Voi vitsi, nyt on ihana arvonta teille. En malta kierrellä yhtään enempää, vaan täräytän suoraan. Illallinen Minna Parikan kanssa! Lauantaina!

Sitten se taustastoori. Kuten aikaisemmasta postauksesta kävi ilmi, juuri nyt vietetään Helsinki Design Weekia. Tänä vuonna mukana on ensimmäistä kertaa Muotoilijaillalliset, joissa ideana lyhyesti se, että kiinnostavat suunnittelijat saavat ympärilleen pienehkön seurueen ihan tavallisia ihmisiä ja sitten voidaan puhua ruoka suussa esimerkiksi kenkäsuunnittelun ihmeellisestä maailmasta. Pöytävarauksen suosikkisuunnittelijansa pöytään voi tehdä kuka vaan, mutta seuruekoko pidetään kuitenkin maximissaan 12 iloisessa illastajassa.

Muotoilijaillallisia järjestetään useampia ympäri Helsingin ravintoloita, mukana ovat mm. Hanna Sarén ja Stefan Lindfors. Tsekkaa mut tyypit täältä, ties vaikka haluaisin varata oman paikkasi suosikkisi pöytään.


Minnan seurue kokoontuu lauantaina 21.9. klo 19:00 ravintola Nokkaan, ja kaksi paikkaa tästä seurueesta on varattu yhdelle teistä (+avec). Palkinnon arvo on 160e ja sisältää täyden menun. Jos en olisi morsiusneitona ystävän häissä, olisin tunkenut aivan varmasti juuri sinun viereesi mukaan dinnerille. Että armas voittajani, pelastuit tamperelaiselta tällä kertaa :D

Osallistuminen arvontaan:

ollos hyvä ja kommentoi tämän postauksen kommenttiboxiin jos tuntuu siltä että sinulla ja ystävälläsi on lauantaina nälkä, ja Minna Parikka olisi mahtavaa illalliseuraa. Koska lauantai on täällä pian, hihkumisaikaa osallistumiseen on vain perjantaihin 20.9. klo 14 asti. Sen jälkeen laitan voittajalle viestiä ja tarkempia ohjeita. Melko ainutlaatuinen tilaisuus päästä kyselemään suunnittelijalta ihan mitä ikinä haluaa, veikkaan että mielenkiintoisia tarinoita on luvassa.

Muista jättää sähköpostisi kommentin kylkeen sille varattuun kenttään, se ei näy muille kuin minulle.

Illallisen aika ja paikka: lauantai 21.9. klo 19, Ravintola Nokka, Helsinki.

Good luck!


Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (65)

Laura
1/65 | 

Ohhoh, upea mahdollisuus. Minna Parikka on oikea taiteilija, ihailen suuresti! En kyllä omista yksiäkään kenkiä, köyhä opiskelija kun olen, mutta olen jo päättänyt että keväällä valmistuvan gradun kunniaksi (kyllä se valmistuu!) palkitsen itseni Parikoilla.

Kaisu
2/65 | 

Oi osallistun! Tää tamperelainen onkin juuri viikonloppuna matkaamassa Helsinkiin viettämään viikonloppua kenkafriikkiystävänsä luokse. Siinäpä olis meille ihana iltaohjelma!

pömppä
4/65 | 

Oi! Minna Parikan kengät on täyttä rakkautta. Kahdet aarteet löytyy omasta kaapista ja uusia rakkauden kohteita löytyisi koko ajan lisää. Olisi todella mielenkiintoista päästä kuuntelemaan tämän kenkäneron ajatuksia :)

riksa
7/65 | 

ou Nou...tila loppui!!Mutta siis ideana kiittää edelläkävijä-mammaa aikaa sitten sponsoroiduista ajattomista siivekkäistä

siis mitä hittoa toi mun puhelin kämää kaikki viestit...Piti sanomani, että missio oli nimenomaan äidin! "Edes yhdet kunnolliset juhlakengät vieläniinymmärtämättömälle tyttärelle" Niin edelläkävijä-mamma että!!

Riikka Pausola
9/65 | 

Jo noin ehkä seitsemisen vuotta sitten mun rakas mamma vei mut shoppailureissuun Helsinkiin ja missiona retki helsinki10-myymälään ja Parikan kengät.(myymälää ei silloin vielä ollut) Olen varjellut äitini sponsoroimia siivekkäitä aarteita siitä päivästä lähtien

Valpuri
10/65 | 

Hip, veisin illalliselle äitini, joka on kypsässä 62-vuoden iässä kokenut kenkä- ja laukkuherätyksen ja selailee nyt Parikan sivuja jatkuvasti - päättääkseen, mitä ostaa itselleen. :D

Noora
12/65 | 

Oi mikä arvonta! Vaikeinta olisi valita, mitä päälle laittaisi! Muutamat Parikat kaapista löytyy, joten luonnollisesti jotkut niistä päätyisivät jalkoihin! Toivottavasti kerrankin onni suosisi.. :)

santtu
13/65 | 

APUA, onko ihan liian noloa jos (siis JOS onni potkaisee (piikkikorolla nilkkaan)) ottaa lunttilappu mukaan ravintolaan, että varmasti muistais kysyä kaiken?

Laura
17/65 | 

Suurena Minna Parikka fanina olisi mahtavaa päästä illallistamaan samaan pöytään hänen kanssaan. Ehkä Minna voisi antaa vinkkejä oman yrityksen ja merkin perustamiseenkin? Millasisia asioita pitäisi ottaa huomioon jne. :)

Sanni
18/65 | 

Voih, tätä illalliskeikkaa ihastelin ja fiilistelinkin jo. Olisipa kerrassaan u-p-e-a-a päästä mukaan ja saada tavata Minna kasvotusten. Vaikuttaa niin kovin mukavalta tyypiltä ja noh, sama nainen kenkäsuunnittelijana onkin sitten ihan oma lukunsa, sitä inspiroitumisfaktoria ei edes voi tässä mitenkään todentuntuisesti kuvailla. Paitsi että olen itse fani, niin on hyvä ystävänikin, jonka oma äiti hiljattain nukkui pois. Olisipa mahtava juttu nähdä rakas neitonen illallisella hymyilemässä. <3

mymmeli
19/65 | 

Ohhhh <3 Oon ehkä sun kanssa tasoissa maailman fanaattisimman Parikka-fanin kilpailussa. Ensi rakkaus syttyi v. 2009 kun olin teinityttönä kesäharjoittelussa Sokoksen kenkäosastolla. Siellä alelaarissa kiikkui vaaleanpunainen Roseum pari, joita sovittelin ennen työvuoron alkua pimeässä nurkassa. Olin silloin 15 vuotias ja päätin, että heti kun kasvan aikuiseksi, niin ostan yhdet Parikat. Nyt viisi vuotta myöhemmin pareja on kymmenen enkä ole vielä edes kunnolla aikuinen :D

Hanna
22/65 | 

Oi unelmien illallinen! Olen nauttinut elämästä vuosia Parikoiden varassa, ihastellut kenkien kauneutta ja hauskuutta alusta saakka. Haluaisin tuoda illalliselle ja kiinnostaviin keskusteluihin ystäväni, joka ei ollut ostanut korkokenkiä vuosiin, mutta ihastui Parikoihin ja aloitti uuden iloisen elämän Parikat jalassa. Mahtavaa mitä iloa Minna on meille kengillä suonut! Haluaisimme kuulla tarinoita kenkien takaa!

Frede
24/65 | 

Olisi niin huikeaa päästä oman kenkäidolin mukaan syömään!
Kenkäfriikin opiskelijan päiväuni.. :D

pasi
25/65 | 

Kesällä tuli korkattua MP-myymälä kun aiemmin on kuolattu ainoastaan nettikauppateitse kenkiä. Oon ehkä iiiihan pikkasen kahjo mut voi kun olisin nainen ja voisin pitää Parikan popoja. Mutta HAH, vaikka olenkin mies, en ole täysin tampio. Myymälässä käydessä tuli vaivihkaa kyseltyä vaimolta, mitkä nyt ovat kivat kengät - - - jouluna saattaa jonkun vaimon lahjapaketista löytyä Parikka! Jes! Viime jouluna Olivia Rouge - mekko, tänä vuonna MP. Toimiiko? Ps. Niina, niitä sinisiä muovipussukoita voit käydä, khröm, pöllimässä lastentarhan eteisestä. Siellä niitä lepää. Jos et kehtaa, voin postittaa sulle. Monet laitetaan tulemaan? :-)

Mun mies keksi vihdoin (ilmeisesti vanhempaa kolleegaa konsultoituaan) tänä vuonna täydellisen lahjan reseptin: Lahjakortti Minna Parikan liikkeeseen. Sisältää paitsi ihanat kengät, myös mahdollisuuden hengailla siinä ihanassa karkkikaupassa maksavana asiakkaana.

Riitta
26/65 | 

Kyllä Parikkaan on tullut sijoitettua sen varran ruokarahoista, että ateria tulisi ihan tarpeeseen. Samalla voisi "udella" tulevista trendeistä.

saija
28/65 | 

Wau mikä ainutlaatuinen tilaisuus tämä olisi! Minusta olisi aivan mahtavaa kokea tällainen :)

hanniina
29/65 | 

Tän jos voittaisin, niin vois tulla illallisella mennessä aikamoinen kenkäkriisi!

Sari
33/65 | 

Rakastan kenkiä ja muodin ihmeellistä maailmaa. Olisi dream come true illallistaa ja jutella Minna Parikan kanssa suunnittelun saloista ja muodista yleensäkin! Nyt peukut pystyyn!

Ansku
34/65 | 

ihastuttava palkinto, melkein yhtä ihana kuin mitä Minna Parikan kengät! Niin mukana kisassa.

Taru A
36/65 | 

Aivan mielentön arvonta! Palkinto kyllä kruunaisi viikonloppuni täysin. Ihailen Minnaa ja hänen työtään aivan valtavasti ja olisi upeaa tavata hänet!

hilla
37/65 | 

Moi!

Olisipa mahtavaa päästä juttelemaan illallisen ääressä naisen kanssa, joka on inspiroinut minua sekä koulutus- että uravalinnoissa 15-vuotiaasta lähtien. En siis opiskele kenkäsuunnittelua vaan kauppatieteitä ja töitä teen median parissa, mutta Minnan sinnikkyys, visiot ja kunnianhimo ovat saaneet esimerkillään myös minut toteuttamaan unelmiani.

Minnan kenkiä, laukkuja ja uniikkeja asusteita löytyy kaapista lukuisia eli tosifani toivoo nyt Raqueleiden sydännauhat ristissä, että onni suosisi!

-Hilla

Frank Einstein
38/65 | 

Kyllä, avokille höpsö yllätys tästä. Se kerää näitä Parikoita nettihuutokaupoista. Ja onhan ne kauniita!

Emilia
43/65 | 

Oivoi miten ihanan kuuloista! Tulevana muotoilijana olisin superinnoissani jos onni potkaisi ja pääsisin nauttimaan illallista yhden suomalaisen muotoilun huipun kanssa! Varmasti jo ihan noissa minun opsikelukavereissakin olisi monta innokasta avec-ehdokasta... ;)

45/65 | 

Eikä, yleensä en ikinä osallistu arvontoihin mutta nyt on ihan pakko! Mun MP-kokoalmaan kuuluu kenkien lisäksi kaksi eriväristä Maxinea, joista kukaan mun ystävä ei oikeastaan tykkää ollenkaan :D joten olis hauskaa viedä joku illallistamaan kyseisten laukkujen suunnittelijan kanssa!!

SuskiV.
47/65 | 

No siis mulla on nälkä jo nyt, ni varmasti on myös lauantaina! :D olisi tosi mielenkiintoista päästä samaan seurueeseen kenkäneron kanssa. Toivottavasti onni suosii!

Miranda
50/65 | 

Olisi ihana yllättää paras ystäväni, kun olemme molemmat Parikkafaneja ja omistamme muutamat kengätkin... Ystävyyttä tulee tänä syksynä meille huikeat 22 vuotta!

Roosa
52/65 | 

AA, rakastan Minna Parikkaa! Mun mielestä tää on ihan mahtava idea, että pääsee tapaamaan suunnittelijoita ja kyseleen kaikkee maan ja taivaanväliltä:)

-M-
53/65 | 

Olen vuosia kuolannut MP:n kenkiä. Rahaa valitettavasti ei kyseisiin kenkiin ole löytynyt. Ei ennen häitäni. Ostin ensimmäiset (toivottavasti ei viimeiset) Parikkani hääpäivää ajatellen ja pihistin sitten puolestaan puvussa. Ajatuksenani oli, että pukua käytän vain kerran, kengät ovat "ikuiset" ja piristävät myös häiden jälkeistä arkea. Olisi ihanaa tavata henkilö kenkien takaa ja kiittää häntä siitä,että hän tekee meidän monen arjesta juhla.

Viola
54/65 | 

Wow!

Hain juuri eilen postista ihka ensimmäiset Parikka-kenkäni, mustat Irat. Nehän tykkäisivät päästä neitsytmatkalle Nokkaan!
(Nokka on muutes ihana ja tunnelmallinen ruokapaikka, joten senkin takia...).

Muuten olen tavannut suunnittelija-Parikan vain kerran kirpputoripöydän takana ja mielelläni vaihtaisin sanan jos toisenkin hänen kanssaan uudemmankin kerran.

Siispä Lady Fortuna, kunpa suosisit minua!

t. Viola

Tiina
57/65 | 

Kääk, mikä arvonta! Pakko osallistua, vaikka samalla hirvittääkin mitä tekisi, jos oikeasti voittaisi:D Ainakin lähtisin Cherryjen ja Maxinen kanssa liikenteeseen!

Viivi
61/65 | 

Onpa mahtava konsepti! Mielelläni illallistaisin Minna Parikan kanssa ja keskustelisin suomalaisesta designista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012