- Yhteistyössä Pauliina Rundgren Handicrafts Oy -

Jos seinäsi haluaa kasvattaa upeat sarvet, jatka lukemista. Seuraa Pätsiniemen virallinen blogiarvonta ja palkintona on ihan huikea designkäsityöyritys Pauliina Rundgren Handicraftsin Sarvet-naulakko. Meillä naulakko pääsi koristamaan eteistä, kirkas valkoinen erottuu kauniisti voimakkaan turkoosista seinästä. Siirrän naulakon todennäköisesti kylppäriin sitten kun kylppäri on joskus tulevaisuudessa rempattu, mutta siihen asti se saa koristaa porstuaa.Tänä vuonna 15 vuotta täyttävän Pauliina Rundgren Handicrafts Oy:n verstas ja myymälä sijaitsevat Mikkelissä, vanhan navetan vintillä Kenkäveron entisessä pappilamiljöössä. Vertasmyymälästä näkee verstaan puolelle, joten halutessaan voi seurata livenä kuinka tuotteita valmistetaan. Verstaalla käytetään perinteisiä käsityömenetelmiä, mutta muotoilu on tätä päivää. Insipiraatiota ammennetaan luonnosta, suomalaisista perinteistä ja lapsuusmuistoista. Tuotevalikoiman ja jälleenmyyjät voit tsekata kotisivuilta.
Naulakko on pulverimaalattua terästä ja siinä on käsinemaloitu koristelaatta. Pulverimaalauksen vuoksi se sopii myös kosteisiin tiloihin. Kiinnitys seinään tapahtuu kahdella ruuvilla, ne ovat mukana paketissa.

"Sarvet-naulakon idean taustalla oli perinne, jossa hirven sarvia on pidetty naulakoina iät ja ajat. Ennen sarvista ripustettiin isännän metsästyskiväärit, mutta nykyään naulakosta voi ripustaa vaikka avaimet, korut tai pyyhkeen. Sarvet-naulakon emalilaatan kuviokielessä voi nähdä kauriin hengityksen huurun kirpeänä syysaamuna."

Arvonnan säännöt:

1. keksi nimimerkki ja jätä sähköposti sille varattuun kenttään (ei näy muille kuin minulle).

2. kuittaa kommenttiboxissa osallistumisesi, kerro vaikka mihin kiinnittäisit Sarvet kotonasi?

3. vastausaikaa on 12.11.2014 klo 24:00 asti.

Onnea arvontaan :)

Kommentit (387)

anniM
1/387 | 

Varmaan ensimmäinen kerta kun osallistun blogiarvontaan! :) Laittaisin naulakon eteiseen, jossa siihen voisi ripustaa vaikka heijastimia tai koiran talustushihnan.

susannanna
2/387 | 

Aivan mahtavan näköiset sarvet! Sarvet-naulakko löytäisi paikkansa majuuhuoneen seinästä, ja ripustaisin siihen esille kaikki kauneimmat koruni.

3/387 | 

Mahtava naulakko! Luulin sitä ensi puiseksi.
Meillä tämä tulisi eteisaluaan ja kaiken pienen sälän ripustuspaikaksi, joka nyt lojuu niin ärsyttävästi pitkin eteisaulan tasoja.

4/387 | 

Mukana!! Vaihtoehtoja sijainnille olisi vaikka kuinka...keittiöön keittiöpyyhkeelle ja ehkä näteimmille patalapuille/hanskoille, eteiseen säilyttämään kovimmassa käytössä olevaa pipoa ja huivia, voin kuvitella kuinka upealta näyttäisi pipo ja huivi sarvipäällä :D makuuhuoneeseen vaikka koruille tai pienen pienille tuikkulyhdyille ikkunoiden välissä olevalla seinällä. Vessaan kaikille hiusten kiharrus- ja käherrys laitteille ripustuspaikaksi, lastenhuoneen koruille, aamutakille, sille lempparihupparille tai neuleelle mitä ei lapsen mielestä saa ikinä pestä. Tai ihan sellaisenaan seinällä (keskeisellä ja huomiota herättävällä paikalla tietty) ripustamatta siihen mitään, yksinkertaisena ja kauniina rauhoittamaan lapsiperheen arjen ja ajoittaisen sekasorron keskellä. Ja voisi siitä laittaa roikkumaan ne näteimmät jouluvalotkin. :)

Taina
5/387 | 

Ihana! Mukana ollaan ja sarvet saisivat paikan makuuhuoneesta - ja kauneimmat korut saisivat arvoisensa säilytyspaikan :)

Nita
6/387 | 

Olen ostamassa ensimmäistä omaa asuntoani ja asunnon löydyttyä kiinnittäisin nuo sarvet eteiseen

ElinaA
7/387 | 

Onpa kaunis naulakko! Käyttäisin sarvia varmaan ihan vain koristeena keittiön pöydän yläpuolella tai sitten säilyttäisin siinä muutamia kauniimpia korujani.

Riia
8/387 | 

Ooh, miten kaunis! Meidän eteisen seinä ammottaa vielä tyhjyyttään, joten tällainen toimittaisi sekä koristeen että naulakon virkaa.

Heidi Paasivirta
9/387 | 

Hei.
Osallistun sarvet-naulakon arvontaan.
Mieheni metsästää, joten hänelle olisi oikein mieluisa tämä naulakko, itse en pidä tavallisista hirvensarvista naulakkoina, tämä olisi tyylikäs vaihtoehto :-)

- Heidi

nessuliini
10/387 | 

Vau mikä arvonta, todellakin mukana!
Mikäli voittaisin, pääsisivät sarvet kunniapaikalle meidän eteisen seinälle kannattelemaan avaimia ja koiran hihnoja :)

elu
11/387 | 

Sarvet sopisi mainiosti tulevaan eteiseeni. Erityisesti, jos voin maalata seinän haaveilemallani keltaisella.

Maarus
12/387 | 

Oi, ihana naulakko! Meillä tämä luultavasti pääsisi eteisen seinää koristamaan.

Mea
15/387 | 

No johan on arvonta! :O <3 Sarvet ovat ihania, rakastan sarvia!
Nämä kyseiset sarvet pääsisivät kylppäriin korutelineeksi. :)

16/387 | 

Iiiiihana! Laittaisin makuuhuoneen seinälle. Näyttäisi heti hienommalta ne mekot jotka muuten jää johonkin kasaan lojumaan käytön jälkeen muutamaksi päiväksi ;)

Mrs. M.
18/387 | 

Onpa kaunis yhdistelmä klassisuutta ja modernia! Meillä Sarvet löytäisivät paikkaansa kenties makuuhuoneesta, siihen voisi iltaisin ripustaa korut ja asusteet odottamaan seuraavaa päivää... :)

Leele
19/387 | 

Ai että haluanko sarvet? Kyllä kiitos!
Sarvet pääsisivät todennäköisesti koristamaan joko vessaan tai makuuhuoneeseen, jossa kummassakin paikassa laittaisin siihen koruja. Mutta vain lempikorut nätisti näytille, jotta sarvellinen pääsisivät esiin. :)

Marikki
20/387 | 

Omasta kodistani ei taida löytyä sarville paikkaa, mutta eiköhän sarville löydy joulupukin avustuksella koti :)

21/387 | 

Upea naulakko! Nuo korvakorut näyttävät naulakossa roikkuvina niin upeilta, että minä laittaisin sarvet makuuhuoneen seinälle korutelineeksi.

Eveveveve
22/387 | 

Ihana! Tämä menisi eteiseen avainten ripustimeksi, ettei avaimet ois aina hukassa. Voisin jopa maalata tämän ympärille tai alle valkoiseen seinään jonkin kivanvärisen kehyksen.

Elena
23/387 | 

Ihana naulakko! Laittaisin joko eteiseen avaimille ja muille pikkujutuille tai kylppäriin.

Sofia
24/387 | 

Olemme juuri muuttamassa uuteen kotiin, jota olemme remontoineen yli puoli vuotta. Naulakko sopisi erinomaisesti makuuhuoneeseemme. Ripustaisin siihen koruni.

Emmaus
26/387 | 

Tää olis täydellinen mun koruille, äidin vanha korurasia tursuilee ja kivat korut hautautuu toistensa alle tai menee solmuun....

Minttu
27/387 | 

Osallistun, koska rakastan sarvia! Meillä on olkkarissa jo yhdet hirven ja yhdet poronsarvet. Ja sisustuksessa on muutenkin kovin eläimellinen meno. Tämä tekohirvi meni makuuhuoneeseen, missä on jo sille kaveriksi pieni peuranpäänaulakko.

Noora
28/387 | 

Hhmmm... minulla olisi muutama vaihtoehto minne sarvet laittaisin.

-makuuhuoneeseen korunalulakoksi. Kaikki sulka- ja pöllö korvakoruni pidän mieluiten esillä ja pois korulippaasta, jottei ne siellä mene rikki ja pilalle. HIrven sarvet olisi oivallinen paikka säilyttää niitä.

- Kylppäriin käsipyyhkeille. Inhottaa kun käsipyyhkeet hautautuu kylpupyyhkeiden sekaan.

- Eteiseen tietysti. Avaimet eivät olisi koskaan hukassa! :)

sannakristiina
30/387 | 

Vautsi, mukana ollaan! Laittaisin sarvet makkarin seinälle ja koruja siihen roikkumaan :)

TV
31/387 | 

Ihanat! Sopisi haaveilemani Deer-hyllykön kaveriksi täydellisesti. Deer päätyisi olkkariin tai vauvan nurkkaukseen mutta tämä pääsisi upouuden, vaaleanpunaiseksi maalatun sormipaneliseinän koristeeksi tuulikaappiin <3

milu
33/387 | 

Osallistun! :)

Menisi makuuhuoneeseen "meikkipisteelle" ja kaulakorut löytäisivät siitä paikkansa. Tällä hetkellä kyseiset korut on kukkaruukussa....:)

34/387 | 

Mukana! Sarvet pääsisivät ehdottomasti korujeni käyttöön, joten sijoituspaikka olisi kenties kylpyhuone tai makuuhuone. Komeat ovat!

Anne
35/387 | 

Ihana naulakko. Päätyisi meillä varmaan pikkupoikien huoneeseen kaiken tärkeän tavaran säilytykseen. Tai sitten eteiseen, jos en raskisikaan antaa lasten käyttöön... :)

Miitta
38/387 | 

Oi! Osallistun ehdottomasti! Näyttää niin mun jutulta tuo. Kiinnittäisin tuon puutalokommuunissamme omaan huoneeseeni ja ripustaisin siihen koruja. Aivan ihana!

HannaK
39/387 | 

Mukana, sarvet sijoittuisivat todennäköisimmin eteiseen avainten, kuulokkeiden ja käyttökorujen kannattimeksi.

Minna
40/387 | 

Ensinnäkin yksi maailman ihanimpia ystäviä ja uutterimpia ihmisiä tuo ihanainen Pauliina! Sarvet kiinnittäisin vessaan, kerrankin koruilleni arvoisensa paikka. Jospa vielä tuo käsityön helmi edesauttaisi siihen, että unohtaisin kasvatella omia sarviani, ajoittain, näiden arkipäiväisten aherrusten luomien tunnerikkaiden pläjäysten asettamien haasteiden keskellä :) OI suomen kieli, tuo sanojen verbaali vallankumous ... Ha haa!

Ninni
41/387 | 

Ihana!!! Haluan tän :D Makuuhuoneeseen laittaisin ja kaikki kauniit korut siihen roikkumaan, Voi miten kaunis naulakko!

Pikkupiidu
44/387 | 

Ihan helmi! Miellä on valkoisen pianon yläpuolella tyhjän tyhjä valkoinen seinä, joka kaipaisi juuri tällaista. Ja valoketju sarvesta roikkumaan!

45/387 | 

On niin kauniit sarvet, että ehkä menisivät vain taulun sijasta seinällä koristeena :) Tai sitten ehkä siihen voisi kauneimmat korut ripustaa koristamaan lisää!

Lotta
46/387 | 

Ui, sarvet kelpais! Laittasin ne makkariin tai vessaan ja ripustelisin koruni siihen.

Pesunalle
47/387 | 

Aivan ihana. Haluaisin tuon eteiseen, mutta ei ole tarpeeksi seinätilaa. Mutta tuo olisi kätevä avainten säilytykseen, nykyisin kun avaimet tuppaavat lojumaan vähän joka paikassa. Siksi eteinen olisikin paras paikka . :)

Sanjana
48/387 | 

Oi kun kauniit! <3 Jos joskus saisi ostettua sen haluamansa puutalon niin tulisi ehdottomasti eteiseen tai pyyhenaulakoksi. Nykyisessä kerrostalokämpässä varmaan korutelineeksi kun kaikki kivat korut makaa laatikossa piilossa :(

CaVa
49/387 | 

Olen maalannut viime muutossa yhteen seinään vihertävän kaistaleen, vähän kapeampi kuin oviaukko,
ja siihen olen yrittänyt keksiä jotain sopivaa. Nyt sen löysin!! Nuo hirvensarvet "metsästyskoirien"
ihmeteltäväksi ja muiden ihailtaviksi! Hopea- ja helmikoruille arvoisensa säilytyspaikka? Lisäksi teräs on suosikkimateriaalini, joten sydän sykähti.....

Katje
50/387 | 

Ihana! Varmaan korutelineeksi, tosin olen vahan arka laittamaan koruja metalliseen naulakkoon, ehkapa kuitenkin kylppariin pyyhkeille tai ehka keittioon.

Maria Kat
51/387 | 

Naulakko olisi passeli yksiöni koppieteisen virkistys ja kipeästi kaivattu avain-kuuloke-kauppakassi-huivisäilytyshärpäke, mutta kulkisi varmasti elon tiellä asunnosta toiseen. Tuohan sopii mihin vain!

52/387 | 

Ehdottomasti eteiseen avainnaulakoksi. Eteisessäni ei ole tilaa pöydälle, johon avaimet voisi laskea, vaan ainut mahdollisuus on ripustaa ne seinälle.

Johanna
53/387 | 

Ihana! Meillä tulisi makuuhuoneen kaunistukseksi ja lempikorut saisi kauniisti esille!

Vii
54/387 | 

aivan mahtava! tämä tulisi eteiseen, joka huutaa juurikin jotain vastaavaa ripustuspaikkaa avaimille :)

Suski
55/387 | 

Oi, ihanat sarvet! Meillä ne koristaisi hienosti makkarissa esim. koruripustimena. Toisi hieman suomalaisuutta tänne nykyiseen kotiin ulkomailla.

Tiina
56/387 | 

Vau! Ihanat sarvet. Etsin sisustukseen pieniä juttuja jotka tuovat mieleen lapin... noista sarvista tulee mieleen porot! Laittaisin seinälle "taulumaisesti", taustalle jonkun värisen taustapaperin tms. (koska vuokra-asunnon valkeat seinät on mitä on..) :)

miuminttu
59/387 | 

Ihana! Sarvet pääsisivät ehdottomasti vessan seinälle! Siihen olisi aina hyvä päivän jälkeen sormukset,kaulakorun ja korvikset laittaa. Siihen saisi näppärästi myös pompuloita talteen niin ei olisi aina nekin hukassa :).

Nuuna
64/387 | 

Mulla sarvet menisi toivon mukaan tulevaan kämppään- mutta minne siellä, sitä en voi vielä sanoa :D Todennäköisesti kuitenkin näkyvälle paikalle eteiseen, onhan tuo niin kaunis!

65/387 | 

Ehdottomasti makuuhuoneen lautaseinälle! Tällä hetkellä kaikki koruni roikkuvat s-koukulla hyllyn reunassa yhdessä läjässä, sarvet selkiyttäisi korujakoa huomattavasti! Nyt on tosiaan ranne- ja kaulakorut yhdessä nipussa ja korvakorut piilotettu tupperikippoon hiuspinnien kanssa.. :D

Romuharakka
66/387 | 

Oi miten hienot! Laittaisin naulakon makuuhuoneeseen: siellä on aina jotain pientä ripustettavaa, joka lojuisi muuten lattialla.

MutiNa
68/387 | 

Meidän muutto lähestyy päivä päivältä ja vähitellen pitäisi kai oikeasti ruveta jo miettimään mitä kaikkea sinne uuteen kotiin pitäisi hommata. Vaikka toisaalta onhan meillä sitten aikaa laittaa se koti kuntoon kun on ensin nähty ja koettu minkälainen fiilis siellä on ja minkälaisia tavaroita sinne kannattaa hommata! Mutta tuo naulakko sopisi niin hyvin meidän eteiseen, siellä on kummallinen välitila kaapiston ja oven välissä ja olen kummasellut, että minkälainen naulakko siihen muka sopii. Nyt tiedän!

Marju
69/387 | 

Hih! Jotenkin näen tuon naistenhuoneen seinällä täynnä kaikenlaisia koruja.. Toisaalta olkkarissa jolloin siihen voisi ripustaa vaikka miehen kuulokkeet.

Sändikki
70/387 | 

Ihana naulakko, osallistun ehdottomasti arvontaan! :) Laittaisin naulakon keittiön seinälle, missä keittiöpyyhkeet olisi näppärästi käden ulottuvilla.

Paada
71/387 | 

Olen suunnitellutkin että ostaisin jonkun tuon tyylisen naulakon! Kylpyhuoneeseen menisi niiden kaikkien rumien harmaiden koukkujen tilalle. :)

Susanna
72/387 | 

Sarvet pääsisivät meillä makkariin piirongin päälle. Koruni kaipaavat päästä esille Ikean pahvilootasta, josta niitä ei tule juuri käytettyä.

aino
73/387 | 

Ihanat sarvet! Sulla on kivoja arvontoja ollut Pätsiniemessä, kiitos niistä. :) Sarvet meillä päätyisivät eteisen pikkunaulakoksi, johon voisi ripustaa koiran taluttimet, heijastinliivit, otsalamput ja avaimet.

Maria
74/387 | 

Meillä olisi hirvensarville loistopaikka mustaksi petsatun pukuhuoneen seinällä. Tämä kohta näkyy usein auki jäävän liukuoven takia muualle taloon, joten siitä olisi iloa joka päivä :) Kyseiseen kohtaan tarvittaisiin joku naulakko pyyhkeille siksi aikaa, kun käydään saunassa/suihkussa. Muut ajat hirvensarvet saisi olla "pyyhevapaana" koristeena.

Audrey
75/387 | 

Mukana arvonnassa! Sarvet tulisivat korutelineeksi kampauspöytäni yläpuolelle :)

pippanen
77/387 | 

Tällä hetkellä laittaisin eteiseen, tulisi tarpeeseen. Tosin se sopisi mihin vain, on niin hieno juttu!

NooraK
78/387 | 

Laittaisin sarvet olkkarin tai makuuhuoneen seinälle ja niihin valot näin pimeän vuodenajan kunniaksi!

Nilkkuri
82/387 | 

Ripustaisin sarvet luultavasti olohuoneen seinään, tai ehkä eteiseen avainnaulakoksi :)

83/387 | 

Kyllä tommonen naulakko kelpaisi! Makkariin se varmaankin tulisi, joko korutelineeksi tai sitten ihan vaan naulakoksi, mutta varmasti käyttöön tulee jos onni potkaisee!

tiijja
85/387 | 

Onpa hurmaava naulakko! :) Varmaan lahjaksi menisi, kun nyt vuokralla asuessa ei saa ruuveja seinään porailla. :( tai sitten kehttäisin jonkun vaihtoehtoisen kiinnitysmenetelmän, onhan tuo nimittäin aika törkeän hieno tapaus. Voi hitsi ♥

.hanna.
86/387 | 

Meillä Sarvet pääsisivät piristämään tällä hetkellä kovin tylsää ja rumaa kylppäriä. Ehkä sitten vieraat kiinnittäisivät katseen Sarviin eikä hirveisiin beigen värisiin laattoihin. Kylppäriremppaa odotellessa....

paulii
87/387 | 

Sarvet kiinnittäisin vessaan, jossa korupuuni notkuu liian täynnä. Sarvet saisivat jakaa osan painosta ja koristautuisivat kultaan ja hopeaan.

Hertta
88/387 | 

Oooo!Sarvet saisivat paikan uuden kodin eteisestä..Ostimme viikko sitten -46 valmistuneen rintamamiestalon ja pääsemme muuttamaan jouluksi <3

lauraeo
89/387 | 

Sarvet menisi joko eteiseen avaimia varten tai sitten keitoisin jotkut söpöt valot sarviin ja ripustaisin makuuhuoneeseen.

Riikka
90/387 | 

Ooo, miten hienot! Nää pääsis olkkarin seinälle, mäkin varmaan jouluvalot niihin virittäisin :)

maiju
91/387 | 

Laittaisin sarvet makuuhuoneeseen koruille tai kylpyhuoneeseen. Myös koirien hihnat roikkuis tuossa nätisti eteisessä.
Voisihan sitä pitää ihan tuollaisenaan koristeenakin. Kaunis kuin mikä!

tiihu
94/387 | 

Meillä sarvet löytäisivät paikkansa vaatekaapin päädystä joka erottaa sängyn muusta pienestä asunnostani, ja siihen ripustaisin lempparikoruni!

Repsu
95/387 | 

söpöt sarvet! laittaisin nuo omaan huoneeseeni varmaan, jotenkin että saan lattialla lojuvat vaatteet jotenkin vähän siiistimmin olemaan :D

Mari
97/387 | 

Mulla tämä menisi Pauliinan tuotantoon kuuluvan magneettipuun kaveriksi kotiin koruille tai metsästystä harrastavalle kälylle lahjaksi :-)

T
98/387 | 

Laittaisin naulakon eteiseen, mutta ei kuitenkaan kuraeteiseen vaan ns, käytävään matkalla olohuoneeseen. En tiedä, saako selostuksesta selvän, mutta tämä naulakko on niin upea ja varsinainen katseenvangitsija, että haluan sen paikalle, josta kävelen usein ohi. Näin sitä saa ihailla pitkin päivää. :)

Rii
99/387 | 

Komeat on sarvet! Meillä sarvet saisivat todennäköisesti kunniapaikan makuuhuoneen lipaston yläpuolelle, omat ihanat statement-koruni lojuvat tällä hetkellä Ikean valkoisella voileipälautasella kyseisen lipaston päällä :D Ehkä olisi aika päivittää korujen säilytyskin vähän suurempaan statementiin, aika kukkurallinen pino alkaa olla siinä lautasella, jonka olisi hyvä myös palata astiakaappiin.

Suvi
100/387 | 

Aivan mahtava naulakko! Yksinkertainen, kaunis ja käytännöllinen. Laittaisin naulakon varmaan joko keittiöön kannattelemaan keittiöpyyhkeitä tai kylppäriin korunaulakoksi :)

Jarrusukka
101/387 | 

Haluan sarvet! :)) laittaisin ne olohuoneen seinälle värikkäiden taulujen kanssa. Näin ollen ei tarvitse hankkia oikeaa eläintä, kiitos! <3

Mmie
104/387 | 

Huikeat sarvet!! Ollaan muuttamassa miehen kanssa yhteen eli minun tavarat myydään ja miehen jää (ai mitkä itsetehdyt kalusteet vs. vanerikalusteet). Tämän voiton kautta lisääntyisi minunkin tavaramäärä mukavasti ja laadukkaasti!

Päivi
107/387 | 

Hei, aivan ihanat sarvet:) Putkiremontti valmistuu maanantaina, joten nämä tulisivat koristamaan rempattua kylpyhuonetta.

Talvikettu
108/387 | 

Sarvet minun makuuni! Onhan meillä oikeitakin sarvia, mutta tälläisenä ituhippinä tykkään enemmän "vähemmän aidoista" sarvista. Sarvet laittaisin eteiseen ja sarvesta roikkumaan ulkorakennuksen vanhan avaimen :)

110/387 | 

Tyylikästä kotimaista käsityötä! Arvostan. Meillä sarvet päätyisivät todennäköisesti makuuhuoneeseen jossa meikäläisen asusteille ei tahdo löytyä järkevää säilytystilaa sitten millään. Korut, hiuspannat, huivit, mitä näitä nyt on, ansaitsisivat helpon näkyvän säilytyspaikan että pääsisivät käyttöönkin joskus.

Tuike
111/387 | 

Upeat designsarvet koristaisivat omaa kotiani eteisen peilin yllä, kuten ukkini aidot sarvet heidän porstuassaan aikoinaan. :)

magic-
112/387 | 

Kyllä onkin hieno naulakko! Jotenkin miellyttää todella paljon omaa silmää. Varsinkin tuo emalikoriste tuo oman hienon lisäyksensä. Itse käyttäisin korunaulakkona kampauspöydän vieressä.

Maamu
113/387 | 

Meillä Sarvet tulisivat ehdottomasti eteiseen. Tai jos joskus saamme unelmien pihasaunan niin sitten sinne.

Thym
115/387 | 

Osallistun arvontaan, hirvi sopisi hienosti koristamaan uuden kotimme toistaiseksi varsin paljasta eteistä ja sopii myös mieheni makuun kuulemma. Avaimet pääsisivät sarviin, eivätpä olisi aina hukassa.

Katariina
116/387 | 

Meillä ei oo eteisessä naulakkoa. Eikä pöytää. Niiden virkaa toimittavat sulakekaappi, jossa on syvennys (avaimet siihen), pakastin (mitä sattuu) ja lattia (kaikki tarpeeksi raskas) :D Ehkä pikkunen sarvieläin mahtuis sinne! Tai johonkin vaan koristeeksi, nättihän tuo on muutenkin.

ludisia
117/387 | 

Toistaiseksi laittaisin sarvet eteisen seinälle, koska nykyisessä asunnossamme ei oikein ole muuta järkevää paikkaa, mutta tulevaisuuden omassa haavekodissa laittaisin ne kypyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen korutelineeksi.

mimmama
118/387 | 

Voi ei miten ihanat! Kyllä tämä naulakko ehdottomasti meillä ansaitsisi paikan eteisessä, jossa se on kaikkien näkyvillä.

lalla
119/387 | 

Laittaisin kauniit sarvet isoon eteiseen tervehtimään sisälletulijoita. Todella kaunis naulakko, jota ei ihan heti naulakoksi usko!

svii
120/387 | 

Meillä on jo metsästä löytynyt hirvensarvi eteisen naulakkona, joten samaa linjaa voisin jatkaa kylppärissä, kun kerran vedenkestävä ihanuus on! :)

vertzu
121/387 | 

Rakastan peuroja,hirviä ja kaikkia sarvipäitä! Aivan ihana naulakko.Laittaisin sen eteiseen avainnaulakoksi.Muistaisipa aina ottaa avaimet mukaan kun tuijottelisi noin komeaa naulakko.

Hejdi
122/387 | 

Hui! Näyttääkö nuo sarvet tarkoituksella käsiltä? Ehkäpä kiinnittäisin sarvet ihan eteiseen vain.

Salla-Maria
124/387 | 

Ihanat sarvet! Laittaisin sarvet ehdottomasti eteiseen paraatipaikalle, josta kaikki vieraat ne aina ensimmäisenä näkisivät :)

Jaana
125/387 | 

Vau!! Sarvet löytäisivät paikan makkarista. Korut ja muut sälät siihen roikkumaan. Tai ehkä vaan koristeeksi.

Pilvi
128/387 | 

No jösses, juuri tajusin, mitä mun eteisestä puuttuu! Eli täällä ollaan innolla sarviarvonnassa mukana! :)

Päivi
129/387 | 

Upea! Korunaulakoksi makkariin tämä ensisijaisesti menisi. Taikka sitten eteiseen tai kylppäriin... Nätti olisi missä vain :)

Tiinuska
130/387 | 

Apua, nämä on kyllä niin hienot! Mie laittaisin sarvet makuuhuoneen seinälle ja nyt jännitetään sitten peukut pystyssä että oliko mulla onnenarpa :)

Sannni
133/387 | 

Eteiseen! Vanhat perunalaatikot pinossa siinä suorittavat kenkätelineen tehtävää ja siihen yläpuolellehan tuo sopisi kuin nenä päähän.

Vilma
135/387 | 

Laittasin sarvet eteiseen, jossa se oli kauniisti kaikkien tulijoiden nähtävillä, tuskin siihen raaskisi paljoa silti ripustaa ettei kokonaan peittyisi

MuruMuu
136/387 | 

Sarvet päätyisivät lastenhuoneeseen, ekaluokkalaisen koulureppua kannattelemaan

Cerp
137/387 | 

Mahtava! Eteisen puutteellisen seinätilan vuoksi taitaisi tämä sijoittua makkariin.

maijja
138/387 | 

Oon just muuttanut ja kämpän sisustus on vielä vaiheessa. Aivan mahtava arvonta siis.. Sarvet laittaisin eteiseen tai makuuhuoneeseen.

Elina
139/387 | 

Oi miten upea naulakko! Ehdottomasti makuuhuoneeseen pitämään kauniimmat korut järjestyksessä (ja pois kissan kynsistä) :)

LauraL
140/387 | 

Oikeestaan just naulakkoa tarvisin, se tulis, saunaneteis/pyykkitilaan, tilaa ollaan kyllä kehittämässä, mutta juuri nyt naulakko saisi palvella työvaatteita.

Sarastus
141/387 | 

Tämä olisi ihana eteiseen, sieltä puuttuu ripustuspaikka käytössä olevalle laukulle/kassille.

atomi
142/387 | 

Sopisi kotini eläinteemaan moniinkin paikkoihin, mutta olisin kiltti ja antaisin sen tyttärelleni. Hän väsäilee koruja ja tuo naulakko olisi täydellinen koruteline. Ihan tosi mielettömän ihana kapistus !

Tilda
144/387 | 

ompas kiva! sarvet voisi löytää meillä paikkansa makuuhuoneesta korutelineenä helpottamassa allekirjoittaneen elämää, kun ei aamuisin tarvitsisi enää taistella solmuun menneiden kaulakorujen kanssa..

Suko
145/387 | 

Uuu... Aivan ihanat sarvet! Ne sijoittaisin kotonani muksun makkariin, johon ripustettaisiin puuhelmi-koruja tai piirrustuksia, vaikka klemmareilla. Toisaalta myös kodinhoitohuoneessa niistä voisi laittaa vaikka rukkaset kuivumaan. Näihin sarviin, sarvia inhoava miehenikin, tykästyi! "Oho.. Aika makeet!"

maria
146/387 | 

Laittaisin poikaystävän kylpyhuoneeseen. Jo vuoden ollut hankintalistalla uusia/lisää nauloja pyyhkeille. Vaikka en joka yötäni siellä vietäkään, hermot menee, kun kahteen naulaan pitäisi saada ainakin kolme pyyhettä ja muuta rompetta.

Saya
149/387 | 

Ihana! Omaan huoneeseen tulisi ja ripustaisin koruja siihen, varsinkin pitkille koruille on vaikea keksiä säilytyspaikkaa :)

antleriina
150/387 | 

Mikään ei ole hienompaa kuin käsityönä valmistettu kotimainen muotoilutuote! Sarvet pääsisivät kruunaamaan uuden kodin seinää.

Heltu
151/387 | 

Oo! Luulin ensin naulakkoa vaneriseksi, mutta metallikin kuulostaa hyvältä. Omassa kodissani naulakko päätyisi hyvin näkyvälle paikalle eli olohuoneen seinälle (olen niin heikkona kauriseläimiin, että askartelin niitä itse seinille ylijäämätapetista..) ^.^

katrielli
152/387 | 

Oi kun on kaunis naulakko. Tuo pääsisi ehdottomasti kunniapaikalle asuntoomme. En vain vielä tiedä missä se on. Joskus kun saadaan remontoitua olohuone, naulakon voisi ripustaa television yläpuolelle tai sitten eteiseen jonnekin seinälle.

Sarkku
154/387 | 

Laittaisin sarvet meikkipöydän viereen seinälle, ja miljoonat kaulakorut siihen roikkumaan. :)

sofia_
155/387 | 

Ehdottomasti osallistun arvontaan! Ihana naulakko! Toisi juuri kaivattua piristystä meidän tylsääkin tylsempään kylppäriin!:)

Taikalintu
156/387 | 

Ooo, onpa hienot sarvet. En osaa heti sanoa, mihin ripustaisin nuo, pitäisi ensin maalata jokin seinä värikkääksi, että erottuisivat. Kylppäriin tarvitsisin toisen naulakon, mutta sinne ei kyllä piiloteta mitään noin hienoa. Mutta jospa voittaisin sarvet arvonnasta, niin kyllä ne paikan löytäisivät.

Jules
157/387 | 

Meidän eteinen HUUTAA säilytyspaikkaa avaimille ja samalla mietin, että mitenköhän mun miljoonat hiuspannat istuisivat yhteen hirvenpään kanssa? Sehän selviäisi kokeilemalla :D

Suski
159/387 | 

Todennäköisesti makkariini laukuilleni naulakoksi (tai ns. "parhaille" laukuilleni)

werbu
160/387 | 

Sarvet kävisivät kyllä kaikkiin huoneisiini, mutta varmaan käytännöllisin ja paras paikka olisi makuuhuoneeseen! Näyttävämpi paikka koruille ja mahdollisesti yöpaidalle. Mutta vain niille näteille yöpaidoille, rumemmat piilotetaan tyynyn alle. (;

Inkku
162/387 | 

Aivan ihana naulakko, ja hienoa että nostat kotimaista käsityötä esille. Naulakko sopisi meillä kivasti makuuhuoneeseen :)

minerva
163/387 | 

Olemme ostaneet ihanan vanhan omakotitalon johon pääsemme muuttamaan vasta alkuvuodesta mutta, näen nuo jo sieluni silmin kylpyhuoneessaa koru naulakkona :)

Heidi
164/387 | 

Sarvet laittaisin tyttären huoneeseen keltaiselle seinälle koruille ja muille ihanuuksille. Voi että kun on ihqut satvet.

oonaea
165/387 | 

Upee naulakko kyllä, täytyyhän sitä nyt osallistua! Pistäisin joko eteiseen tai makkariin, sais hyvin roikkumaan esim. hattua ja pieniä laukkuja, jotka on tiuhaan käytössä.

bubblegunrosie
168/387 | 

Ihanan erikoiset :D Voisin ripustaa vaikka eteiseen avaimia ja koiran hihnaa varten :)

RiikkaA
169/387 | 

Meillä tuo tulisi ehdttomasti avaintennaulakoksi. On niin kaunis, että kelpaisi oikein hyvin. Tai sitten saattaisi jäädä ihan sellaisenaan koristeeksikin :-)

helu
170/387 | 

Tuollainen komistus saisi asustella meidän eteisessä avain- tai korunaulakkona. :)

tannttu
171/387 | 

Ihana! Laittaisin eteiseen tai olohuoneeseen (yksiössä siis yhtä ja samaa tilaa) :D

annamanna
172/387 | 

Sarvet menisi varmaankin eteiseen, niihin ripustaisin pari lempparipipaa ja huivia (sinapinkeltaisia) ^^

muuttohöperö
174/387 | 

Vau! Tällä hetkellä en laittaisi naulakkoa mihinkään, sillä olen lopen kyllästynyt asuttamaani vuokra-asuntoon. Sen sijaan tuo sopisi täydellisesti haaveilemaani omakotitaloon eteiseen puulaatikkohyllyjen seuraksi <3 Kämppäkuumetta pukkaa!

Auringonkukka
175/387 | 

Upea, persoonallinen ja erilainen korunaulakko uuden talon makuuhuoneeseen. Kyllä kelpaisi :)

Helen
176/387 | 

Osallistun ehdottomasti! Sarvet voisivat löytää paikkansa meidän eteisestämme.

Jenny
178/387 | 

Moikka! Naulakko pääsisi vessaan kovimmassa käytössä olevia koruja kantelemaan.

uffhurri
Liittynyt28.12.2014
179/387 | 

Upeat sarvet! Jotain tämän tyylisiä olen jo pitkään kotiini haaveillut ja nämä olisivat täydelliset! Keksin niille mielessäni jo monta paikkaa, mutta todennäköisesti menisivät joko kuistille asustenaulakoksi tai yläkertaan koruille.

AnniinaHoo
180/387 | 

Yleensä arvontoihin ei tule osallistuttua, tällä kertaa oli pakko! Tämä upeus pääsisi meidän nykyisessä asunnossa olohuoneen seinää koristamaan tai sitten makuuhuoneeseen koruja kannattelemaan :)

hansumari
181/387 | 

Naulakko tulisi makuuhuoneeseen ja ripustaisin siihen valosarjan, josta saisi passelin hämärän imetysvalaistuksen yösyöttöjä varten. Näin alkajaisiksi. Itsemi tuntien siinä myöhemmin roikkuisi vaatetta sun muutakin..

Vivia
182/387 | 

Ihanat sarvet! Olemme juuri muuttaneet vanhaan omakotitaloon, jonka pihalta löytyy sympaattinen, remonttia odottava pihasauna. Sinne ripustaisin sarveni! Ihanalta näyttäisivät tummaa puuta vasten.

Katar
183/387 | 

Mukana. Sarvet laittaisin vaatehuoneen oveen joka sijaitsee eteisessä ja siihen vaikkapa käyttökoruja roikkumaan niin löytäisivät tiensä joskus kaulaankin.

Sonju
184/387 | 

Apua! Meillä on juuri putkirempat ja eteisrempat menossa, ja etsin eteiseen avainnaulakkoa, kun ne nykyään pyörivät vain joka paikassa ja aina niitä saa etsiä, hajamielinen kun olen! Olis aivan mahtavaa voittaa! :)

L-M
185/387 | 

Osallistun! Ja aivan "vain" koristeeksi menisi mustareunaisen peilin yläpuolelle. Peurat. <3 :)

Sis
186/387 | 

Meillä sarvet päätyisivät olohuoneen seinään ja luultavasti myös korutelineeksi:)

jaanaaj
187/387 | 

Upeat sarvet! Sopii kaltaiselleni kaupunkilaiselle, joka kaipaa perinteisiä teemoja sisustukseensa, mutta karsastaa kuolleen eläimen nostamista seinälle :D
Minä laittaisin naulakon varmaankin olohuoneen seinälle kirjahyllyn viereen ja ripustaisin siihen kauneimmat korut. Loput asuvat kirjahyllyssä olevissa rasioissa.

Joh
189/387 | 

Uijui, hieno! Meillä tuo asettuisi viininpunaiseen eteisen seinään avaimia ja käsilaukkua varten.

Jasmin
190/387 | 

Ihana ihana ihana!! Meillä tää menis ehottomasti hirvensarvien kaveriksi eteiseen. :)

sae
191/387 | 

Oi miten söpis naulakko! Minullakin luultavasti menisi makkarin seinälle korunaulakoksi. :)

Elise H.
192/387 | 

Mukana arvonnassa! Sarvet pääsisivät meillä eteiseen näkyvälle paikalle :)

Hannam
193/387 | 

Sarvet ois niin kingit korviksille! Muutetaan ensi vuonna uuteen täysin rempattuun kotiin ja noille löytyis varmasti upea paikka :)

194/387 | 

Oih, tuossapa olisi oiva ratkaisu mun korujen säilytyspaikaksi. Sen lisäksi, että niille olisi oma paikka, pääsisivät ne myös esille. Ihanat sarvet! Asentaisin sarvet varmastikin mun vanhan, valkoisen meikkipöydän lähelle makuuhuoneen seinään.

Leeinsane
195/387 | 

Ihanat! Olen ihan mukana! Itse laittaisin sen eteiseen avaimia varten. Mieheni avaimet on AINA hukassa, ja minä olen aina se joka ne joutuu etsimään koska hän ei itse niitä ikinä löydä. Tuo olisi kaunis ja toisi vähän luontoa kotiini. Kukkia meillä ei voi pitää kun hölmö kissa syö kaiken. Olen koittanut parvekkeelle laittaa kukkia, mutta jos kissa näkee ne, se istuu siinä oven edessä huutamassa niin kauan että mulla menee hermo ja hävitän kukat. Kissanheinää ei kyllä syödä, siitä vaan levitetään mullat pitkin lattioita.
Päätin sitten ostaa isoon lasivaasiin vessaan pari tekokukkaa, mutta arvatkaas menikö minuuttiakaan kun tekokukasta oli jo ensimmäinen lehti syöty. Nekin joutuivat roskiin. Nämä sarvet saisivat meillä kunniatehtävän edustaa luontoa sisällä kun kasveihin ei tämä huusholli kykene.

Wirne
196/387 | 

Sijoittaisin kauniin sarvipään yhteen ylimääräisistä huoneistamme, jonne olen aikeissa rakentaa itselleni pukeutumis- ja meikkinurkkauksen! Sarvipää saisi kantaakseen kaikkein massiivisimmat ja näyttävimmät koruni, etteivät ne veisi turhaan tilaa korulippaissa. :)

-Selma-
197/387 | 

Hiano! Laittaisin eteiseen, että pääsisi kunnolla esille. Tuohon saisi kivasti roikkumaan kaikkea sekalaista pikkusälää, joka nyt pyörii milloin missäkin.

Maria R.
198/387 | 

Laittaisin Sarvet yöpöydän yläpuolelle. Siihen olisi hyvä riisua sormukset käsistä ja kaulakorut ja muut asetella kimaltelemaan (nykyään ne on läjässä vaan yöpöydällä).. Eteiseenkin sopisi mutta olen iskenyt silmäni upeaan pöllönaulakkoon tullintorilla olevasta sisustuskaupasta :D

Puutalolainen
199/387 | 

Täällä eräs toinen puutalolainen iskisi tämän naulakon joko olohuoneen oveen tai makuuhuoneen seinään - kipeästi on suurimmalla käyttöasteella oleville käsilaukuille naulakkoa kaivattu ja tämä olisi siihen enemmän kuin oivallinen!

Noora
200/387 | 

Tuosta tulisi kylppäriin niin paljon hienompi korunaulakko kuin se nykyinen harmaa koukku rivi.

Metsänkeiju
201/387 | 

Olohuoneeseen ehottomasti :) Sopisi hyvin tuohon harmaa/siniselle seinälle <3 Voi olla että koristaisi ihan omana itsenään huonettamme.

rallimarsu
203/387 | 

Sarvet pääsisivät vaatehuoneeni viereiselle seinälle, jossa sille onkin jo sopivasti laitettuna koukku. :)

Ida-Maria
204/387 | 

Osallistun mielelläni! Tämä naulakko sopisi makuuhuoneeseen Pentikin hopeisen sarvipään kaveriksi pitelemään pidempiä kaulakoruja :)

Nani
206/387 | 

Olen jo pidemmän aikaa etsinyt eteisen seinälle täydellistä naulakkoa katseenvangitsijaksi ja nyt sitten näin tämän! Tuota sun seinää kun katselin, niin oispa ihana myös maalata eteisen seinä jollain tehostevärillä.

Ninnu
207/387 | 

Tuon mie halluun!

Laittaisin meidän eteisen vanhaan puiseen oveen, koska olen hyvin harkitsevainen laittaessani mitään kiinni seinille taikka oviin ja tuo olisi sen arvoinen, että voisin vähän reikiä seinille tehdäkkin :)

Tik
208/387 | 

Tämä sopisi todella hyvin eteisen oveen ilahduttamaan. Meillä ei ole tällä hetkellä paikkaa avaimille ja tämä muistuttaisi, ettei ilman avaimia kannata lähteä!

Aino Pitkänen
209/387 | 

nimimerkki AinoP

Huippuhienot sarvet! Laittaisin ne ovikranssin paikalle ulko-ovelle toivottamaan vieraat tervetulleiksi :)

Nae
212/387 | 

Ooh, miten upea naulakko! Itse kiinnittäisin sen eteiseen, juuri oven viereen, josta voisin sitten kätevästi napata huivin ja avaimet ja muut melko tarpeelliset asiat aina ulos juostessa :)

maatuska-katjuska
214/387 | 

Mikä on tämä ihanuus?! Siis aivan mahtiunelma naulakkotsydeemi! Tuon voisin laittaa aivan minne vaan, menee jo taiteesta minun makuun. Se vieläpä on omalla tavallaan todella graafinen, eli todellakin meidän pikkuiseen kotiin sopiva sisustuselementti :) Tässä, väliaikaisessa, asunnossa varmaan kuitenkin makkarin seinälle koruja varten. (BTW, mistä tuollaisia korviksia saa? Nekin on kovin sievät ja ihanat)
Harmillista kun nyt asuu vuokralla, niin ei voi ripustaa tuota naulakkoa sinun tapaasi värikkäälle seinälle, mutta sitten joku kaunis päivä minullakin on värikäs seinä... Tykkäisin ja rakastaisin valtavasti.

Miinamii
217/387 | 

Kivat sarvet! Laittaisin meillä nuo eteiseen ja ripistaisin huiveja tai tyhjiä laukkuja. Tai sitte makkariin koruille :)

SC
218/387 | 

En nykyään enää koskaan osallistu blogiarvontoihin, mutta tämä oli jotenkin liian houkutteleva jättää väliin! Ripustaisin naulakon meidän makuuhuoneeseen :)

Alva
219/387 | 

Koska en tiedä yhtään missä asun 2kk päästä, en kyllä yhtään tiedä mihin sarvet tällä haavaa lykkäisin :D Mutta tulevaisuudessa sitten päätyisivät makuuhuoneen seinälle!

Asun paraikaa Lapissa, joten sarvien muotokieli puhuttelee kummasti :)

volyym
220/387 | 

oh mikä ihana! Mulla naulakko menis opiskelija-asunnon olohuonetta koristamaan. Meillä mummolassa on aidot hirvensarvet ja ne onkin toimineet pääasiassa pyyhkeiden kuivattelussa

Jenni
221/387 | 

Varhmaanki etheisseen meile pääsis näin fiinit sarvet tai ehkä sittenki kohta valhmiiksi remontoithuun makkahriin.. :)

p.s. Ihana tämä sinun taloblogi ja Sakule terhveiset entiseltä koulukaverilta :D

Einihi
222/387 | 

Upea! Menisi vaikka ihan koristeesta, mutta luultavasti miekin sijoittaisin sarvet eteiseen. Tosin raskisiko siihen koskaan mitään ripustaa, koska on näyttävä somiste sellaisenaankin tämä naulakko.

Niki
223/387 | 

Heippa! Upeen näköiset sarvet täydentäisivät ehdottomasti eteiseni sisustusta! :)

Henna
224/387 | 

Oi, että ku on ihana naulakko! :) Itse ripustaisin sen varmaan tähän konenurkkani lähelle, sillä tapanani on yleensä jättää kaikki korut ja pompulat tähän pöydälle pyörimään.

Pipsis
225/387 | 

Ihanat sarvet päätyisivät kodinhoitohuoneeseen vauvan tavaroiden ripustuspaikaksi pöllönaulakoiden kaveriksi.

Jenni
226/387 | 

Ihana, laittaisin tämän kylppäriimme jossa pian alkaa remppa. Sekin on vanha puutalo :)

AaHoo
227/387 | 

No melkeinpä vois laittaa olkkariinkin! Mutta ehkä kuitenkin eteiseen kirkkaanpunaiselle seinälle, jossa tuo muoto korostuisi parhaiten. Jotain pientä (avaimet) siihen voisi ripustaa, ettei peity koko hienous :)

Katri L
228/387 | 

Onpa upea! Ostettiin viikko sitten talo, että eiköhän sille jostain hyvä paikka löytyisi. Tämä olis kyllä myös hyvä joululahjaidea/tupaantuliaslahja kenelle vaan!

Varpu
230/387 | 

Voih ihana naulakko. Kyllä se pääsisi eteisen pikkupöydän päälle keräämään ne tärkeimmät korut ja tähän vuoden aikaan heijastimet.

Minna-Maria
231/387 | 

Sarvet pääsisivät ehdottomasti meidän yläkerran vessa/kylppäriin :) Olen sinne kaivannut jotain hauskaa korutelinettä, ja pam! tuossa se nyt on! Aivan mahtava!

Heidi
232/387 | 

Ihanat sarvet! ruokapöydän päähän seinälle pääsisivät koristeeksi! nyt niihin olisi ihana ripustaa jouluvalot :)

marika
234/387 | 

Osallistun! Olemme miehen kanssa etsimässä eteisen seinälle jotain koristusta ja tässähän olisi juuri sopiva esine siihen. plussana tähän voisi ripustaa avaimensa kun tulee kotiin :)

Heli
235/387 | 

Onpa tuo sarvipää kaunis.
Tytär tuossa vieressä sanoi että hän haluaa sen omaan teinihuoneeseensa kun aina valitan että kaikki lojuu lattialla. No sopii minulle ehdottomasti! Eli tyttären huoneeseen laittaisin tämän =)

Kukka
236/387 | 

Ooo! Nää menis mun työhuoneen seinälle paraatipaikalle, samassa huoneessa on meinaan mun korukätkökin :) Mälsää, kun kaikki kauniit korut istuu tylsässä rasiassa hyllyssä.

Maria90
237/387 | 

Ripustaisin naulakon eteiseen avaimille, jotka nyt ovat aina levällään pöydällä.

Mikri
241/387 | 

Oi miten ihana! Tämä pääsisi joko eteiseen huivien ripustukseen tai makuuhuoneeseen koruille.

Saksiniekka Rapu
242/387 | 

Ilman muuta eteisen ison peilin vierelle !
Olen pitkään miettinytkin mitä siihen laittaisin eipä tarvitse enää miettiä.

jonna
245/387 | 

IhanaIhana!!Toihan nyt kävis vaikka mihin mut veikkaanpa et meillä menis poikien huoneeseen seuraavsn aamun päiväkotivaatteita vartioimaan

Salla
246/387 | 

IHANA! <3 Ehdottomasti olkkariin niin että näkyy mahdollisimman moneen suuntaan! :)

247/387 | 

Voi, tuota ihastelinkin jo pääsiäisenä Kenkäverossa. Kotona saattaisin ripustaa naulakon vaikkapa tuulikaappiin, johon kaipaisin koirien hihnoille jonkinlaista hauskaa ripustinta.

Aloitin muuten juuri oman blogini kirjoittamisen, aiheena sisustus/design. Siellä esittelen siskoni suunnittelemia ja valmistamia upeita asusteita, joten jos kiinnostaa, käy kurkkaamassa villakoiriajakissankarvaa.blogspot.fi ja kerro kommenteissa mitä tykkäät!

Päivi
248/387 | 

Mukava arvonta. Noin kaunista sarvipäätä ei kovin haluaisi peittää. Ehkä laittaisin sen eteiseen ihan vaan avaintelineeksi, ja jouluksi pienet valot sarviin.

Katiina
249/387 | 

Oijoi miten paljon jo osallallistujia, mutta koitetaan onnea silti :-) Meillä tämä naulakko pääsisi avokeittiön ja olohuoneen väliselle seinälle, melkein paraatipaikalle.

Maija P.
251/387 | 

Ihanat sarvet! Naulakon ripustaisin joko eteiseen tai makuuhuoneeseen, ja säilyttäisin siinä lempikorujani ja miksei vaikka avaimiakin, mikäli naulakko asettuisi eteiseen.

Maiju
252/387 | 

Ihana naulakko! Meillä se kiinnitettäisiin varmaankin "tylsästi" eteisen lähettyville, missä siihen voisi ripustaa kätevästi vaikka ne kotiavaimet. :-)

Anueve
253/387 | 

Vautsi mitkä sarvet! Mukana arvonnassa. Täydellinen paikka löytyisi muurimaisesta seinästämme,joka näyttää takalta,mutta ei sitä kuitenkaan ole.

Jonna
254/387 | 

Ompa hauska naulakko! Sellainen eleetön ja oivaltava:) Laittaisin tämän ehdottomasti ihanan peilipöytäni lähelle koruja kantamaan.

Nappeliini
256/387 | 

Tällä viikolla on alkanut vimma ripustella valosarjoja paikoilleen, ja nämä sarvet näyttäisivät taatusti hienoilta pieni valosarja ympärillään :) Voisin ripustaa sen vaikkapa vanhoista tiilistä muurattuun tv:n taustaseinään!

Kaisamaaria
257/387 | 

Eteiseen taitaisivat päästä avainnaulakoksi. Tai sitten makuuhuoneeseen korutelineeksi, kun saamme siellä vähän remontoitua.

Hanna
258/387 | 

Ihana naulakko! Laittaisin makuuhuoneeseen lipaston päälle ja ripustaisin siihen ainakin kaulakoruni tai ehkä eteiseen naulakoksi tavaroille, joita aina lähtiessä etsii, kuten kotiavaimille. Koiramme nahkataluttimetkin voisivat näyttää siinä ihan makeilta.

Memmi
260/387 | 

Mukana arvonnassa!
Kävin mielessäni läpi jokaikisen huoneen kodissamme ja mallailin tuota seinille. Moneenkin paikkaan se sopisi, eteiseen tai lastenhuoneeseen, portaikon seinälle... Mutta päätyisin varmaankin sijoittamaan sen kuitenkin makkariin kauneimpien korujeni telineeksi :)

Milla
261/387 | 

Jos onni suosisi, sarvet pääsisivät meillä eteiaulaan noin kolmen metrin korkeuteen! Sisustajana harkitsisin tarkoin mitä sarviin ripustaisin....joulun ajaksi laittaisin kenties yhden suosikki "joulukoristeen" sarveen roikkumaan puolihuolimattomasti tai ehkä virittelisin sinne pienet kirkkaat jouluvalot!

Jenni
262/387 | 

Sarvet pääsisivät tuomaan särmää juuri remontoituun vessaamme tai vaihtoehtoisesti eteiseen, jos kestävät muutaman takin painon :)

263/387 | 

Osallistun arvontaan. Laittaisin naulakon meidän uudessa kodissa, jonne muutetaan joulukuun alussa, vessaan. Naulakko jotenkin sopisi meidän vessan tunnelmaan.

sanna
264/387 | 

Meidän! On niin meidän. Kiva kun löytää omia juttuja mihin ei muuten törmäisi. Kiitos, :))

Helmi Syrén
265/387 | 

Olen etsinyt makkarin tyhjälle seinälle keskipistettä, johon katse etsiytyisi. Haluan kuitenkin, että tavaroilla on joku funktio. Ja plussaa on ehdottomasti suomalaisuus, luonnonläheisyys ja ekologisuus. Voisiko täydellisempää esinettä olla?

Lilli
269/387 | 

Vitsi vau mitkä sarvet! Mieheni harrastaa metsästystä, ja ollaan puhuttu että kun hän seuraavan hirvensä saa niin sen sarvet tuunattaisiin valkoisiksi meidän seinälle :) Nämä ovat niin mahtavat, että osallistun arvontaan. Meillä sarvet tulisivat itseasiassa makkariin - siellä on tyhjä seinä sängyn päässä odottamassa, johon olen pitään miettinyt "katseennaulitsijaa".

Ps. eksyin tähän blogiisi ekan kerran etsiessäni tapetinpoistovinkkejä! Ja sinun kirjoittaman blogikirjoituksen kautta päädyin testaamaan Kiilto -tapetinpoistoliisteriä, mikä olikin huippu juttu! Nauroin kippurassa "tapetinpoistopornoa" kuvallesi - pystyin niin samaistumaan siihen fiilikseen, kun tapetti lähtee IRTI! :D Mutta Kiilto - you save my day.

neiti-
270/387 | 

Kiinnittäisin naulakon joko eteiseen tai makuuhuoneeseen, molemmissa paikoissa pääsisi hyvin esille :)

Saija
272/387 | 

Sarvet on niin pop! Meillä sarvet laitettaisiin heti eteiseen. En kyllä usko, että raaskisin laittaa niihin avaimia roikkumaan. Kertakaikkisen ihana esine!

Tantero
273/387 | 

Kerrankin om mahdollisuus metsästää sarvipäätä.
Laittaisin tuonne eteiseen

Anna-Mari
274/387 | 

Makuuhuoneeseen koruille, taikka kylppäriin pyyhkeille, sitten ehkä tuulikaappiin kanien valjaille + hihnoille, vai sittenkin olkkariin muuten vaan ja pimeimpänä vuodenaikana kauniit luonnonvalkoista valoa hohtavat koristevalot sarvikruunulle… ;)

mardeleine
278/387 | 

Eteiseen avaimille ja päivittäin käytettäville koruille, tai ehkä makuuhuoneeseen. Kuitenkin sellaiseen käyttöön, ettei se peittyisi vaatevuoren alle ;) ja taustaseinä pitäisi varmaan maalata...

Essi
279/387 | 

Oi, mitkä sarvet! Ollaan etsitty miehen kanssa jo vuoden ajan sopivaa naulakkoa eteiseen ja tämä olisi siihen just täydellinen :)

JennaJee
281/387 | 

Minulla sarvet päätyisivät todennäköisesti naulakon sijasta raameihin ja olohuoneen seinälle metsänvihreäksi maalatun taulupohjan päälle. Sen verran hienot sarvet, että käsittelisin niitä pikemminkin taiteena kuin käytönnöllisenä naulakkona - miksi ne tosin jossain vaiheessa sattaisivat päätyä.

282/387 | 

Ihanat!! Piilottaisin jouluun asti paketoituna ,,, sitten pikkupojat saisivat todellakin halutun lahjan!! Eli varmaankin sänkynsä päälle....

Anu
283/387 | 

Ihana! Kävisi moneenkin paikkaan, mutta luultavimmin olohuoneen seinään sen kiinnittäisin.

hss
286/387 | 

Nämä sarvet istuisivat hyvin olohuoneeseen takan päälle, seinän maalaisin ensin hopean väriseksi.

287/387 | 

Todellakin mukana! Kiinnittäisin ehdottomasti keittiöön, sillä se on kodissani sellainen paikka, joka kaipaa piristystä :)

Emma
288/387 | 

Minuun nuo Sarvet kolahtaa jo ihan sen vuoksi, kun olen itse kotoisin Mikkelistä ja Kenkävero on tuttu paikka. Sarvet itsessään on upeat ja laittaisin ne kesämökilläni eteisnaulakoksi.

Terhi
291/387 | 

Sarvet saisi kunniapaikan eteisen tyhjältä seinältä ja kaikki sisään tulijat näkisivät sen ensin. Laittaisin siihen seuraavan päivän korut esille ( koruja on satoja ja vaihtelen niitä päivittäin ), josta ne olisi helppo kiireessäkin napata mukaan työpäivää ilostuttamaan. Olen miettinyt tuota korutelinettä pitkään ja tuo olisi täydellinen.

Larre
292/387 | 

Haluan sarvet!! Meillä on makkarissa valkoiset kalusteet, joten tuo sopisi sinne paremmin kuin hyvin. Tyylikäs!!

ElinaH
294/387 | 

Ihana! Naulakko lähtisi ehdottomasti kaverilleni lahjaksi, sillä jos hän olisi eläin, olisi hän yhtä kaunis ja arvokas kuin peurakin.

päivihelena
295/387 | 

Sopisi mainiosti työhuoneen seinälle, ihan koristeeksi on niin veikeän näköinen,

Melina
297/387 | 

Uijui on kyllä yli siistin näköinen sisustuselementti. Innolla ottasin sen meidän perheen kotiin vastaan. Laittaisin sen aika varmasti eteiseen, että kaikki vieraat näkis sen käydessään ja ihmettelis mistä noin tyylikkään sarvipään ollaan saatu :) Kunpa saisin......

maatuskaS
298/387 | 

Ihana naulakko. Laittais varmaan olohuoneeseen ja siihen roikkumaan vaikkapa muutama lempikaulakorun:) toisaalta makuuhuoneeseen noin nätti naulakko sipisi tuollaisenaankin.

Marleena
299/387 | 

Kiinnittäisin naulakon seinässä olevan reiän päälle. Asun opiskelijakämpässä eikä seinän kittaus siis kuulu asujan oikeuksiin. Naulakko peittäisi juuri kätevästi ruman reiän ja toisi tyylikkyyttä muuten hieman tylsään asuntoon! :)

annina
300/387 | 

Laittaisin tuon vauvan huoneeseen (tai jos ei saada isompaa asuntoa niin vauvan ja meidän yhteiseen huoneeseen). Sisustus vielä hieman vaiheessa mutta metsän eläimet on siellä teemana :)

Näytä kaikki kommentit (387)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019