Onko halloweeniksi suunnitelmia? Sekä Helsingissä että Tampereella on tarjolla aikuisille suunnattu kauhujen talo (a hounted house), kannattaa harkita visiittiä jos haluaa kokea jotain ihan erilaista. Helsingissä paikkana on hylätty hotelli Vuoranta, jossa ihmiset kulkevat yksin läpi hyytävien huoneiden. Vuorannan kauhut järjestää After Dark Helsinki.

Tampereella taas kauhujen talo on Ylioppilasteatterissa, jossa kuljetaan pienissä ryhmissä. Lisätietoja FB-tapahtuma ja Tampereen Ylioppilasteatteri.


Meidän halloween sujuu 1-vuotiaan kanssa, joten hurjinta mitä täältä on odotettavissa on hauska jättikurpitsalyhty :D mutta jos joku on menossa noihin jompaan kumpaan kauhuelämykseen niin tulkaa kertomaan millaista oli! I`m dying to know!

Totuuden nimissä en ehkä uskaltaisi oikeasti mennä tuonne hylättyyn hotelliin, yksin kulkeminen kuulostaa sen verran HC-toiminnalta, että tällä mielikuvituksella parkuisin jossain nurkassa jo viiden minuutin jälkeen ;)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010