- Yhteistyössä Pauliina Rundgren Handicrafts Oy -

Jos seinäsi haluaa kasvattaa upeat sarvet, jatka lukemista. Seuraa Pätsiniemen virallinen blogiarvonta ja palkintona on ihan huikea designkäsityöyritys Pauliina Rundgren Handicraftsin Sarvet-naulakko. Meillä naulakko pääsi koristamaan eteistä, kirkas valkoinen erottuu kauniisti voimakkaan turkoosista seinästä. Siirrän naulakon todennäköisesti kylppäriin sitten kun kylppäri on joskus tulevaisuudessa rempattu, mutta siihen asti se saa koristaa porstuaa.Tänä vuonna 15 vuotta täyttävän Pauliina Rundgren Handicrafts Oy:n verstas ja myymälä sijaitsevat Mikkelissä, vanhan navetan vintillä Kenkäveron entisessä pappilamiljöössä. Vertasmyymälästä näkee verstaan puolelle, joten halutessaan voi seurata livenä kuinka tuotteita valmistetaan. Verstaalla käytetään perinteisiä käsityömenetelmiä, mutta muotoilu on tätä päivää. Insipiraatiota ammennetaan luonnosta, suomalaisista perinteistä ja lapsuusmuistoista. Tuotevalikoiman ja jälleenmyyjät voit tsekata kotisivuilta.
Naulakko on pulverimaalattua terästä ja siinä on käsinemaloitu koristelaatta. Pulverimaalauksen vuoksi se sopii myös kosteisiin tiloihin. Kiinnitys seinään tapahtuu kahdella ruuvilla, ne ovat mukana paketissa.

"Sarvet-naulakon idean taustalla oli perinne, jossa hirven sarvia on pidetty naulakoina iät ja ajat. Ennen sarvista ripustettiin isännän metsästyskiväärit, mutta nykyään naulakosta voi ripustaa vaikka avaimet, korut tai pyyhkeen. Sarvet-naulakon emalilaatan kuviokielessä voi nähdä kauriin hengityksen huurun kirpeänä syysaamuna."

Arvonnan säännöt:

1. keksi nimimerkki ja jätä sähköposti sille varattuun kenttään (ei näy muille kuin minulle).

2. kuittaa kommenttiboxissa osallistumisesi, kerro vaikka mihin kiinnittäisit Sarvet kotonasi?

3. vastausaikaa on 12.11.2014 klo 24:00 asti.

Onnea arvontaan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (387)

anniM

Varmaan ensimmäinen kerta kun osallistun blogiarvontaan! :) Laittaisin naulakon eteiseen, jossa siihen voisi ripustaa vaikka heijastimia tai koiran talustushihnan.

susannanna

Aivan mahtavan näköiset sarvet! Sarvet-naulakko löytäisi paikkansa majuuhuoneen seinästä, ja ripustaisin siihen esille kaikki kauneimmat koruni.

Mahtava naulakko! Luulin sitä ensi puiseksi.
Meillä tämä tulisi eteisaluaan ja kaiken pienen sälän ripustuspaikaksi, joka nyt lojuu niin ärsyttävästi pitkin eteisaulan tasoja.

Mukana!! Vaihtoehtoja sijainnille olisi vaikka kuinka...keittiöön keittiöpyyhkeelle ja ehkä näteimmille patalapuille/hanskoille, eteiseen säilyttämään kovimmassa käytössä olevaa pipoa ja huivia, voin kuvitella kuinka upealta näyttäisi pipo ja huivi sarvipäällä :D makuuhuoneeseen vaikka koruille tai pienen pienille tuikkulyhdyille ikkunoiden välissä olevalla seinällä. Vessaan kaikille hiusten kiharrus- ja käherrys laitteille ripustuspaikaksi, lastenhuoneen koruille, aamutakille, sille lempparihupparille tai neuleelle mitä ei lapsen mielestä saa ikinä pestä. Tai ihan sellaisenaan seinällä (keskeisellä ja huomiota herättävällä paikalla tietty) ripustamatta siihen mitään, yksinkertaisena ja kauniina rauhoittamaan lapsiperheen arjen ja ajoittaisen sekasorron keskellä. Ja voisi siitä laittaa roikkumaan ne näteimmät jouluvalotkin. :)

Taina

Ihana! Mukana ollaan ja sarvet saisivat paikan makuuhuoneesta - ja kauneimmat korut saisivat arvoisensa säilytyspaikan :)

Nita

Olen ostamassa ensimmäistä omaa asuntoani ja asunnon löydyttyä kiinnittäisin nuo sarvet eteiseen

ElinaA

Onpa kaunis naulakko! Käyttäisin sarvia varmaan ihan vain koristeena keittiön pöydän yläpuolella tai sitten säilyttäisin siinä muutamia kauniimpia korujani.

Riia

Ooh, miten kaunis! Meidän eteisen seinä ammottaa vielä tyhjyyttään, joten tällainen toimittaisi sekä koristeen että naulakon virkaa.

Heidi Paasivirta

Hei.
Osallistun sarvet-naulakon arvontaan.
Mieheni metsästää, joten hänelle olisi oikein mieluisa tämä naulakko, itse en pidä tavallisista hirvensarvista naulakkoina, tämä olisi tyylikäs vaihtoehto :-)

- Heidi

nessuliini

Vau mikä arvonta, todellakin mukana!
Mikäli voittaisin, pääsisivät sarvet kunniapaikalle meidän eteisen seinälle kannattelemaan avaimia ja koiran hihnoja :)

elu

Sarvet sopisi mainiosti tulevaan eteiseeni. Erityisesti, jos voin maalata seinän haaveilemallani keltaisella.

Mea

No johan on arvonta! :O <3 Sarvet ovat ihania, rakastan sarvia!
Nämä kyseiset sarvet pääsisivät kylppäriin korutelineeksi. :)

Iiiiihana! Laittaisin makuuhuoneen seinälle. Näyttäisi heti hienommalta ne mekot jotka muuten jää johonkin kasaan lojumaan käytön jälkeen muutamaksi päiväksi ;)

Mrs. M.

Onpa kaunis yhdistelmä klassisuutta ja modernia! Meillä Sarvet löytäisivät paikkaansa kenties makuuhuoneesta, siihen voisi iltaisin ripustaa korut ja asusteet odottamaan seuraavaa päivää... :)

Leele

Ai että haluanko sarvet? Kyllä kiitos!
Sarvet pääsisivät todennäköisesti koristamaan joko vessaan tai makuuhuoneeseen, jossa kummassakin paikassa laittaisin siihen koruja. Mutta vain lempikorut nätisti näytille, jotta sarvellinen pääsisivät esiin. :)

Marikki

Omasta kodistani ei taida löytyä sarville paikkaa, mutta eiköhän sarville löydy joulupukin avustuksella koti :)

Upea naulakko! Nuo korvakorut näyttävät naulakossa roikkuvina niin upeilta, että minä laittaisin sarvet makuuhuoneen seinälle korutelineeksi.

Eveveveve

Ihana! Tämä menisi eteiseen avainten ripustimeksi, ettei avaimet ois aina hukassa. Voisin jopa maalata tämän ympärille tai alle valkoiseen seinään jonkin kivanvärisen kehyksen.

Elena

Ihana naulakko! Laittaisin joko eteiseen avaimille ja muille pikkujutuille tai kylppäriin.

Sofia

Olemme juuri muuttamassa uuteen kotiin, jota olemme remontoineen yli puoli vuotta. Naulakko sopisi erinomaisesti makuuhuoneeseemme. Ripustaisin siihen koruni.

Emmaus

Tää olis täydellinen mun koruille, äidin vanha korurasia tursuilee ja kivat korut hautautuu toistensa alle tai menee solmuun....

Minttu

Osallistun, koska rakastan sarvia! Meillä on olkkarissa jo yhdet hirven ja yhdet poronsarvet. Ja sisustuksessa on muutenkin kovin eläimellinen meno. Tämä tekohirvi meni makuuhuoneeseen, missä on jo sille kaveriksi pieni peuranpäänaulakko.

Noora

Hhmmm... minulla olisi muutama vaihtoehto minne sarvet laittaisin.

-makuuhuoneeseen korunalulakoksi. Kaikki sulka- ja pöllö korvakoruni pidän mieluiten esillä ja pois korulippaasta, jottei ne siellä mene rikki ja pilalle. HIrven sarvet olisi oivallinen paikka säilyttää niitä.

- Kylppäriin käsipyyhkeille. Inhottaa kun käsipyyhkeet hautautuu kylpupyyhkeiden sekaan.

- Eteiseen tietysti. Avaimet eivät olisi koskaan hukassa! :)

sannakristiina

Vautsi, mukana ollaan! Laittaisin sarvet makkarin seinälle ja koruja siihen roikkumaan :)

TV

Ihanat! Sopisi haaveilemani Deer-hyllykön kaveriksi täydellisesti. Deer päätyisi olkkariin tai vauvan nurkkaukseen mutta tämä pääsisi upouuden, vaaleanpunaiseksi maalatun sormipaneliseinän koristeeksi tuulikaappiin <3

milu

Osallistun! :)

Menisi makuuhuoneeseen "meikkipisteelle" ja kaulakorut löytäisivät siitä paikkansa. Tällä hetkellä kyseiset korut on kukkaruukussa....:)

Mukana! Sarvet pääsisivät ehdottomasti korujeni käyttöön, joten sijoituspaikka olisi kenties kylpyhuone tai makuuhuone. Komeat ovat!

Anne

Ihana naulakko. Päätyisi meillä varmaan pikkupoikien huoneeseen kaiken tärkeän tavaran säilytykseen. Tai sitten eteiseen, jos en raskisikaan antaa lasten käyttöön... :)

Miitta

Oi! Osallistun ehdottomasti! Näyttää niin mun jutulta tuo. Kiinnittäisin tuon puutalokommuunissamme omaan huoneeseeni ja ripustaisin siihen koruja. Aivan ihana!

HannaK

Mukana, sarvet sijoittuisivat todennäköisimmin eteiseen avainten, kuulokkeiden ja käyttökorujen kannattimeksi.

Minna

Ensinnäkin yksi maailman ihanimpia ystäviä ja uutterimpia ihmisiä tuo ihanainen Pauliina! Sarvet kiinnittäisin vessaan, kerrankin koruilleni arvoisensa paikka. Jospa vielä tuo käsityön helmi edesauttaisi siihen, että unohtaisin kasvatella omia sarviani, ajoittain, näiden arkipäiväisten aherrusten luomien tunnerikkaiden pläjäysten asettamien haasteiden keskellä :) OI suomen kieli, tuo sanojen verbaali vallankumous ... Ha haa!

Ninni

Ihana!!! Haluan tän :D Makuuhuoneeseen laittaisin ja kaikki kauniit korut siihen roikkumaan, Voi miten kaunis naulakko!

Pikkupiidu

Ihan helmi! Miellä on valkoisen pianon yläpuolella tyhjän tyhjä valkoinen seinä, joka kaipaisi juuri tällaista. Ja valoketju sarvesta roikkumaan!

On niin kauniit sarvet, että ehkä menisivät vain taulun sijasta seinällä koristeena :) Tai sitten ehkä siihen voisi kauneimmat korut ripustaa koristamaan lisää!

Pesunalle

Aivan ihana. Haluaisin tuon eteiseen, mutta ei ole tarpeeksi seinätilaa. Mutta tuo olisi kätevä avainten säilytykseen, nykyisin kun avaimet tuppaavat lojumaan vähän joka paikassa. Siksi eteinen olisikin paras paikka . :)

Sanjana

Oi kun kauniit! <3 Jos joskus saisi ostettua sen haluamansa puutalon niin tulisi ehdottomasti eteiseen tai pyyhenaulakoksi. Nykyisessä kerrostalokämpässä varmaan korutelineeksi kun kaikki kivat korut makaa laatikossa piilossa :(

CaVa

Olen maalannut viime muutossa yhteen seinään vihertävän kaistaleen, vähän kapeampi kuin oviaukko,
ja siihen olen yrittänyt keksiä jotain sopivaa. Nyt sen löysin!! Nuo hirvensarvet "metsästyskoirien"
ihmeteltäväksi ja muiden ihailtaviksi! Hopea- ja helmikoruille arvoisensa säilytyspaikka? Lisäksi teräs on suosikkimateriaalini, joten sydän sykähti.....

Katje

Ihana! Varmaan korutelineeksi, tosin olen vahan arka laittamaan koruja metalliseen naulakkoon, ehkapa kuitenkin kylppariin pyyhkeille tai ehka keittioon.

Maria Kat

Naulakko olisi passeli yksiöni koppieteisen virkistys ja kipeästi kaivattu avain-kuuloke-kauppakassi-huivisäilytyshärpäke, mutta kulkisi varmasti elon tiellä asunnosta toiseen. Tuohan sopii mihin vain!

Ehdottomasti eteiseen avainnaulakoksi. Eteisessäni ei ole tilaa pöydälle, johon avaimet voisi laskea, vaan ainut mahdollisuus on ripustaa ne seinälle.

Johanna

Ihana! Meillä tulisi makuuhuoneen kaunistukseksi ja lempikorut saisi kauniisti esille!

Vii

aivan mahtava! tämä tulisi eteiseen, joka huutaa juurikin jotain vastaavaa ripustuspaikkaa avaimille :)

Suski

Oi, ihanat sarvet! Meillä ne koristaisi hienosti makkarissa esim. koruripustimena. Toisi hieman suomalaisuutta tänne nykyiseen kotiin ulkomailla.

Tiina

Vau! Ihanat sarvet. Etsin sisustukseen pieniä juttuja jotka tuovat mieleen lapin... noista sarvista tulee mieleen porot! Laittaisin seinälle "taulumaisesti", taustalle jonkun värisen taustapaperin tms. (koska vuokra-asunnon valkeat seinät on mitä on..) :)

miuminttu

Ihana! Sarvet pääsisivät ehdottomasti vessan seinälle! Siihen olisi aina hyvä päivän jälkeen sormukset,kaulakorun ja korvikset laittaa. Siihen saisi näppärästi myös pompuloita talteen niin ei olisi aina nekin hukassa :).

Nuuna

Mulla sarvet menisi toivon mukaan tulevaan kämppään- mutta minne siellä, sitä en voi vielä sanoa :D Todennäköisesti kuitenkin näkyvälle paikalle eteiseen, onhan tuo niin kaunis!

Ehdottomasti makuuhuoneen lautaseinälle! Tällä hetkellä kaikki koruni roikkuvat s-koukulla hyllyn reunassa yhdessä läjässä, sarvet selkiyttäisi korujakoa huomattavasti! Nyt on tosiaan ranne- ja kaulakorut yhdessä nipussa ja korvakorut piilotettu tupperikippoon hiuspinnien kanssa.. :D

Romuharakka

Oi miten hienot! Laittaisin naulakon makuuhuoneeseen: siellä on aina jotain pientä ripustettavaa, joka lojuisi muuten lattialla.

MutiNa

Meidän muutto lähestyy päivä päivältä ja vähitellen pitäisi kai oikeasti ruveta jo miettimään mitä kaikkea sinne uuteen kotiin pitäisi hommata. Vaikka toisaalta onhan meillä sitten aikaa laittaa se koti kuntoon kun on ensin nähty ja koettu minkälainen fiilis siellä on ja minkälaisia tavaroita sinne kannattaa hommata! Mutta tuo naulakko sopisi niin hyvin meidän eteiseen, siellä on kummallinen välitila kaapiston ja oven välissä ja olen kummasellut, että minkälainen naulakko siihen muka sopii. Nyt tiedän!

Marju

Hih! Jotenkin näen tuon naistenhuoneen seinällä täynnä kaikenlaisia koruja.. Toisaalta olkkarissa jolloin siihen voisi ripustaa vaikka miehen kuulokkeet.

Sändikki

Ihana naulakko, osallistun ehdottomasti arvontaan! :) Laittaisin naulakon keittiön seinälle, missä keittiöpyyhkeet olisi näppärästi käden ulottuvilla.

Paada

Olen suunnitellutkin että ostaisin jonkun tuon tyylisen naulakon! Kylpyhuoneeseen menisi niiden kaikkien rumien harmaiden koukkujen tilalle. :)

Susanna

Sarvet pääsisivät meillä makkariin piirongin päälle. Koruni kaipaavat päästä esille Ikean pahvilootasta, josta niitä ei tule juuri käytettyä.

aino

Ihanat sarvet! Sulla on kivoja arvontoja ollut Pätsiniemessä, kiitos niistä. :) Sarvet meillä päätyisivät eteisen pikkunaulakoksi, johon voisi ripustaa koiran taluttimet, heijastinliivit, otsalamput ja avaimet.

Maria

Meillä olisi hirvensarville loistopaikka mustaksi petsatun pukuhuoneen seinällä. Tämä kohta näkyy usein auki jäävän liukuoven takia muualle taloon, joten siitä olisi iloa joka päivä :) Kyseiseen kohtaan tarvittaisiin joku naulakko pyyhkeille siksi aikaa, kun käydään saunassa/suihkussa. Muut ajat hirvensarvet saisi olla "pyyhevapaana" koristeena.

pippanen

Tällä hetkellä laittaisin eteiseen, tulisi tarpeeseen. Tosin se sopisi mihin vain, on niin hieno juttu!

NooraK

Laittaisin sarvet olkkarin tai makuuhuoneen seinälle ja niihin valot näin pimeän vuodenajan kunniaksi!

Nilkkuri

Ripustaisin sarvet luultavasti olohuoneen seinään, tai ehkä eteiseen avainnaulakoksi :)

Kyllä tommonen naulakko kelpaisi! Makkariin se varmaankin tulisi, joko korutelineeksi tai sitten ihan vaan naulakoksi, mutta varmasti käyttöön tulee jos onni potkaisee!

tiijja

Onpa hurmaava naulakko! :) Varmaan lahjaksi menisi, kun nyt vuokralla asuessa ei saa ruuveja seinään porailla. :( tai sitten kehttäisin jonkun vaihtoehtoisen kiinnitysmenetelmän, onhan tuo nimittäin aika törkeän hieno tapaus. Voi hitsi ♥

.hanna.

Meillä Sarvet pääsisivät piristämään tällä hetkellä kovin tylsää ja rumaa kylppäriä. Ehkä sitten vieraat kiinnittäisivät katseen Sarviin eikä hirveisiin beigen värisiin laattoihin. Kylppäriremppaa odotellessa....

paulii

Sarvet kiinnittäisin vessaan, jossa korupuuni notkuu liian täynnä. Sarvet saisivat jakaa osan painosta ja koristautuisivat kultaan ja hopeaan.

Hertta

Oooo!Sarvet saisivat paikan uuden kodin eteisestä..Ostimme viikko sitten -46 valmistuneen rintamamiestalon ja pääsemme muuttamaan jouluksi <3

lauraeo

Sarvet menisi joko eteiseen avaimia varten tai sitten keitoisin jotkut söpöt valot sarviin ja ripustaisin makuuhuoneeseen.

Riikka

Ooo, miten hienot! Nää pääsis olkkarin seinälle, mäkin varmaan jouluvalot niihin virittäisin :)

maiju

Laittaisin sarvet makuuhuoneeseen koruille tai kylpyhuoneeseen. Myös koirien hihnat roikkuis tuossa nätisti eteisessä.
Voisihan sitä pitää ihan tuollaisenaan koristeenakin. Kaunis kuin mikä!

tiihu

Meillä sarvet löytäisivät paikkansa vaatekaapin päädystä joka erottaa sängyn muusta pienestä asunnostani, ja siihen ripustaisin lempparikoruni!

Repsu

söpöt sarvet! laittaisin nuo omaan huoneeseeni varmaan, jotenkin että saan lattialla lojuvat vaatteet jotenkin vähän siiistimmin olemaan :D

Mari

Mulla tämä menisi Pauliinan tuotantoon kuuluvan magneettipuun kaveriksi kotiin koruille tai metsästystä harrastavalle kälylle lahjaksi :-)

T

Laittaisin naulakon eteiseen, mutta ei kuitenkaan kuraeteiseen vaan ns, käytävään matkalla olohuoneeseen. En tiedä, saako selostuksesta selvän, mutta tämä naulakko on niin upea ja varsinainen katseenvangitsija, että haluan sen paikalle, josta kävelen usein ohi. Näin sitä saa ihailla pitkin päivää. :)

Rii

Komeat on sarvet! Meillä sarvet saisivat todennäköisesti kunniapaikan makuuhuoneen lipaston yläpuolelle, omat ihanat statement-koruni lojuvat tällä hetkellä Ikean valkoisella voileipälautasella kyseisen lipaston päällä :D Ehkä olisi aika päivittää korujen säilytyskin vähän suurempaan statementiin, aika kukkurallinen pino alkaa olla siinä lautasella, jonka olisi hyvä myös palata astiakaappiin.

Suvi

Aivan mahtava naulakko! Yksinkertainen, kaunis ja käytännöllinen. Laittaisin naulakon varmaan joko keittiöön kannattelemaan keittiöpyyhkeitä tai kylppäriin korunaulakoksi :)

Jarrusukka

Haluan sarvet! :)) laittaisin ne olohuoneen seinälle värikkäiden taulujen kanssa. Näin ollen ei tarvitse hankkia oikeaa eläintä, kiitos! <3

Mmie

Huikeat sarvet!! Ollaan muuttamassa miehen kanssa yhteen eli minun tavarat myydään ja miehen jää (ai mitkä itsetehdyt kalusteet vs. vanerikalusteet). Tämän voiton kautta lisääntyisi minunkin tavaramäärä mukavasti ja laadukkaasti!

Päivi

Hei, aivan ihanat sarvet:) Putkiremontti valmistuu maanantaina, joten nämä tulisivat koristamaan rempattua kylpyhuonetta.

Talvikettu

Sarvet minun makuuni! Onhan meillä oikeitakin sarvia, mutta tälläisenä ituhippinä tykkään enemmän "vähemmän aidoista" sarvista. Sarvet laittaisin eteiseen ja sarvesta roikkumaan ulkorakennuksen vanhan avaimen :)

Tyylikästä kotimaista käsityötä! Arvostan. Meillä sarvet päätyisivät todennäköisesti makuuhuoneeseen jossa meikäläisen asusteille ei tahdo löytyä järkevää säilytystilaa sitten millään. Korut, hiuspannat, huivit, mitä näitä nyt on, ansaitsisivat helpon näkyvän säilytyspaikan että pääsisivät käyttöönkin joskus.

Tuike

Upeat designsarvet koristaisivat omaa kotiani eteisen peilin yllä, kuten ukkini aidot sarvet heidän porstuassaan aikoinaan. :)

magic-

Kyllä onkin hieno naulakko! Jotenkin miellyttää todella paljon omaa silmää. Varsinkin tuo emalikoriste tuo oman hienon lisäyksensä. Itse käyttäisin korunaulakkona kampauspöydän vieressä.

Maamu

Meillä Sarvet tulisivat ehdottomasti eteiseen. Tai jos joskus saamme unelmien pihasaunan niin sitten sinne.

Thym

Osallistun arvontaan, hirvi sopisi hienosti koristamaan uuden kotimme toistaiseksi varsin paljasta eteistä ja sopii myös mieheni makuun kuulemma. Avaimet pääsisivät sarviin, eivätpä olisi aina hukassa.

Katariina

Meillä ei oo eteisessä naulakkoa. Eikä pöytää. Niiden virkaa toimittavat sulakekaappi, jossa on syvennys (avaimet siihen), pakastin (mitä sattuu) ja lattia (kaikki tarpeeksi raskas) :D Ehkä pikkunen sarvieläin mahtuis sinne! Tai johonkin vaan koristeeksi, nättihän tuo on muutenkin.

ludisia

Toistaiseksi laittaisin sarvet eteisen seinälle, koska nykyisessä asunnossamme ei oikein ole muuta järkevää paikkaa, mutta tulevaisuuden omassa haavekodissa laittaisin ne kypyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen korutelineeksi.

mimmama

Voi ei miten ihanat! Kyllä tämä naulakko ehdottomasti meillä ansaitsisi paikan eteisessä, jossa se on kaikkien näkyvillä.

lalla

Laittaisin kauniit sarvet isoon eteiseen tervehtimään sisälletulijoita. Todella kaunis naulakko, jota ei ihan heti naulakoksi usko!

svii

Meillä on jo metsästä löytynyt hirvensarvi eteisen naulakkona, joten samaa linjaa voisin jatkaa kylppärissä, kun kerran vedenkestävä ihanuus on! :)

vertzu

Rakastan peuroja,hirviä ja kaikkia sarvipäitä! Aivan ihana naulakko.Laittaisin sen eteiseen avainnaulakoksi.Muistaisipa aina ottaa avaimet mukaan kun tuijottelisi noin komeaa naulakko.

Hejdi

Hui! Näyttääkö nuo sarvet tarkoituksella käsiltä? Ehkäpä kiinnittäisin sarvet ihan eteiseen vain.

Salla-Maria

Ihanat sarvet! Laittaisin sarvet ehdottomasti eteiseen paraatipaikalle, josta kaikki vieraat ne aina ensimmäisenä näkisivät :)

Jaana

Vau!! Sarvet löytäisivät paikan makkarista. Korut ja muut sälät siihen roikkumaan. Tai ehkä vaan koristeeksi.

Pilvi

No jösses, juuri tajusin, mitä mun eteisestä puuttuu! Eli täällä ollaan innolla sarviarvonnassa mukana! :)

Päivi

Upea! Korunaulakoksi makkariin tämä ensisijaisesti menisi. Taikka sitten eteiseen tai kylppäriin... Nätti olisi missä vain :)

Tiinuska

Apua, nämä on kyllä niin hienot! Mie laittaisin sarvet makuuhuoneen seinälle ja nyt jännitetään sitten peukut pystyssä että oliko mulla onnenarpa :)

Sannni

Eteiseen! Vanhat perunalaatikot pinossa siinä suorittavat kenkätelineen tehtävää ja siihen yläpuolellehan tuo sopisi kuin nenä päähän.

Vilma

Laittasin sarvet eteiseen, jossa se oli kauniisti kaikkien tulijoiden nähtävillä, tuskin siihen raaskisi paljoa silti ripustaa ettei kokonaan peittyisi

maijja

Oon just muuttanut ja kämpän sisustus on vielä vaiheessa. Aivan mahtava arvonta siis.. Sarvet laittaisin eteiseen tai makuuhuoneeseen.

Elina

Oi miten upea naulakko! Ehdottomasti makuuhuoneeseen pitämään kauniimmat korut järjestyksessä (ja pois kissan kynsistä) :)

LauraL

Oikeestaan just naulakkoa tarvisin, se tulis, saunaneteis/pyykkitilaan, tilaa ollaan kyllä kehittämässä, mutta juuri nyt naulakko saisi palvella työvaatteita.

Sarastus

Tämä olisi ihana eteiseen, sieltä puuttuu ripustuspaikka käytössä olevalle laukulle/kassille.

atomi

Sopisi kotini eläinteemaan moniinkin paikkoihin, mutta olisin kiltti ja antaisin sen tyttärelleni. Hän väsäilee koruja ja tuo naulakko olisi täydellinen koruteline. Ihan tosi mielettömän ihana kapistus !

Tilda

ompas kiva! sarvet voisi löytää meillä paikkansa makuuhuoneesta korutelineenä helpottamassa allekirjoittaneen elämää, kun ei aamuisin tarvitsisi enää taistella solmuun menneiden kaulakorujen kanssa..

Suko

Uuu... Aivan ihanat sarvet! Ne sijoittaisin kotonani muksun makkariin, johon ripustettaisiin puuhelmi-koruja tai piirrustuksia, vaikka klemmareilla. Toisaalta myös kodinhoitohuoneessa niistä voisi laittaa vaikka rukkaset kuivumaan. Näihin sarviin, sarvia inhoava miehenikin, tykästyi! "Oho.. Aika makeet!"

maria

Laittaisin poikaystävän kylpyhuoneeseen. Jo vuoden ollut hankintalistalla uusia/lisää nauloja pyyhkeille. Vaikka en joka yötäni siellä vietäkään, hermot menee, kun kahteen naulaan pitäisi saada ainakin kolme pyyhettä ja muuta rompetta.

Saya

Ihana! Omaan huoneeseen tulisi ja ripustaisin koruja siihen, varsinkin pitkille koruille on vaikea keksiä säilytyspaikkaa :)

antleriina

Mikään ei ole hienompaa kuin käsityönä valmistettu kotimainen muotoilutuote! Sarvet pääsisivät kruunaamaan uuden kodin seinää.

Heltu

Oo! Luulin ensin naulakkoa vaneriseksi, mutta metallikin kuulostaa hyvältä. Omassa kodissani naulakko päätyisi hyvin näkyvälle paikalle eli olohuoneen seinälle (olen niin heikkona kauriseläimiin, että askartelin niitä itse seinille ylijäämätapetista..) ^.^

katrielli

Oi kun on kaunis naulakko. Tuo pääsisi ehdottomasti kunniapaikalle asuntoomme. En vain vielä tiedä missä se on. Joskus kun saadaan remontoitua olohuone, naulakon voisi ripustaa television yläpuolelle tai sitten eteiseen jonnekin seinälle.

Sarkku

Laittaisin sarvet meikkipöydän viereen seinälle, ja miljoonat kaulakorut siihen roikkumaan. :)

sofia_

Ehdottomasti osallistun arvontaan! Ihana naulakko! Toisi juuri kaivattua piristystä meidän tylsääkin tylsempään kylppäriin!:)

Taikalintu

Ooo, onpa hienot sarvet. En osaa heti sanoa, mihin ripustaisin nuo, pitäisi ensin maalata jokin seinä värikkääksi, että erottuisivat. Kylppäriin tarvitsisin toisen naulakon, mutta sinne ei kyllä piiloteta mitään noin hienoa. Mutta jospa voittaisin sarvet arvonnasta, niin kyllä ne paikan löytäisivät.

Jules

Meidän eteinen HUUTAA säilytyspaikkaa avaimille ja samalla mietin, että mitenköhän mun miljoonat hiuspannat istuisivat yhteen hirvenpään kanssa? Sehän selviäisi kokeilemalla :D

werbu

Sarvet kävisivät kyllä kaikkiin huoneisiini, mutta varmaan käytännöllisin ja paras paikka olisi makuuhuoneeseen! Näyttävämpi paikka koruille ja mahdollisesti yöpaidalle. Mutta vain niille näteille yöpaidoille, rumemmat piilotetaan tyynyn alle. (;

Inkku

Aivan ihana naulakko, ja hienoa että nostat kotimaista käsityötä esille. Naulakko sopisi meillä kivasti makuuhuoneeseen :)

minerva

Olemme ostaneet ihanan vanhan omakotitalon johon pääsemme muuttamaan vasta alkuvuodesta mutta, näen nuo jo sieluni silmin kylpyhuoneessaa koru naulakkona :)

Heidi

Sarvet laittaisin tyttären huoneeseen keltaiselle seinälle koruille ja muille ihanuuksille. Voi että kun on ihqut satvet.

oonaea

Upee naulakko kyllä, täytyyhän sitä nyt osallistua! Pistäisin joko eteiseen tai makkariin, sais hyvin roikkumaan esim. hattua ja pieniä laukkuja, jotka on tiuhaan käytössä.

bubblegunrosie

Ihanan erikoiset :D Voisin ripustaa vaikka eteiseen avaimia ja koiran hihnaa varten :)

RiikkaA

Meillä tuo tulisi ehdttomasti avaintennaulakoksi. On niin kaunis, että kelpaisi oikein hyvin. Tai sitten saattaisi jäädä ihan sellaisenaan koristeeksikin :-)

annamanna

Sarvet menisi varmaankin eteiseen, niihin ripustaisin pari lempparipipaa ja huivia (sinapinkeltaisia) ^^

muuttohöperö

Vau! Tällä hetkellä en laittaisi naulakkoa mihinkään, sillä olen lopen kyllästynyt asuttamaani vuokra-asuntoon. Sen sijaan tuo sopisi täydellisesti haaveilemaani omakotitaloon eteiseen puulaatikkohyllyjen seuraksi <3 Kämppäkuumetta pukkaa!

Auringonkukka

Upea, persoonallinen ja erilainen korunaulakko uuden talon makuuhuoneeseen. Kyllä kelpaisi :)

uffhurri
Liittynyt28.12.2014

Upeat sarvet! Jotain tämän tyylisiä olen jo pitkään kotiini haaveillut ja nämä olisivat täydelliset! Keksin niille mielessäni jo monta paikkaa, mutta todennäköisesti menisivät joko kuistille asustenaulakoksi tai yläkertaan koruille.

AnniinaHoo

Yleensä arvontoihin ei tule osallistuttua, tällä kertaa oli pakko! Tämä upeus pääsisi meidän nykyisessä asunnossa olohuoneen seinää koristamaan tai sitten makuuhuoneeseen koruja kannattelemaan :)

hansumari

Naulakko tulisi makuuhuoneeseen ja ripustaisin siihen valosarjan, josta saisi passelin hämärän imetysvalaistuksen yösyöttöjä varten. Näin alkajaisiksi. Itsemi tuntien siinä myöhemmin roikkuisi vaatetta sun muutakin..

Vivia

Ihanat sarvet! Olemme juuri muuttaneet vanhaan omakotitaloon, jonka pihalta löytyy sympaattinen, remonttia odottava pihasauna. Sinne ripustaisin sarveni! Ihanalta näyttäisivät tummaa puuta vasten.

Katar

Mukana. Sarvet laittaisin vaatehuoneen oveen joka sijaitsee eteisessä ja siihen vaikkapa käyttökoruja roikkumaan niin löytäisivät tiensä joskus kaulaankin.

Sonju

Apua! Meillä on juuri putkirempat ja eteisrempat menossa, ja etsin eteiseen avainnaulakkoa, kun ne nykyään pyörivät vain joka paikassa ja aina niitä saa etsiä, hajamielinen kun olen! Olis aivan mahtavaa voittaa! :)

L-M

Osallistun! Ja aivan "vain" koristeeksi menisi mustareunaisen peilin yläpuolelle. Peurat. <3 :)

jaanaaj

Upeat sarvet! Sopii kaltaiselleni kaupunkilaiselle, joka kaipaa perinteisiä teemoja sisustukseensa, mutta karsastaa kuolleen eläimen nostamista seinälle :D
Minä laittaisin naulakon varmaankin olohuoneen seinälle kirjahyllyn viereen ja ripustaisin siihen kauneimmat korut. Loput asuvat kirjahyllyssä olevissa rasioissa.

Joh

Uijui, hieno! Meillä tuo asettuisi viininpunaiseen eteisen seinään avaimia ja käsilaukkua varten.

Hannam

Sarvet ois niin kingit korviksille! Muutetaan ensi vuonna uuteen täysin rempattuun kotiin ja noille löytyis varmasti upea paikka :)

Oih, tuossapa olisi oiva ratkaisu mun korujen säilytyspaikaksi. Sen lisäksi, että niille olisi oma paikka, pääsisivät ne myös esille. Ihanat sarvet! Asentaisin sarvet varmastikin mun vanhan, valkoisen meikkipöydän lähelle makuuhuoneen seinään.

Leeinsane

Ihanat! Olen ihan mukana! Itse laittaisin sen eteiseen avaimia varten. Mieheni avaimet on AINA hukassa, ja minä olen aina se joka ne joutuu etsimään koska hän ei itse niitä ikinä löydä. Tuo olisi kaunis ja toisi vähän luontoa kotiini. Kukkia meillä ei voi pitää kun hölmö kissa syö kaiken. Olen koittanut parvekkeelle laittaa kukkia, mutta jos kissa näkee ne, se istuu siinä oven edessä huutamassa niin kauan että mulla menee hermo ja hävitän kukat. Kissanheinää ei kyllä syödä, siitä vaan levitetään mullat pitkin lattioita.
Päätin sitten ostaa isoon lasivaasiin vessaan pari tekokukkaa, mutta arvatkaas menikö minuuttiakaan kun tekokukasta oli jo ensimmäinen lehti syöty. Nekin joutuivat roskiin. Nämä sarvet saisivat meillä kunniatehtävän edustaa luontoa sisällä kun kasveihin ei tämä huusholli kykene.

Wirne

Sijoittaisin kauniin sarvipään yhteen ylimääräisistä huoneistamme, jonne olen aikeissa rakentaa itselleni pukeutumis- ja meikkinurkkauksen! Sarvipää saisi kantaakseen kaikkein massiivisimmat ja näyttävimmät koruni, etteivät ne veisi turhaan tilaa korulippaissa. :)

-Selma-

Hiano! Laittaisin eteiseen, että pääsisi kunnolla esille. Tuohon saisi kivasti roikkumaan kaikkea sekalaista pikkusälää, joka nyt pyörii milloin missäkin.

Maria R.

Laittaisin Sarvet yöpöydän yläpuolelle. Siihen olisi hyvä riisua sormukset käsistä ja kaulakorut ja muut asetella kimaltelemaan (nykyään ne on läjässä vaan yöpöydällä).. Eteiseenkin sopisi mutta olen iskenyt silmäni upeaan pöllönaulakkoon tullintorilla olevasta sisustuskaupasta :D

Puutalolainen

Täällä eräs toinen puutalolainen iskisi tämän naulakon joko olohuoneen oveen tai makuuhuoneen seinään - kipeästi on suurimmalla käyttöasteella oleville käsilaukuille naulakkoa kaivattu ja tämä olisi siihen enemmän kuin oivallinen!

Noora

Tuosta tulisi kylppäriin niin paljon hienompi korunaulakko kuin se nykyinen harmaa koukku rivi.

Metsänkeiju

Olohuoneeseen ehottomasti :) Sopisi hyvin tuohon harmaa/siniselle seinälle <3 Voi olla että koristaisi ihan omana itsenään huonettamme.

rallimarsu

Sarvet pääsisivät vaatehuoneeni viereiselle seinälle, jossa sille onkin jo sopivasti laitettuna koukku. :)

Ida-Maria

Osallistun mielelläni! Tämä naulakko sopisi makuuhuoneeseen Pentikin hopeisen sarvipään kaveriksi pitelemään pidempiä kaulakoruja :)

Nani

Olen jo pidemmän aikaa etsinyt eteisen seinälle täydellistä naulakkoa katseenvangitsijaksi ja nyt sitten näin tämän! Tuota sun seinää kun katselin, niin oispa ihana myös maalata eteisen seinä jollain tehostevärillä.

Ninnu

Tuon mie halluun!

Laittaisin meidän eteisen vanhaan puiseen oveen, koska olen hyvin harkitsevainen laittaessani mitään kiinni seinille taikka oviin ja tuo olisi sen arvoinen, että voisin vähän reikiä seinille tehdäkkin :)

Tik

Tämä sopisi todella hyvin eteisen oveen ilahduttamaan. Meillä ei ole tällä hetkellä paikkaa avaimille ja tämä muistuttaisi, ettei ilman avaimia kannata lähteä!

Aino Pitkänen

nimimerkki AinoP

Huippuhienot sarvet! Laittaisin ne ovikranssin paikalle ulko-ovelle toivottamaan vieraat tervetulleiksi :)

Nae

Ooh, miten upea naulakko! Itse kiinnittäisin sen eteiseen, juuri oven viereen, josta voisin sitten kätevästi napata huivin ja avaimet ja muut melko tarpeelliset asiat aina ulos juostessa :)

maatuska-katjuska

Mikä on tämä ihanuus?! Siis aivan mahtiunelma naulakkotsydeemi! Tuon voisin laittaa aivan minne vaan, menee jo taiteesta minun makuun. Se vieläpä on omalla tavallaan todella graafinen, eli todellakin meidän pikkuiseen kotiin sopiva sisustuselementti :) Tässä, väliaikaisessa, asunnossa varmaan kuitenkin makkarin seinälle koruja varten. (BTW, mistä tuollaisia korviksia saa? Nekin on kovin sievät ja ihanat)
Harmillista kun nyt asuu vuokralla, niin ei voi ripustaa tuota naulakkoa sinun tapaasi värikkäälle seinälle, mutta sitten joku kaunis päivä minullakin on värikäs seinä... Tykkäisin ja rakastaisin valtavasti.

Miinamii

Kivat sarvet! Laittaisin meillä nuo eteiseen ja ripistaisin huiveja tai tyhjiä laukkuja. Tai sitte makkariin koruille :)

SC

En nykyään enää koskaan osallistu blogiarvontoihin, mutta tämä oli jotenkin liian houkutteleva jättää väliin! Ripustaisin naulakon meidän makuuhuoneeseen :)

Alva

Koska en tiedä yhtään missä asun 2kk päästä, en kyllä yhtään tiedä mihin sarvet tällä haavaa lykkäisin :D Mutta tulevaisuudessa sitten päätyisivät makuuhuoneen seinälle!

Asun paraikaa Lapissa, joten sarvien muotokieli puhuttelee kummasti :)

volyym

oh mikä ihana! Mulla naulakko menis opiskelija-asunnon olohuonetta koristamaan. Meillä mummolassa on aidot hirvensarvet ja ne onkin toimineet pääasiassa pyyhkeiden kuivattelussa

Jenni

Varhmaanki etheisseen meile pääsis näin fiinit sarvet tai ehkä sittenki kohta valhmiiksi remontoithuun makkahriin.. :)

p.s. Ihana tämä sinun taloblogi ja Sakule terhveiset entiseltä koulukaverilta :D

Einihi

Upea! Menisi vaikka ihan koristeesta, mutta luultavasti miekin sijoittaisin sarvet eteiseen. Tosin raskisiko siihen koskaan mitään ripustaa, koska on näyttävä somiste sellaisenaankin tämä naulakko.

Henna

Oi, että ku on ihana naulakko! :) Itse ripustaisin sen varmaan tähän konenurkkani lähelle, sillä tapanani on yleensä jättää kaikki korut ja pompulat tähän pöydälle pyörimään.

Pipsis

Ihanat sarvet päätyisivät kodinhoitohuoneeseen vauvan tavaroiden ripustuspaikaksi pöllönaulakoiden kaveriksi.

AaHoo

No melkeinpä vois laittaa olkkariinkin! Mutta ehkä kuitenkin eteiseen kirkkaanpunaiselle seinälle, jossa tuo muoto korostuisi parhaiten. Jotain pientä (avaimet) siihen voisi ripustaa, ettei peity koko hienous :)

Katri L

Onpa upea! Ostettiin viikko sitten talo, että eiköhän sille jostain hyvä paikka löytyisi. Tämä olis kyllä myös hyvä joululahjaidea/tupaantuliaslahja kenelle vaan!

Varpu

Voih ihana naulakko. Kyllä se pääsisi eteisen pikkupöydän päälle keräämään ne tärkeimmät korut ja tähän vuoden aikaan heijastimet.

Minna-Maria

Sarvet pääsisivät ehdottomasti meidän yläkerran vessa/kylppäriin :) Olen sinne kaivannut jotain hauskaa korutelinettä, ja pam! tuossa se nyt on! Aivan mahtava!

Heidi

Ihanat sarvet! ruokapöydän päähän seinälle pääsisivät koristeeksi! nyt niihin olisi ihana ripustaa jouluvalot :)

marika

Osallistun! Olemme miehen kanssa etsimässä eteisen seinälle jotain koristusta ja tässähän olisi juuri sopiva esine siihen. plussana tähän voisi ripustaa avaimensa kun tulee kotiin :)

Heli

Onpa tuo sarvipää kaunis.
Tytär tuossa vieressä sanoi että hän haluaa sen omaan teinihuoneeseensa kun aina valitan että kaikki lojuu lattialla. No sopii minulle ehdottomasti! Eli tyttären huoneeseen laittaisin tämän =)

Kukka

Ooo! Nää menis mun työhuoneen seinälle paraatipaikalle, samassa huoneessa on meinaan mun korukätkökin :) Mälsää, kun kaikki kauniit korut istuu tylsässä rasiassa hyllyssä.

Mikri

Oi miten ihana! Tämä pääsisi joko eteiseen huivien ripustukseen tai makuuhuoneeseen koruille.

Saksiniekka Rapu

Ilman muuta eteisen ison peilin vierelle !
Olen pitkään miettinytkin mitä siihen laittaisin eipä tarvitse enää miettiä.

jonna

IhanaIhana!!Toihan nyt kävis vaikka mihin mut veikkaanpa et meillä menis poikien huoneeseen seuraavsn aamun päiväkotivaatteita vartioimaan

Voi, tuota ihastelinkin jo pääsiäisenä Kenkäverossa. Kotona saattaisin ripustaa naulakon vaikkapa tuulikaappiin, johon kaipaisin koirien hihnoille jonkinlaista hauskaa ripustinta.

Aloitin muuten juuri oman blogini kirjoittamisen, aiheena sisustus/design. Siellä esittelen siskoni suunnittelemia ja valmistamia upeita asusteita, joten jos kiinnostaa, käy kurkkaamassa villakoiriajakissankarvaa.blogspot.fi ja kerro kommenteissa mitä tykkäät!

Päivi

Mukava arvonta. Noin kaunista sarvipäätä ei kovin haluaisi peittää. Ehkä laittaisin sen eteiseen ihan vaan avaintelineeksi, ja jouluksi pienet valot sarviin.

Katiina

Oijoi miten paljon jo osallallistujia, mutta koitetaan onnea silti :-) Meillä tämä naulakko pääsisi avokeittiön ja olohuoneen väliselle seinälle, melkein paraatipaikalle.

Maija P.

Ihanat sarvet! Naulakon ripustaisin joko eteiseen tai makuuhuoneeseen, ja säilyttäisin siinä lempikorujani ja miksei vaikka avaimiakin, mikäli naulakko asettuisi eteiseen.

Maiju

Ihana naulakko! Meillä se kiinnitettäisiin varmaankin "tylsästi" eteisen lähettyville, missä siihen voisi ripustaa kätevästi vaikka ne kotiavaimet. :-)

Anueve

Vautsi mitkä sarvet! Mukana arvonnassa. Täydellinen paikka löytyisi muurimaisesta seinästämme,joka näyttää takalta,mutta ei sitä kuitenkaan ole.

Jonna

Ompa hauska naulakko! Sellainen eleetön ja oivaltava:) Laittaisin tämän ehdottomasti ihanan peilipöytäni lähelle koruja kantamaan.

Nappeliini

Tällä viikolla on alkanut vimma ripustella valosarjoja paikoilleen, ja nämä sarvet näyttäisivät taatusti hienoilta pieni valosarja ympärillään :) Voisin ripustaa sen vaikkapa vanhoista tiilistä muurattuun tv:n taustaseinään!

Kaisamaaria

Eteiseen taitaisivat päästä avainnaulakoksi. Tai sitten makuuhuoneeseen korutelineeksi, kun saamme siellä vähän remontoitua.

Hanna

Ihana naulakko! Laittaisin makuuhuoneeseen lipaston päälle ja ripustaisin siihen ainakin kaulakoruni tai ehkä eteiseen naulakoksi tavaroille, joita aina lähtiessä etsii, kuten kotiavaimille. Koiramme nahkataluttimetkin voisivat näyttää siinä ihan makeilta.

Memmi

Mukana arvonnassa!
Kävin mielessäni läpi jokaikisen huoneen kodissamme ja mallailin tuota seinille. Moneenkin paikkaan se sopisi, eteiseen tai lastenhuoneeseen, portaikon seinälle... Mutta päätyisin varmaankin sijoittamaan sen kuitenkin makkariin kauneimpien korujeni telineeksi :)

Milla

Jos onni suosisi, sarvet pääsisivät meillä eteiaulaan noin kolmen metrin korkeuteen! Sisustajana harkitsisin tarkoin mitä sarviin ripustaisin....joulun ajaksi laittaisin kenties yhden suosikki "joulukoristeen" sarveen roikkumaan puolihuolimattomasti tai ehkä virittelisin sinne pienet kirkkaat jouluvalot!

Jenni

Sarvet pääsisivät tuomaan särmää juuri remontoituun vessaamme tai vaihtoehtoisesti eteiseen, jos kestävät muutaman takin painon :)

Osallistun arvontaan. Laittaisin naulakon meidän uudessa kodissa, jonne muutetaan joulukuun alussa, vessaan. Naulakko jotenkin sopisi meidän vessan tunnelmaan.

sanna

Meidän! On niin meidän. Kiva kun löytää omia juttuja mihin ei muuten törmäisi. Kiitos, :))

Helmi Syrén

Olen etsinyt makkarin tyhjälle seinälle keskipistettä, johon katse etsiytyisi. Haluan kuitenkin, että tavaroilla on joku funktio. Ja plussaa on ehdottomasti suomalaisuus, luonnonläheisyys ja ekologisuus. Voisiko täydellisempää esinettä olla?

Lilli

Vitsi vau mitkä sarvet! Mieheni harrastaa metsästystä, ja ollaan puhuttu että kun hän seuraavan hirvensä saa niin sen sarvet tuunattaisiin valkoisiksi meidän seinälle :) Nämä ovat niin mahtavat, että osallistun arvontaan. Meillä sarvet tulisivat itseasiassa makkariin - siellä on tyhjä seinä sängyn päässä odottamassa, johon olen pitään miettinyt "katseennaulitsijaa".

Ps. eksyin tähän blogiisi ekan kerran etsiessäni tapetinpoistovinkkejä! Ja sinun kirjoittaman blogikirjoituksen kautta päädyin testaamaan Kiilto -tapetinpoistoliisteriä, mikä olikin huippu juttu! Nauroin kippurassa "tapetinpoistopornoa" kuvallesi - pystyin niin samaistumaan siihen fiilikseen, kun tapetti lähtee IRTI! :D Mutta Kiilto - you save my day.

neiti-

Kiinnittäisin naulakon joko eteiseen tai makuuhuoneeseen, molemmissa paikoissa pääsisi hyvin esille :)

Saija

Sarvet on niin pop! Meillä sarvet laitettaisiin heti eteiseen. En kyllä usko, että raaskisin laittaa niihin avaimia roikkumaan. Kertakaikkisen ihana esine!

Anna-Mari

Makuuhuoneeseen koruille, taikka kylppäriin pyyhkeille, sitten ehkä tuulikaappiin kanien valjaille + hihnoille, vai sittenkin olkkariin muuten vaan ja pimeimpänä vuodenaikana kauniit luonnonvalkoista valoa hohtavat koristevalot sarvikruunulle… ;)

mardeleine

Eteiseen avaimille ja päivittäin käytettäville koruille, tai ehkä makuuhuoneeseen. Kuitenkin sellaiseen käyttöön, ettei se peittyisi vaatevuoren alle ;) ja taustaseinä pitäisi varmaan maalata...

Essi

Oi, mitkä sarvet! Ollaan etsitty miehen kanssa jo vuoden ajan sopivaa naulakkoa eteiseen ja tämä olisi siihen just täydellinen :)

JennaJee

Minulla sarvet päätyisivät todennäköisesti naulakon sijasta raameihin ja olohuoneen seinälle metsänvihreäksi maalatun taulupohjan päälle. Sen verran hienot sarvet, että käsittelisin niitä pikemminkin taiteena kuin käytönnöllisenä naulakkona - miksi ne tosin jossain vaiheessa sattaisivat päätyä.

Ihanat!! Piilottaisin jouluun asti paketoituna ,,, sitten pikkupojat saisivat todellakin halutun lahjan!! Eli varmaankin sänkynsä päälle....

hss

Nämä sarvet istuisivat hyvin olohuoneeseen takan päälle, seinän maalaisin ensin hopean väriseksi.

Todellakin mukana! Kiinnittäisin ehdottomasti keittiöön, sillä se on kodissani sellainen paikka, joka kaipaa piristystä :)

Emma

Minuun nuo Sarvet kolahtaa jo ihan sen vuoksi, kun olen itse kotoisin Mikkelistä ja Kenkävero on tuttu paikka. Sarvet itsessään on upeat ja laittaisin ne kesämökilläni eteisnaulakoksi.

Terhi

Sarvet saisi kunniapaikan eteisen tyhjältä seinältä ja kaikki sisään tulijat näkisivät sen ensin. Laittaisin siihen seuraavan päivän korut esille ( koruja on satoja ja vaihtelen niitä päivittäin ), josta ne olisi helppo kiireessäkin napata mukaan työpäivää ilostuttamaan. Olen miettinyt tuota korutelinettä pitkään ja tuo olisi täydellinen.

Larre

Haluan sarvet!! Meillä on makkarissa valkoiset kalusteet, joten tuo sopisi sinne paremmin kuin hyvin. Tyylikäs!!

ElinaH

Ihana! Naulakko lähtisi ehdottomasti kaverilleni lahjaksi, sillä jos hän olisi eläin, olisi hän yhtä kaunis ja arvokas kuin peurakin.

Melina

Uijui on kyllä yli siistin näköinen sisustuselementti. Innolla ottasin sen meidän perheen kotiin vastaan. Laittaisin sen aika varmasti eteiseen, että kaikki vieraat näkis sen käydessään ja ihmettelis mistä noin tyylikkään sarvipään ollaan saatu :) Kunpa saisin......

maatuskaS

Ihana naulakko. Laittais varmaan olohuoneeseen ja siihen roikkumaan vaikkapa muutama lempikaulakorun:) toisaalta makuuhuoneeseen noin nätti naulakko sipisi tuollaisenaankin.

Marleena

Kiinnittäisin naulakon seinässä olevan reiän päälle. Asun opiskelijakämpässä eikä seinän kittaus siis kuulu asujan oikeuksiin. Naulakko peittäisi juuri kätevästi ruman reiän ja toisi tyylikkyyttä muuten hieman tylsään asuntoon! :)

annina

Laittaisin tuon vauvan huoneeseen (tai jos ei saada isompaa asuntoa niin vauvan ja meidän yhteiseen huoneeseen). Sisustus vielä hieman vaiheessa mutta metsän eläimet on siellä teemana :)

Näytä kaikki kommentit (387)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu