 ja osallistumisaika sulkeutuu 10 sekuntia myöhemmin keskiyön aikaan.

Rokrok sitten vaan, toivotaan South Parkille aurinkoa!

Kommentit (179)

Niinaa
1/179 | 

Shining ehdottomasti! Kyseinen bändi jo kaksi kertaa hämyisissä klubeissa nähneenä, niin olisi huippua nähdä festareitten lavallakin. Taitavat muussa tapauksessa kesän festaritkin jäädä väliin, kun kaikki itselle huonoihin ajankohtiin. Täytyy päästä edes kerran kesässä! :)

magical
2/179 | 

Uuuu kiva arvonta! Europe ja Shining kiinnostavat eniten. W.A.S.P ei ole ollenkaan paha lisä sekään :)

Ninneri
3/179 | 

Mua ei nappaa noista bändeistä mikään, mutta tiedän että sisko ja hänen metallimusiikkiin vihkiytynyt bestiksensä repisivät verkkarinsa jos saisin heille liput hankittua.
Joten osallistun arvontaan kahden parikymppisen höyrypään puolesta ja toivon että voitan: asun nimittäin siskon kanssa kimppakämpässä ja oma kulta olisi tulossa juuri tuona viikonloppuna vierailulle.. saisin hyvillä mielin potkia noi kaks hevilettiä festareille nurkistä pyörimästä :D

viiviK
4/179 | 

No siiiis kuka nyt ei haluis Europea nähä livenä? Ja okei myönnetään Olli Herman on namu, joten damdiii vaa :D Ja olishan näin hienot festarit aivan mahtava loman lopetus! :)

ninsku
5/179 | 

Skid Row ja Sonata Arctica! Aika hyvä valikoima esiintyjiä noin yleensäkin :) Noilla ois ihan mukava polkasta festarikesä käyntiin.

6/179 | 

No tietenki kun lauantaina on synttärit, niin W.A.S.P. ja Europe olis kova! Skid Row kelpais kans.

Onhan noi kaikki nyt niin klassikoita, Carriee ja Final Countdownia on viime vuosina tullu kyllästymiseen asti vedettyä Singstarissakin :)

Emilia
7/179 | 

EUROPE!!!! JEEEE!!!! Voi nuoruus kun tota on paukutettu volat kaakossa!!! Ihan fiiliksissä nyt jo!!!!

muumuu
8/179 | 

Hei jee, enpä ollut kuullut moisesta vielä! Skid Row olis huikeeta nähdä. Ensimmäinen poikaystävä esitteli sen minulle aikanaan ja tulee hauskoja muistoja mieleen. Oma uusi festari Tampereelle, toivotaan, että onnistuvat ja saadaan taas yksi pysyvä kesän piriste tänne :)

Joppana
9/179 | 

Bändeistä eniten kiinnostaa Poisonblack, koska Sentencedin lopettamisen jälkeen olen halunnut mennä keikalle, mutta en ole saanut aikaiseksi. Myös burleski lavan anti kiinnostaa! :)

Noora
10/179 | 

Dimebag Beyond Forever olis siisteintä nähdä. Ja olishan W.A.S.P kanssa aika huikee. (vaikka todellisuudessa olisin vaan ruokakojujen välittömässä läheisyydessä :D)

tropea
11/179 | 

Oon jo luvannut lähteä miehen seuraksi katsomaan Europea ja hotellikin on varattu. Liput vaan vielä puuttuvat.

Rogue
13/179 | 

Itseäni kiinnostaisi eniten nähdä Skid Row, Battle Beast sekä Brother Firetribe, koska voisin kuvitella, että kaikilla näistä olisi luvassa aika eeppiset lavameiningit. Veli Paloheimon olen kerran aikaisemmin muinaisessa menneisyydessä vuonna 2006 (onko sieltäkin jo niin kauan?!) nähnyt livenä, joten olisi hauska päästä seuraamaan, mihin suuntaan live-esiintymiset ovat kehittyneet. Poikaystäväni puolestaan haluaisin viedä katsomaan W.A.S.P.:ia, koska hän on kyseisen yhtyeen kovemman luokan fani.

Liena
14/179 | 

Sparzanza! Esiintyjistä ehdottomasti se suosikki, olen nähnyt aiemmin livenä kahdesti ja vetää todella hyviä keikkoja. Battle Beast kiinnostaisi myös kovasti! Useimmiten kesäviikonloput menevät töissä, mutta nyt sattuisi tämän festarin aikaan olemaan vapaa, muta piru vie kun ensimmäinen kesätili ei ole ehtinyt tulla! Siksi toivoisin kovasti että arpaonni suosisi!

Tiivitaavi
15/179 | 

Europe kiinnostaa eniten ja minkä vuoksi niin, kappale The Final Countdown oli ensimmäinen biisi jolla sain rispektiä muiden lasten silmissä kun osasin soittaa alkupimputuksen titytiityy titytitytyy...

Jaspar2
16/179 | 

Dimebag beyond foreverin ensimmäinen festarikeikka! Pakko nähdä! Bändikattaus muutenkin kohdallaan ettei tuosta osaa edes päättää.

essiessi
17/179 | 

Mulla on opparin final seminar 3.6 joten tekis kyllä hyvää tän puolen vuoden rupeaman jälkeen päästä vähän fiilistelemään festaritunnelmiin! :D

Millarna
18/179 | 

Enpä muista, koska olisin ollut festareilla viimeksi :D. Olis ehkä turvallista lähteä näin festariamatöörinä kaupunkifestareille. Telttaan mua ei ehkä enää sais festaroimaan :D

Lotta
20/179 | 

Europe ja w.a.s.p pitäisi ehdottomasti nähdä ja olisi muutenkin kiva tulla kotikonnuille nauttimaan festari tunnelmasta!

Mira
21/179 | 

Tampere + kesä = vastustamaton yhdistelmä! Burleski kiinnostaa ja EUROPE - se on ykkönen!!

23/179 | 

Mä haluisin nähä Europen, tietty! Siis ku tänä keväänä mä jo vähän niinku näin Joey Tempestin mun nysses, ku mä olin niinku matkaas ridaan. Mut ei se ollu Joey, ei ollu. Mut mä luulin. Mukaan sinne keikalle mä ottasin yhen mun hevarikaverin, joka sano, et se ei muka voi tulla, ku "se on kikkeliosaston hevirokkia". Se on ite urpo!

Linda
24/179 | 

Aijai mikä valinnanvaikeus, mutta kyllä nyt voiton vie Sonata Arctica! Kyseistä bändiä tuli kovastikkin kuunneltua kymmenisen vuotta sitten, keikalle ei kuitenkaan koskaan tullut lähdettyä, joten olishan se ihan huikeeta päästä kokemaan. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan:) Ja toki tuo yleinen festarihärvääminenki on erittäin tärkeää!:D

iituliina
25/179 | 

SIIS MIKSEN MÄ TIENNYT TÄLLAISESTA FESTARISTA EDES MITÄÄN?! Nimim. huomenna lähössä Tampereen suunnille (no okeoke, Viialaan) lomaileen ja ah -EUROPE olis ehdottomasti tietty se ykkönen ja must see, mutta eipä toi muukaan anti pahalta näytä, todellakaan!

Festaritunnelma toki kiinnostaa muutenkin, tää kesä eletään valitettavasti niin hemmetin pienellä budjetilla, et taitaa jäädä kaikki festarit väliin, ellei vahingossa satu vaikka voittamaan jotain lippuja jostakin ;)

christel
26/179 | 

Jee mahtimahdollisuus! Ihan ne pelkät festarit kiinnostaisi, samoin Tampereen ympäristö ja artistikattaushan on aika lailla soittolistoiltani :) esim. No todellakin Europe kiinnostaisi, samoin Santa Cruz ja Sonata Arctica!

Viime kesänä jäi kaikki festarit käymättä, kun jalka sano ittensä irti kesän alussa :( tänä vuonna olisi hyvä aloittaa aikasin ja ottaa takas menetettyä aikaa!

Ps. Kommentoin aivan liian harvoin vaikka blogiasi olen lukenut ihan ensimmäisistä postauksista asti.. Kuten huomasin että ihana fontti tulee kun nyt kommentoin!

Kirsinen
28/179 | 

Olen tiiraillut South Parkin esiintyjälistaa vähän väliä, sillä tässä olisi festari, jossa lähes tulkoon kaikki bändit kuuluvat soittolistalleni. Siispä, festareilla kiinnostaa kuulla ja nähdä lähes kaikki bändit! Eniten kiehtoo kuitenkin Europe, W.A.S.P ja Skid Row, koska bändien vinyylit ovat olleet jo pitkään ahkerassa käytössä ja ne nyt vaan on niin hyviä! :) Bursleski kiinnostaa toki myös! Ja tietty päästä mukaan Tampereen rokkifestarimeinikeihin.

Nanna
31/179 | 

W.A.S.P. on yksi poikaystäväni suosikki bändeistä, eikä hän ole ikinä päässyt kuuntelemaan bändiä livenä. Olisi mahtava saada liput ja yllättää hänet, koska minulla ei muuten ole varaa lippuja hommata. Itse musiikin suurkuluttajana nauttisin myös lähes kaikista esiintyjistä. Molemmat nautimme myös burleskista, jota tulee nähtyä aivan liian harvoin.

JenniK
32/179 | 

No voi jeee! Mä en ole koskaan ollut kunnon festareilla. Noloa, myönnän. Mä lähtisin ehdottomasti kattomaan bändejä, syömään ja juomaan , sekä nauttimaan Tampereesta.

Marjaani
33/179 | 

No tietenkin Europe, Tempestin niin puhdas ääni = <3.
Hah, pakko kyllä nyt kertoa, että piti lukea nuo arvontasäännöt useampaan kertaan, varsinkin tuo kolmas kohta. Kauan nimittäin mietin, että ei hitto, eihän se arvonta voi alkaa 1.6. klo 23:59:50 ja loppua kymmenen sekunnin päästä, sehän olisi jo sulaa mahdottomuutta saada kommenttia 10 sekunnissa pihalle..sit vasta tajusin, että se on se Final Countdown, joka alkaa sillon. :D Onko vähän taas blondi...

Rokettirolli
34/179 | 

W.a.s.p. kiinnostaa eniten, koska sen avulla pääsin kiinni metalliin, sanoi mieheni. Eli olisi kiva viedä hänet festareille!

MillaX
35/179 | 

Death Hawks. En ole bändiä ikinä nähnyt keikalla ja oikeastaan tutustuinkin bändiin vasta kun pari kuukautta sitten katselin että mitäs tuolla festarilla on ja millaista musiikkia. Tuo bändi sitten jäi eniten kiinnostamaan, voin kuvitella itseni jammailemassa tuon tahtiin kesäisessä festari-illassa jotenkin sellaiseen 70-luku henkeen. Vaikka noin muuten musiikkimakuni on hieman raskaampi.

huokaus
36/179 | 

Brother Firetribe, Poisonblack ja Dreamtale ehottomasti! :D Voooi ku pääsis oikeesti muillekin festareille, ens syksyn lähös vaihtoon Venäjälle ja tuntuu et kesä menee vielä nii nopeesti ohi työharjoittelussa :D

Lumitus
38/179 | 

Voi että, melkein kaikki bändit kuulostavat hyviltä näin pikaisen youtube-selailun jälkeen, mutta lippua festareille toivoisin enemmän avopuolison takia, joka innostui viikko sitten South Parkin festareiden bänditarjonnasta ja loppua sen hehkutukselle ei näy. :D

miinakenttä
40/179 | 

Shining! Kerran olen nähnyt livenä festareilla, mutta jouduin poistumaan keikalta bajamajaan kesken kaiken, heh. Death Hawks myös todella kova. Muu tarjonta ei sitten taas kiinnostakaan niin huimasti, että lipusta maksaisin :-)

Sari
41/179 | 

Ikuisena ysärifanina on vain yksi Final countdown ja Carrie eli Europe, nuo naapurimaan pitkätukkajumalat :D Ja kiitos kun vinkkasit tästä tapahtumasta, en edes tiennyt (että Europea on vielä mahdollista nähdä livenä...)!

Rosa
42/179 | 

Waspia ja Europea tuli pienenä tyttönä kuunneltua, niin olisihan ne nyt nostalgista nähdä! Ja päästä edes yksille festeille tänä kesänä;). Toki kannustaisin myös burleskikaunottaria!

Lara
44/179 | 

W.A.S.P.in koska Blackie <3 ja siksi myös haluan koska pari kaveria on menossa ja miulla ja miehelläni ei ole rahaa mennä mihinkään :(

szz
46/179 | 

Europen kuuntelu lähti pari vuotta sitte vähä käsistä meijän kaveriporukassa ja aika monta iltaa saatiin puhua paikallisen juottolan dj:tä ympäri että suostu soittaan meille Rock the nightin :D

WASP toimii aina ja Skid Row ois myös kiva nähä.

Ja totta kai Suomen ihanat nuorukaiset Lost Society ja Santa Cruz hoitaa livehommat melkosen hyvin. Puuma ois mielisssään :D

Ellu
47/179 | 

Siis onhan Skid Row ja Europe vaan nähtävä livenä :D Kolme kesää sitten täysi-ikäistymiseni kunniaksi 18 and lifea tuli luukutettua 25/7 ja muutenkin kyseinen bändi oli kesän 2011 soitetuin bändi iPodissa. Europe taas on poikaystävän ikisuosikki ja hän on kerran bändin nähnyt livenä ja hehkutti niin paljon, että haluan päästä itekin tsekkaamaan.

annakatariina
48/179 | 

Ihana kesäinen kotikaupunki Tampere, paikalla monta lempibändiä kuten Skid Row ja Santa Cruz ja tietysti burleski! Minä ja poikaystäväni molemmat halutaan palavasti päästä näille festareille, ja kyseessä olisikvatkin meidän ekat yhteiset festarit! South Park olisi ihan mahtava kesänaloitus!

Nonnuskainen
49/179 | 

Mua houkuttais eniten ihana festarihumu ja livemusa. Se yhdistelmä ei voi koskaan pettää. Meille on tulossa elokuussa eka baby, joten tää taitais jäädä kesän ainoaksi festarifiilistelyksi. Huippua olis myös päästä esitteleen tätä mun mahtavaa pömppistä festarikansalle :)

anezu
50/179 | 

W.A.S.P!!!!!!!! Ehdottomasti! Olisi niin mahtavaa nähdä waspin keikka ja ilman häiriötekijöitä. Ankkarockissa jäi puolet keikasta näkemättä huonojen järjestelyjen takia, kun jonotettiin portista sisään ja viimeksi Turussa heidän keikalla sain riesaksi humalaisen kaverin kaverin josta jouduin huolehtimaan ja jäi taas puolet keikasta näkemättä. Olisko kolamas kerta toden sanoo mitään...? :D

Emmylee
51/179 | 

Dreamtale! Ois mulle ja miehelle eka yhteinen meno sitten vauvan syntymän ja vauva on pian jo 6 kk vanha. Ja hei siis Dreamtale!

Aada
52/179 | 

Sonata Arcticaa haluaisin päästä kuuntelemaan, ja olihan festarit muutenkin mahtialoitus kesälle! :)

Tuulia
53/179 | 

Olen muuttamassa tänä vkl Kuopiosta Tampereelle ja olis ihan mahtava päästä heti toisena vkl fiilistelemään Tamperelaisia festareita. Poikaystävän lempparibändejä tuolla näyttäisi olevan aika monta, joten poikaystävä (=tuleva avopuoliso) olis kiva yllättää tollaisella lippupaketilla, kun meidän 7v kestänyt etäsuhteilukin päättyy tän muuton myötä. Oma suosikkini noista esiintyjistä olis ehottomasti Europe.

pessi
54/179 | 

Oon 27-vuotias festarineitsyt, joten yleinen härvääminen Final countdownin soidessa ois aika kiva :)

Helmiainen
55/179 | 

Tarvitseeko tätä edes kysyä? W.A.S.P ja BLACKIE! Tämä olisi niin mahtava päästä kokemaan livenä! :)
Ja mikä sen parempi kuin aloittaa festarikesä Tampereella loistavaa musiikkia kuunnellen ja tahdissa tanssien!

Liinu
56/179 | 

Ehdottomasti eniten kiinnostaa nähdä kotimainen Death Hawks. Kesäiltaanhan ei mikään muu istu paremmin kuin shamanistinen psykedeliafiilis plus tää bändi on vaan niin huikee!

Emppu
57/179 | 

Tää olis ihan mahtava valmistujaislahja kaverille ja hyvällä seuralla (allekirjoittanut tietysti) varustettuna tietenkin. . ;) Ja ihan kuunneltaviahan noi esiintyjätkin on!

Mirbe82
58/179 | 

Reckless love on yhtä viihdyttävä joka kerta. Energinen ja vauhdikas lavaesiintyminen ja menevät biisit saa aina hyvälle tuulelle. Nyt olisi kiva päästä, pitkästä aikaa, heitä livenä katsomaan. Toki mm. Poisonblack kiinnostaa nähdä

Kiki
60/179 | 

Yleisen meiningin takia olisi mahtava päästä paikalle ja Shining olisi mahtava päästä näkemään.

Kissanviiksi
61/179 | 

Melkein pitäis nähdä, jotta onko Skid rowsta mihinkään ilman Sebastian Bachia. Bachista on kyllä ilman Skid rowta :)

murmeli
63/179 | 

Festareille on suunta koska Sonata Arctica. Viisitoistavuotta mennyt yhtyeen mukana eikä voi saada tarpeekseen. Liput olisi mahtavaa voittaa sillä festareille ajelen suoraan ulkomaanreissusta ja säästö se on pienikin säästö kun pienellä budjetilla matkataan :D

64/179 | 

Sonata. Elin bändin musiikin parissa teinivuodet ja yhdellä keikalla sain rumpukapulan päähäni. Uskoisin, että Europe saisi silti aikaan kovimmat fiilikset ^_^

Vaikeita olisi päättää otako mukaan avomiehen vai pikkuveljen..? Viimeks olin festareilla Sauna Open Airissa vip lipulla vuonna 2008?, joten Eteläpuistosta on mukavat muistot :)

Hemppala
66/179 | 

Haaveilin isosiskon Sebastian Bachin julisteen äärellä jo suurinpiirtein esikouluiässä, joten olisi jo korkea aika päästä toteamaan, että aika ei ole armelias kenellekään ja päästä kyynelehtimään Wasted timen tahtiin humaloituneena Tampereesta. Sitä paitsi olisi äärimmäisen tärkeää päästä vielä kerran todistamaan Europen Joey:in lava muuvsit ennen kuin Härra eläköityy tai minä kuolen vanhuuteen.

puu
67/179 | 

Joo mulle liput!
Poisonblackia fanittaisin tarjonnasta eniten!
Ja kavereita löytys jotka enemmän tota kasarihevii kuuntelis, voisin iloisesti jonkun yllättää =)

Tuulia
68/179 | 

Sonata arctica!! Ja ihan yleisesti festaritunnelma, en oo vielä koskaan 24 vuoden aikana päässyt oikeille festareille :D

mummi
70/179 | 

Europe ja WASP kiinnostaa erityisesti! Molempien viimeisimmät Suomen-keikat on ollut kovaa kamaa. Samaan aikaan South parkin kanssa on Sweden rock, jossa ollaan oltu monena vuotena. Erinäisistä syistä ei tänä vuonna päästä sinne, joten tämä Suomen "jämä"festari käy korvikkeeksi.

Kaivoska
71/179 | 

Viime kesän pallomahailun jälkeen tämä pinen lapsen äiti lähtisi mielellään rentoutumaan festareille. Aurinko, hyvä musa, hyvä safka ja ihmiset! Niistä on huippufiilis tehty! :)

miss kitty cat
72/179 | 

Häpeäkseni täytyy myöntää etten ole koskaan ollut milläkään festarilla ja olisihan tuollainen hienoa päästä kokemaan! =)

tinskiina
73/179 | 

Sonata Arctica ja W.A.S.P kiinnostaaa eniten! Poikaystävä hehukttanu W.A.S.P:ia ja ittelle Sonatan muutamat biisit on hyvin rakkaita. OIs ihan mahtavaa päästä kuulemaan, ja elämän ekat festaritkin olis huisii kokea!

74/179 | 

Ehdottomasti W.A.S.P!! Olen nähnyt bändin kerran livenä Tuska festareilla vuonna 2010 ja meno oli huikea! Bändi on jo pitkään ollut suosikkieni kärkipäässä ja sitä kuunnellessa tulee aina hyvälle ja kesäiselle tuulelle.

Seranelle
75/179 | 

Eniten innostaa Doom unit! Vasta muutin Treelle ja festarit olis hyvä tapa aloittaa uudella paikkakunnalla ^^

MariaJkl
76/179 | 

Poisonblack (koska Ville Laihialaa on tullut seurattua jo Sentencedissä), Santa Cruz on hilpeää ja sopii kesään. Ja W.A.S.P no koska se on W.A.S.P :)

Sima
77/179 | 

En osaa päättää kumpi kiinnostaa enemmän, Sonata vai Europe. Sonata Arctica kuuluu ehdottomiin lempparibändeihin ja vaikka bändin tulen tänä vuonna vielä näkemään myöhemmin ja monesti olen ollut jo keikalla, niin koskaan lisäkeikka ei ole pahitteeksi! :D Europe nyt olisi vaan niin siistiä nähdä!

Rouva R
78/179 | 

W.A.S.P.

Bändi, jonka näin ensimmäistä kertaa livenä juurikin Eteläpuistossa (Sauna Open Air)... mikäköhän vuosi oli? 2006, 2007... Sen jälkeen klubikeikalla Pakkahuoneella pari vuotta myöhemmin. Ehkei bändi ole ihan siinä loistossa kuin olisi ollut 80-luvulla, mutta kyllä se joka katsantakerralla on tyhjää parempi ollut.

Kiki
80/179 | 

Dimebag Beyond Forever, Tampere, kesä ja festaritunnelma, voiko sitä muuta toivoa.

Nemi
81/179 | 

Bändeistä kiinnostaa eniten Europe! Vaikka ei kattauksen moni muukaan esiintyjä paljon perään jää, varmasti suurinta osaa tulisi mentyä katsomaan.

Hienointa olisi kuitenkin ottaa seuraksi eräs rakas syntymäpäiväsankari joka "ei tarvi mitään" enkä ole opiskelijabudjetillani vielä keksinyt sopivaa lahjaa. Syntymäpäivä on jo neljän päivän päästä, joten tässä rupeaa itselläni olemaan asian suhteen The Final Countdown :D Mikäs sen parempaa olisikaan kun yhteinen laatuaika Tampereen kesässä hyvää musiikkia kuunnellen ja festaritunnelmasta nauttien!

Carrie
82/179 | 

Voi, tänne piti mennä, mutta rahat hupenivat autoremppaan. Itseäni kiinnostaa Europe (tuliskohan flashback jonnekin kasikytluvulle ja yläasteen discoon) ja miestäni vetää "VeliPaloHeimo" eli molempien makuun hyvä kattaus. Toivottavasti onni suosii :)

Sanjana
84/179 | 

Ohhh! WASP ois ihana nähä! ! Ja Sonata Arcticaki pitkästä aikaa, moonta vuotta ky viimeks nähny sen :) ja Europe ois niiiiin cool. Äh, liikaa hyviä artisteja! :D eli voitto kelpais!

Milwiina
85/179 | 

Haluan tehdä kunniaa kaikille mitä erilaisimmille festareille päätyneille festarieläimille. Itse olen kiertänyt festareita Riihimäkirockista Ilosaarirockkiin ja takaisin. Nyt olisi mukava päästä festaroimaan kotikaupunkiin pitkästä aikaa :D

Helinä
86/179 | 

Europe ja Sonata Arctica ehdottomasti! Olisi hieno viedä mies juhlimaan syntymäpäiväänsä kyseiseen tapahtumaan ;) Tuossa esiintyjälistassa kun näyttää olevan vielä monta muuta esiintyjää myös hänen makuunsa.

Zzzz
88/179 | 

Europe <3 Se etta paassa alkoi soimaan The final countdown ja oli pakko kuunnella biisi kolmesti ennenkuin kykeni kommentoimaan riittaa varmaan perusteluksi :D Muutin Pirkanmaalle talvella pikkukylaan missa ei ole tuttuja ja olisi kiva tehdakkin valilla jotain minka voisi luokitella sosiialiseksi elamaksi!

parkkis
89/179 | 

Ehdottomasti w.a.s.p!

Mutta tää passaisi muutenkin niin hyvään saumaan, kaverini ainoa vapaa viikonloppu jolloin kerettäis nähdä, olisi juuri tuo kyseinen viikonloppu. Olispahan hauska lähtee festareille bilettämään!

Hanna
90/179 | 

Itse haluaisin kovimmin nähdä Skid Rown, mutta eniten haluaisin viedä festareille poikaystäväni, jonka pitkäaikainen suosikkibändi on W.A.S.P.

91/179 | 

Kiitos mainiosta arvonnasta!

Haluaisin nähdä festareilla Sonata Arctican. Olen bändin pitkäikäinen fani. Sonatan musiikki on kaunista ja sävellykset monitasoisia. Livenä bändi on mukaansatempaava ja bändin keulakuva on karismaattinen ja energinen. Yleensä olen rauhallinen ihminen, mutta Sonatan keikoilla sisäinen fanityttöni herää eloon ja pogoan kuin mielipuoli.

SusannaMaarika
92/179 | 

Ihan sama ketä siellä esiintyy, kunhan pääsisin edes yksille festareille tänä kesänä! Tämä kyseinen viikonloppu sattuu myös olemaan kesäni ainoa viikonloppuvapaa, joten miksipä ei? :)

Nenna
93/179 | 

Täytyy olla Skid Row ja Europe. Tulee heti mieleen teiniajat ja pitäishän sitä päästä vielä fiilistelemään! Parasta olisi kuitenkin että kerrankin ei tarvitsisi poistua kotikaupungista, vaan voisi nauttia festareista ihan kotona :)

Vii
95/179 | 

Sonata ehdottomasti, ikisuosikki vuodesta toiseen! Olisi niin kiva päästä sitä fiilistelemään!

Veera Charlotta
96/179 | 

Reckless Love ja Europe kiinnostavat eniten. Olisi hienoa kyllä päästä festaritunnelmastä nauttimaan. :)

Salla-Maaria
97/179 | 

Europe, Europe ja Europe ihan vain sen takia, että voisi kertoa jälkipolville nähneensä Europen livenä.

Ja voisin itse mennä paikalle ihan vain tuon ruoankin takia :D

Ellu
98/179 | 

Olisko miehelleni parempaa 40-vuotislahjaa kuin tuntea olevansa hetken taas nuori... WASP, Skid Row... Näen jo miten tolla tukka pörhistyy pelkästä ajatuksesta!

99/179 | 

Koko festarin kattaus on kyllä super, mutta eniten kyllä kiinnostaa Brother Firetribe, Poisonblack, Battle beast ja W.A.S.P. Ois toki myös siistiä nähdä, lunastaako uus festari paikkansa Saunan korvaajana. :)

Jennie
100/179 | 

Minä en näistä bändeistä ymmärrä hölkäsen pöläystä, mutta kihlattuni on hevimiehiä. Hän joutuu jatkuvasti raahautumaan kanssani Scandinavian Music Groupin, Pariisin Kevään ja vastaavien keikoille, joten kai minäkin voisin vastapalveluksena joskus viedä hänet sellaiselle keikalle, josta hän oikeasti tykkää? Tästä saisin hänelle kerrankin varmasti mieluisan lahjan.

KatariinaO
101/179 | 

Todellakitodellakitodellaki haluan South Parkiin, koska Final countdown! Ja Sonata Arctica :P Ja rentoutuminen, nollaus ja hyvä boogie.

Emilia
102/179 | 

Itse en ole niin kiinnostunut rankemmasta rokista, mutta isosiskoni on ja varmaan repisi hiuksensa innostuksesta jo kuullessaan tuosta burleski lavasta! Olisi kyllä täydelliset festarit hänelle, kaksi rakasta harrastusta samassa paikassa.

Lisäksi saisin hetken rauhan kotona, ei tarvitsisi koko ajan valittaa siskolle musiikin volyymistä :D

Hempu
103/179 | 

Sonata Arctica on isosiskoni ja minun ehdoton lempibändi, rakkaus roihahti jo kymmenen vuotta sitten eikä loppua näy! Bändin musaan liittyy satoja hyviä muistoja ja Tony Kakko nyt vaan on <3
W.A.S.P livenä olisi myös ihan parhautta!

Olisi mahtavaa viedä mammalomaileva siskoni tuulettumaan ja kuuntelemaan hyvää musaa eteläpuistoon, samalla viettää kunnolla yhdessä aikaa ja verestää vanhoja festarimuistoja :)

Satu
104/179 | 

Koko settihän tuolla olisi niitä bändejä, mitkä erityisesti kiinnostaa ;) Plus että oon tuolloin kesälomalla ja South Parkista olisi mukavasti kävelymatka kotiin :D

Gepa
105/179 | 

Mahtava palkinto!

Syitä:
- Europe! Final Countdown on ollut mun lapsuuden lempparibiisi heti Bon Jovin biisien ja Lambada-biisin jälkeen :D Olis niin mahtavaa päästä kuulee se livenä.

- Sonata Arctica on ollut semmonen bändi, josta oon tykännyt kovasti jo vuosia, mutten oo syystä tai toisesta ikinä päässyt livenä näkemään. Nyt vois olla kerrankin tilaisuus.

- Battle Beast. Kyllähän nyt vanhaa kaveria pitäis mennä fiilistelee!

En oo ollut IKINÄ missään rokkifestareilla ja hinku olisi kova! Vielä kun kerrankin Tampereellakin olis noin hyvä esiintyjäkattaus niin kyllä kelpais tällekin nirsolle :D

Jenni L
106/179 | 

W.A.S.P kiinnostaa kattauksesta eniten ulkomaisten bändien osalta. Koska onhan se vaan niin nostalginen!

Suomalaisista kovin on Death Hawks, heitä on käyty diggailemassa Tallinnassa asti ja suosittelen kyllä kaikille jotka vastaavasta musiikista tykkäävät.

Viimeksi olin Festaroimassa Provinssissa, Marilyn Mansonin keikalla..joten onhan tästä jo aikaa! :D

AaHoo
107/179 | 

Ahhahaa, ei oo totta, Europe <3

Mikä voikaan saada paremmalle tuulelle, kuin kunnon kasarimusa :)? Lupaan krepata hiukset :D

Peikkotyttö
109/179 | 

Tämä on kolmen kauppa, eli Lost Society, Poisonblack sekä Sonata Arctica. Ja olisihan se vaihteeksi kiva osallistua festreille joilta pääsee kotiin nukkumaan :-)

110/179 | 

Kihlattuni on hyvin kova Skid Row fani joten liput kyseiselle festarille olisivat minulle ja hänelle kyllä unelmien täyttymys. Meinasin hankkia liput meille ikäänkuin kivana yllätyksenä, mutta näin työttömänä ei ole rahaa ihan näihin menoihin laitettavaksi.:/ Harmittaa, että muutettuamme tänne Treelle emme ole vielä päässeet nauttimaan kunnon keikoista. Joten, nuo liput kyllä lämmittäisi sydäntä ja toisen puoliskoni hevitukkaa :D<3

Pauliina
111/179 | 

Ilman muuta pakko on nähdä nuoruuden suuri bändirakkaus W.A.S.P. Kerran ollaan oltu miehen kanssa sitä katsomassa pakkahuoneella, mutta omalta kohdaltani tuo keikka meni sellaisessa sumussa ja tuskassa myyräkuumeen jälkimainingeissa etten siitä paljoa irti saanut. Mutta ehkä nyt pääsisi paikalle paremmassa hapessa :)

Muutenkin Southparkiin on päästävä, meillä kun on aina koirien hoidon kanssa sellainen säätäminen, että kauempana järjestettäville festareille ei yleensä ole mahdollista mennä. Tampereen tapahtumat tuleekin sitten koluttua kun ei tätä ongelmaa ole kun pääsee yöksi kotiin, edesmennyt Sauna open air oli aina yksi kesän kohokohdista, toivottavasti Southparkista on samaan.

Mnää
112/179 | 

Olli Hermanin lihakset tietysti! Ja koko muukin paketti. Paikalla on lisäksi lapsuusmistoja W.A.S.P.in muodossa ja teinirakkaus V. Laihiala Poisonblackin kanssa. Hevisiipan roudaisin mukaan.

Tiiti
114/179 | 

Europe ehdottomasti! Olispa mielenkiintoista nähdä edes kerran elämässä livenä!

Mi
115/179 | 

Artisteista eniten kiinnostaa Sparzanza! Laulajan vahva ihanan matala ääni vie jalat alta :) Olisi kiva nähdä bändi livenäkin. Muutenkin näytti olevan hyvä artistikattaus, aivan mennyt ohi tällaiset festarit.

Mieheni on sopivasti tuon viikonlopun melontakurssille joten nyt ois oiva tilaisuus päästä tyttöseurassa festaroimaan :)

Nina R.
117/179 | 

Lähtisin tyttäreni kanssa rokkaamaan. Meillä on sama musiikkimaku. Iron Maidenit yms. on jo yhdessä nähty ja kuultu.
Europe kuuluu omaan nuoruuteeni. Nyt mennään jo seuraavaa sukupolvea samoissa, villeissä, tunnelmissa.

applebeaver
119/179 | 

Ohohoo miten oon missannu koko South Park-festariasian :O Onhan siellä vaikka mitä! Haluan nähdä Battle Beastin ja Santa Cruzin ja Reckless Loven ja Waspin ja pyöriä ja hyöriä ja heilua niinkuin vallaton festarityttö ainakin, toki poikaystävän turvallisessa käsipuolessa :D Vietin viimeks festarielämää sillon Sonispheressä kun siellä oli se hirvittävä tappomyrsky :< Olis se vaan kiva piristys opiskeluiden keskelle ku lomakin alkaa vasta juhannuksen jälkeen!

Onia
120/179 | 

No pelkästään tuon ruokatarjonnan vuoksikin voisin lähteä fiilistelemään musiikkia vaikka huonommallakin kattauksella :D

Iikku
121/179 | 

Haluaisin olla kick ass tyttöystävä ja viedä poikaystäväni tonne. Hän tykkää raskaammasta musiikista, kun taas minä enemmän jostakin missä on kukkasia ja perhosia. :) Festaritunnelma houkuttaa kuitenkin aina.

heiheiann
122/179 | 

Oi! Miksi mä kuulen tästä vasta nyt!? Europe kiinnostaa itseäni eniten. Haluaisin yllättää mieheni, jonka suosikkeja listalla näyttäisi olevan useampi! Ei olla ikinä oltu yhdessä festareilla ja nämä olis vielä niin hyvällä sijainnilla.

lindarokkaamaan
123/179 | 

Europee tietty mäkin menisin fiilisteleen!! :D Lupaan että jos arpaonni osuu niin käyn fanityttöilemässä sitä sunkin puolesta. ;) (Niin ja lupaan fanityttöillä kaikkia muitakin kuumia rokkarimiehiä festareilla. :DD)

Pikkumyy
124/179 | 

WASP ja Europe! Ei oo vielä raaskinu ostaa lippuja, koska just eilen kävin katsoon Metallicaa ja Slayeria ja siihen uppos melkein koko omaisuus! Noi vaan on semmosia bändejä, että ei välttämättä tuu toista chänssiä nähä niitä! Reckless Love myös vähän houkuttelee..... :)

Sari
125/179 | 

Skid row ois siisti nähdä livenä ja testata tämä uus festari. Pääsis täältä Oulusta etelään lomalle, jos arpaonni suosii.. :)

Lissu
126/179 | 

Tahtoisin piristää poikaystävääni :) W.A.S.P. ainakin ois sellane mitä odotettaisiin innolla. Me harvoin päästään mihinkään, koska olen opiskelija ja vasta-valmistunut ei ole vielä töitä löytänyt. Ois kiva nähdä kesällä vähä urbaaniakin meininkiä, kuin vain juoda appivanhempien kaljoja mökillä :D

128/179 | 

Mä haluaisin tuonne ihan vain aistimaan festaritunnelmaa :) Kaikki bändit on aika jees, erityisesti ehkä Reckless Love, Doom Unit ja Sonata Arctica. Myös tuo ruokapuoli vaikuttaa ihan törkeän hyvältä! Ja satun vielä asumaan Ratinassa eli tapahtumapaikkahan on ihan melkein takapihalla :P

129/179 | 

Asumme puolisoni kanssa ihan eteläpuiston naapurissa ja joka vuosi siellä järjestettävät kesäfestarit ovat menneet meiltä sivu suun ja ihan ohi korvien. Viimekesien piknikit eteläpuistossa kulahtaneiden eväsleipien ja rähisevän radion kera saisivat kyllä tälläkertaa ihan uuden ulottuvuuden, kun ruoka olisi kasvista, olut kylmää ja musiikki elävää! Mieheni nauttisi kovasti tästä raskaammasta musiikkitarjonnasta, mutta minä hakisin kuvataiteilijana inspiraatiota, värejä ja kujeilevia naishahmoja tanssimaan teoksiini tuolta burleskin puolelta! Myös siis se soittoruokala on muistet... maistettava!

Eve
130/179 | 

Mukana arvonnassa. Mie menisin kattomaan nuoruuden nostalgiabändiä Skid rowta ja kyllä Sonata Arctikakin olis kiva nähdä, kun se tuo rakkaan aviomiehen ja meien suhteen alkuajan mieleen. :)

cotton
131/179 | 

Nämä festarit ovat himottaneet jo ensikuulemasta lähtien, mutta valitettavasti opiskelijalla ei ole varaa joka festareille. Eniten kumminkin harmittaa poikaystävän puolesta, joka haluaisi kovasti katsomaan W.A.S.P.ia, mutta jonka kanssa en pysty lähtemään. Ja myönnetään, kyllähän tuo ruokatarjonta myös houkuttelee :D

Kaspura
132/179 | 

Ehdottomasti kaikki lauantain bändit olisi nähtävä! Ainoa vaan että koiperhoset on vallannut lompakon käteisen sijasta, joten heikolta näyttä pääseminen.. :D

Maarit K.
133/179 | 

Olen lähdössä Reykjavikin kautta NYC:iin pienelle road tripille kolmeksi viikoksi 1.6., joten itse en harmikseni pääse tapahtumaan. Mutta olisi ihanaa yllättää (valitettavasti tänne Suomeen jäävä) mieheni parilla South Park lipulla :--)

kirsti
134/179 | 

Oi Sonata:---) piti mennä talvella katsomaan mutten päässytkään :( olen todellakin mukana arvonnassa!

iipa
135/179 | 

Sonata Arctica on mun suuri suuri suosikki! Sitä käytiin nuorena tyttelinä katsomassa monilla festareilla ja ah niitä muistoja!! Nyt olisi ihana päästä vielä kerran takaisin nuoruuden intoon, riehua mudassa paljain jaloin ja valvoa aamuun asti. Oi niitä muistoja

Satunnainen
136/179 | 

WASP! Ja ihan siitä syystä, että muistaakseni vuonna 2010 oli mahdollisuus bändi nähdä eräällä festareilla, mutta loppujen lopuksi esteet, jotka idean WASPin katsomisesta nujersivat, olivat juuri luokkaa "no ku täällä nurtsillakin on niin kiva istua".... Hävettää siis! :D

crisby
137/179 | 

Aaaa mää tahon!! Kiinnostaa monikin bändi, Europe, Skid Row, Brother Firetribe.. Koska en oo koskaan nähny livenä ja muutenkin, paitsi Europen, mut voisin nähä uudestaankin :)

hheini
138/179 | 

Ääää, Sonata Arctica kiinnostaa ehdottomasti!!! Olisin varannut ja ostanut liput itse, mutta kesätyörahojen eka tili tulee vasta kahden viikon päästä, eikä oikein pystynyt lainaamaan rahaa keneltäkään.. Olis niiiiin siistiä nähdä Sonata, yks mun lempibändeistä ehdottomasti! :) p.s. toi ruokamenu?!! Ihan sikasiisti! p.p.s. anteeksi huutomerkkien määrä, innostuin liikaa! :D

Katrinsessa
139/179 | 

No siis, tässä on kaksi vaihtoehtoa. Kemiläislähtöisenä Sonata olisi monen vuoden jälkeen todella kiva nähdä. Näin sen eka kerran esimuodossaan Takajärven nuorisotilalla vuonna...ööö...1996-1997? :D Vuosien varrella on tullut nähtyä myös iki-ihana Sebastian Bach, joka julmistui ja lähti Skid Row:sta männävuosina. Mutta itse Skid Row:ta en ole nähnyt, vaikka sitä olen fanittanut vuodesta..öö..taas historian hämärää, mutta ehkä vuodesta 1995. Eli yhteisiä vuosia on noiden osalta ihan rutkasti, ja siksi tämä arvonta onkin just mulle suunniteltu! <3

Sonispherenjälkeistäelämää
140/179 | 

Jäädyttyäni hengiltä Sonispheressä, maksaen itseni kipeäksi lipuista, junasta ja hotellista, olisin enempi kun onnellinen jos pääsisin tasoittamaan tilanteen kotikaupunkiin ja heiluttamaan tukkaa vanhan ysärirakkaani tahtiin, skid rown,, koska Sebastian <3

inneJ
141/179 | 

Mä itseasiassa haluaisin voittaa nämä liput mun siskolle ja sen avomiehelle (itse kun vietän toisen festaripäivän tyllimeren keskellä kesän ihanimman morsiamen kanssa). Pääsisivät viettään laatuaikaa kaksin hyvän musiikin ja paremman safkan merkeissä - yleensä kun meikäläinen roikkuu joukon jatkona..

Säde
142/179 | 

Ihan haluaisin hengailemaan tunnelmaan ja viettämään laatuaikaa miehen kanssa. Vai pitäiskö sittenkin viettää todellinen laatuilta tyttökaverin kanssa!?

nora
143/179 | 

WASP! Ko. bändi on tullut nähtyä pariinkin kertaan, mutta raasu puoliskoni ei - vaikka kova fani onkin - ole vielä kertaakaan saanut kuunnella Mustia livenä. Eteläpuisto jää väliin rahapulan takia, ellei sitten neiti Onnetar päätä olla suosiollinen ja päästää meitä kasaritunnelmoimaan kesäkuun alussa.. ;)

Nikita
144/179 | 

Kasarihevin kasvattina mikään (toki Dion jälkeen) ei riipaise niin syvältä kuin teininä kaapin oveen raaputetut sanat:
"Forgive me please for I know not
what I do
How can I keep inside the hurt
I know is true": In A Darkened Room, Skid Row
Kohta livenä ja aivan fiiliksissä :)

146/179 | 

MINÄ, minä minä! Pääsisin hienosti juhlistamaan synttäreitä. Voisi vaikkapa väittää itselleen, ettei vanhene lainkaan, kun festareillakin vielä viihtyy ;) Ja en lainkaan laittaisi pahitteeksi Sonata Arcticaa ja Reckless Lovea!

Hukkapätkä
147/179 | 

En niinkään itselleni, mutta haluaisin tarjota elämyksen pikkuveljelleni. Hän valmistuu tänä vuonna ja tekee jo kovasti kesätöitä ja hakee kokemusta alaltaan ja olen hänestä superylpeä! Olisi ihanaa päästä viettämään sisarusten keskeistä aikaa, kun tuntuu että aikuisuuden myötä se yhteinen aika senkun vähenee ja vähenee :(

PomPom
148/179 | 

Tää olis tosi makee juttu! Blogiasi lukeneena kiinnostus burlesqueta kohtaan on herännyt ja nyt olisi tämän kilpailun ansiosta mahdollista yhdistää se mahtavan musiikin ja ruuan kanssa, huikeeta! Olisihan tällaisella setillä kiva yllättää puolisokin... :)

Retiisi
149/179 | 

Joka vanhoja muistaa, sitä tikulla silmään (tai lipulla)? Vastaan senkin uhalla, että W.A.S.P. ja Skid Row. Molempiin liittyy nostalgisia muistoja.

W.A.S.P. oli ensikosketukseni raskaampaan (ja parempaan, heh!) musiikkiin, kun pari vuotta vanhempi serkkupoika luukutti I wanna be somebodya pikkumankasta mummolan heinäladossa 80-luvulla. Kuuntelen bändiä edelleen.

Skid Row iski 90-luvun taitteessa kuin halko päähän ja veitsi sydämeen ja kannatteli angstisen teinin tunne-elämän vaikeimpien kasvukipujen yli. Kiitos äidin, joka ymmärsi ja osti tytölle bändin esikoisalbumin c-kasettina... :) Jos on ongelmatkin niistä ajoista muuttuneet, niin olisipa kyllä enemmän kuin hienoa päästä kokemaan myös bändi nykyisessä kokoonpanossaan.

Muut esiintyjät ovat tietenkin vain ylimääräistä plussaa. Jos olisi mahdollisuus päästä niitä katsomaan, ottaisin kyllä kaiken irti. Mukaan ottaisin rakkaan, kovia kokeneen ystäväni, joka, jos kuka, sen ansaitsee!

susku
150/179 | 

Skid Row! Sitä tuli kuunneltua yläasteella niin paljon, että olisi hienoa päästä verestämään vuosien takaisia musiikkimuistoja. Myös Europe ja W.A.S.P. kiinnostaa. :) Kuinka huippua, että tällainen esiintyjäkattaus valloittaa kotikaupungin!

sökövimpain
151/179 | 

Haluaisin antaa liput Tampereella asuvalle serkkutytölleni, jolla on ollut elämässään isoja vastoinkäymisiä ja jolla ei ole varaa osallistua juuri mihinkään vapaa-ajan rientoihin. Serkku on nuorempana kuunnellut ainakin Skid Rowta ja uskon, että olisi ikionnellinen, jos pääsisi osallistumaan johonkin tämäntyyppiseen tapahtumaan juuri tänä kesänä.

Marski
152/179 | 

Siis aivan ehdottomasti WASP ja Skid Row! :D Muksuna pöllin äitin levyhyllystä kyseisiä vinyylejä ja voi niitä tuli veivattua!! Ja myös vanhoilta kaseteilta tuli myös katsottua musavideoita, niin että faija joutui teippailemaan nauhoja. :DD Vuosi-pari sitten lahjoitin kyseiset vinyylit keräilijälle, joka niillä enemmän nyt tekee kuin minä, mutta ai kun olisikin hieno lähteä verestämään muistoja! Burleskilavan meininki kiinnostaa toki myös.
Olisikin siis huippua 46tuntisen työviikon jälkeen lähteä hiukan tuulettumaan. Veikkaan että ilman lippujen voittoa oma sänky voittaa eikä sitä omaa aikaa perhetouhuilta tule järkättyä ja festeille lähdettyä.. Liput jos sattuisi voittamaan, olisi vähän kuin pakko laittaa lapset narikkaan ja lähteä rentoutumaan kodin ulkopuolelle.. ;)

Marja
153/179 | 

joskus Tampereella asuneena voisin fiilistellä entisiä kotikulmia. WASP on ykkönen ;)

V1N3
154/179 | 

Skid Row! Yläasteaikaista lempparia kun vain pääsisi kuuntelemaan, eikä tietenkään Europea unohtamatta. Tyttöystävän suosikki WASP olisi myös täyspotti rokkiviikonloppuyllärille ;)

Miä ja Annukka
155/179 | 

Me haluamme, me tarvitsemme, me ansaitsemme..<3

ja eipä tuolla ole bändiä mitä ei kiinnostas nähä..;)

lellu
157/179 | 

Ehdottomasti Europe!! Näin -97 vuonna syntyneenä ei oo kerenny mukaan MIHKÄÄN kunnon kasari juttuihin, muutama vuosi sitte löysin Europen ja olin taas sillai 'jaaaha synnyin kakskytä vuotta myöhässä' kun aattelin et eihä ne enää kierrä. Mut kyllä Aerosmith ja Bonjoviki viä jaksaa painaa. Kotikaupunkietu siinäki et äiti pääsis näkee kui kiltisti tuun joskus yöllä kotio eikä se pääsis valittaan. Skid Row kiinnostaa siks koska haluun kuulla miltä Skid Row kuulostaa sillo ku se ei oo Skid Row koska kyllähän Sebastian Bach nyt vaan kuuluu siihen poppooseen. Ja sit W.A.S.P no se nyt on vaan pakko nähä koska se on. Eikä noi Reckless Loven ja Santa Cruzin vedotkaa pahaa tekis. Ok myönnän en kyenny vastaamaan tehtävönantoon kovinkaan suorasti mut kyl Joey Tempest vetää eniten huomioo. Ja mää en sitäkä tiiä et pitiks tähä alkaa kirjottaa näit vastauksii vasta sillo 1.6 mut kirjotinpa sulle ny katsauksen elämääni koska rock n roll will never die! \../ ♥♥

Maarit
159/179 | 

Santa Cruz on uusin bändi, jonka olen löytänyt ja nuoret pojat soittaa mahtavalla energialla, ilolla ja taidolla. Ehdottomasti näitä poikia katsomaan ja muu kattaus kiinnostaa myös:)

Stadin friidut
160/179 | 

me ihanat tytöt tarvitaan ne liput, koska ollaan jo piiiiiiitkään mietitty Tampere-seikkailua. Nyt siellä tulossa niiiiiiin huippubileet, että ei rajaa! Hotellikin buukattu jo pari kuukautta sitten, liput vain puuttuu!

Taru
161/179 | 

Europe, Skid Row, WASP... Kaikki bändejä, minkä julisteilla oli huoneen seinät vuorattu joskus mukulana. Ja musiikki uppoo edelleen!
Yhtäkään näistä en oo livenä nähnyt, ja nyt tulisivat kotikaupunkiin. Kaikki kesän reissut on jouduttu unohtamaan surkean rahatilanteen takia, mutta voi jos tänne pääsisi..!

Kesämorsian
162/179 | 

Oon tulossa Tampereelle päin juuri tuollon sulhaseni kanssa ja olis tosi mageeta saada pari lippua noille festareille. Mennään tänä kesänä naimisiin ja ollaan sulhasen kanssa Tampereella tavattu 2008 W.A.S.P. in keikalla, melki 6 vuotta sitten. Kliseinen yllätys, mutta olis aika mainio :D

Pentti Hirvonen
163/179 | 

Lost Society ehdottomasti, siinä on nuorilla miehillä semmoinen asenne soittamisessa että oksat pois. Innolla odotan heidän keikkaa.

Sinderella
164/179 | 

Europe ja WASP !! Nämä bändit yksinkertaiseti vaan täytyy nähdä livenä. Olen jo ihan fiiliksissä kasari cover bändien keikoilla joten mitäs sitten kun herrat ovat ihan itse soittamassa :D Vielä kertaakaan en ole päässyt käymään kunnon festareilla (joissa musiikkikin olisi mieluista) :)

Neckbeard
166/179 | 

W.A.S.P, Battlebeast, Dimebag Beyond Forever ja Olut-teltta! Talviturkin taidan sit kastaa samaan syssyyn ja voi olla että oma leirintäaluekin perustuu matkalla festariporteilta lähimpään juottolaan. Liput olis kivat ettei tyttöystävällä olis tekosyytä jäädä sivuun tästä päräyttävästä festarikauden avauksesta.

OAK
167/179 | 

Haluan nähdä kaiken. Ja myös sen onko ko.festarit muuttuneet paremmiksi nimen yms. vaihdon yhteydessä.

Kaisuliini
168/179 | 

Tämä olisi melkein naapurissa joten mielelläni festaroisin ensi viikonloppuna! Bändeistä eniten kiinnostaa ehdottomasti Poisonblack. Myös burkleskilava ja monipuolinen ruokatarjonta ovat plussaa.

Päkä L
170/179 | 

Sonata Arctica ja Europe!!Muutenkin olisi kiva päästä fiilistelemään festaritunnelmaa

Mariska
171/179 | 

Olen missannut Sparzanzan Tampereen yössä niin monta kertaa, että nyt olis jo pakko päästä näkemään ja kuulemaan! Kotikylän festarit on aina parhaat!

Outsa
172/179 | 

Olis vaan mukava päästä pyöriin ja päriseen. Lähinnä olis kiva viedä tuo ukon rahjake johonkin mistä se tykkäisi. Varsinkin, kun loppukesästä alkaa tuo tuleva jäkikasvu pitämään sille omia konsertteja;)

outi
173/179 | 

Pakko laittaa, josko onnais :) Eli vaikka en mikään hevidiggari olekaan niin onhan se Europe nyt niin nähtävä. Ja jos valittavana on Toijala lenttis vaiko kotikulmien festarit, niin vaakakuppi ei kallistu Toijalaa kohti :)

Sanna
174/179 | 

Mä en itse varsinaisesti halua festareille ( tai näille koska nää on mun makuu vähän liian rock) mutta pikkuveli haluis ihan hirveesti lähtee mutta ei saanu kerättyä rahaa tarpeeksi reissua varten. Velipoikaa näytti selvästi harmittaen varsinkin ku pari kaveria lähtee sinne suunnalle ja itse ei pääse. Joten jos arpaonni suo niin liput lähtisin broidille ehdottomasti ja itse saisin vuoden isosiskotittelin lunastettua ;)

Mia
175/179 | 

Haluaisin yllättää avomieheni vuosipäivän kunniaksi, on suuri W.A.S.P.in ja Lost Societyn fani muttei meillä tänäkesänä ole varaa festareihin molempien ollessa työttömänä. Itse lähtisin mieluusti katsomaan Sparzanzaa vihdoin ihan livenä, myös ylipäätään sitä festarimeininkiä kaipailen! Kesä vaan ei tunnu kesältä ilman päätöntä pomppimista muiden rock-henkisten kanssa.

mii
176/179 | 

W.A.S.P. olisi ihan huippu nähdä pitkästä aikaa, viime kerta taisikin olla Sauna Open Airissa 2006. Mieskin tykkäis valtavasti, jos tämmöinen palkinto osuisi kohdalle! :)

Naq
177/179 | 

Europe ehdottomasti! Singstarissa ainut biisi jossa pääsee singstar-tasolle on Final countdown! Ja onhan silla muitakin mahtavia biisejä, joiden mukaan olisi hieno päästä laulaa!

Noora
178/179 | 

Vähän vieraampi kattaus ehkä muuten, mutta Europe. <3 Final Countdown oli varmaan kuunneilluimpia C-kasettejani! Voi niitä aikoja. Ja aikaahan se levy kestää! :)

179/179 | 

Rakkaani treenasi jääkiekkoa niin ahkerasti teini- ja nuoruusvuodet, ettei noille heavykeikoille kerennyt... nyt sitten vanhemmiten tietenkin keski-ikäistä ukkoa mietityttää, että kannattiko, kun on kroppa romuna. Mutta haluaisin nyt kultani pelastaa urheilulta musiikilla vielä, kun siinä henki pihisee!!! Annan sitten kolesterolilääkettä tuplat:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu