Olimme ystäväni Maijan kanssa (Manboy-fani since forever) menossa perjantaina Tampereen YO-talolle Manboyn keikalle, mutta ikävänä yllärinä firman kesäjuhlat osuivat samalle illalle ja vieläpä Helsinkiin, että en vahingossakaan pääse karkaamaan. Eli se siitä keikasta minun osaltani sitten.

Naapuritontin Stella tarjosi kuitenkin teille mahdollisuuden päästä viettämään keikkailtaa 3 x nimi listalle + avec -periaatteella ja päälle vielä jokaiseen pakettiin tuorein albumi Something Wonderful nimmareilla varustettuna.

Joten näillä puheilla arvontaan menee 3 pakettia sisältäen sisäänpääsyn Manboyn YO-talon (Tampere) keikalle nyt perjantaina 27.5. (+ kaveri) ja postitse humpsahtava CD.

Stella teki pinkillä somistetun bannerin ihan vain tätä arvontaa varten. Minä vihjaisin, että lisää siihen pitsiä koristeeksi, mutta ei mokoma suostunut :D ehdin jo leikkiä ajatuksella, että liitän kuvaan jälkikäteen salaa pienen rusetin...


manboy-tampereella

manboy-tampereella

Säännöt:

1. ilmoita osallistumisestasi tämän postauksen kommenttiboxiin nimimerkin ja mailin kera.

2. arvon 3 voittajaa ylihuomenna torstaina klo 12. jälkeen. Perjantaina iltapäivällä minun pitää ilmoittaa nimet listalle, joten muistakaa vilkaista mailinne.

***

Loppuun vielä liikkuvaa kuvaa YleXillä soitossa olevasta sinkusta nimeltä Home. Olin fiilistellyt biisiä radiossa vaikka kuinka monta kertaa ennenkuin tajusin mikä bändi on kyseessä. Se perinteinen häh, onko tää suomalaista -herätys on aina yhtä ihmeellinen, vaikka luulisi jo tässä vaiheessa olevan selvää, että Suomessa osataan tehdä muutakin kuin iskelmää!

httpv://www.youtube.com/watch?v=iYH-_Sdi_08

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (85)

elliliisa
8/85 | 

Ooo, mielelläni osallistuisin ihanaisen bändin keikkalippujen arvontaan! Mahtava olet sinäkin!

Annulainen
12/85 | 

Kyllä kelpais, kun muutenkin ehdottomasti oon perjantaina Yo-talolle lähössä!

Noora
21/85 | 

Oonki viimeks käyny kattoos Manboyta Porissa 2005, että ehkä olis aika päästä uusiks, eli mukana ollaan arvonnassa :)

Petite Coconut
23/85 | 

Haluaisin suurena Manboy fanina keikalle ja perjantaina alkavan kesälomani kunniaksikin se olisi ihanaa!! <3

kas
24/85 | 

Auuugh, minä tahon! Manboy <3 Sillon ku kuulin ekaa kertaa radiosta ton Homen niin meinasin suunnilleen itkeä ja kaatua, kun selvis, että kyseessä on vanha kunnon Manboy. Rakkautta.

Vea
25/85 | 

osallistun ehdottomasti :) onpa sitten hyvä syy karata jyväskylästä kohti tamperetta perjantaina, jos tämän voitan!

Anninaah
33/85 | 

Uuuh, eiköhän olisi jo aika munkin nähdä livenä noi ihanuudet, osallistun siis!

Katri
36/85 | 

Osallistun :)

Olisi mahtavaa voittaa, koska mulla on perjantaina synttärit ja mikä olisikaan parempi tapa juhlia, kuin hyvä keikka!

40/85 | 

Oih ja voih, osallistun! Rakastuin Manboyhin jo niiden ekan levyn aikaan ja tuli käytyä keikoillakin useasti. Nyt on arkikiireet vieneet niin mennessään, ettei ole uutta levyäkään tullut juurikaan edes noteerattua...

Saija
43/85 | 

Vois olla hauska lähteä perjantaireissulle Tampereelle. Eikä se Manboykaan huono ole ;)

Cely
62/85 | 

Heiii, osataan Suomessa tehdä iskelmän lisäksi myös paljon hienoa heviä. ;D Pakko oli sanoa, hih, kun Suomi nyt kuitenkin monessa paikassa hevimaana tunnetaan.

Ja onpa muuten ihana kappale tämä Home, olen sitä tässä jo useamman kerran kuunnellut. (Olenko muuten ainoa joka pienenä mietti miksi kaikki Disneyn videot oli homevideoita? XD Tuli vaan tuosta mieleen.)

Osallistuisin mielelläni, mutta kun en ole nyt Suomessa... saisin kyllä liput kaverille menemään jos nyt sattuisin voittamaan ja CD:n tietty pitäisin itse, mutta olisiko tuo kovin reilua muita kohtaan? Nelliina päättäköön. :)

kiiwikaakku
67/85 | 

minäki osallistun, kun ei ole ees mitään perjantai-illan suunnitelmia vielä ! :)

Jo
68/85 | 

Mummon luona Tampereella, pitkästä aikaa hieman omaa aikaa (mummo=lastenvahti). Ei keikalla sitten, en ees muista koska viimeksi.. Ai kun tekisi hyvää.

Suvi
75/85 | 

Oh, en ikinä vaivaudu osallistumaan mihinkään arvontoihin, mutta nyt on kyllä pakko kokeilla onneaan!

83/85 | 

Osallistuisin oikein mielelläni, kyseinen keikka kuului muutenkin suunnitelmiin eikä levy ole sattunut kaupoissa haahuillessa näkökenttään vaikka semisti olen yrittänytkin sitä löytää.. :S

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla