Tältä. On olemassa sopivasti hassahtanut tukka, ja sitten jossain vaiheessa se menee yli. Tämä oli se hetki. Koskaan ikinä ei pitäisi uskotella itselleen että kyllä tällä tukalla vielä yhden päivän menee, sillä siinä vaiheessa tasan ainoa oikea vaihtoehto on suihku. Liityn täten Stellan Luovuttaneet Heterot -ryhmään.


No, Korsin laukku oli sentään piristävä vaikka omistaja näyttääkin lattiamopilta.


Nyt tuli sellainen fiilis että on pakko skarpata, hassahtaneisuus alkaa mennä kohdallani ihan överiksi argh :D

Ps. on ollut ihana katsella teidän printtivalintojanne ja lukea perusteluja tuolla Arte Limited -postauksen kommenttiboxissa ja huomata kuinka erilaisia persoonia sieltä ruudun takaa löytyykään. Taidevalinnatkin kertovat ihmisestä aina jotain. Jatkakaa toki, varmasti yksi mielenkiintoisin arvontaboxi tämän blogin historiassa. En tiedä kiehtooko ketään muuta nuo pienet tarinat ja mielikuvat mitä voi muodostaa valitun printin perusteella, mutta olen klikannut joka ainoan linkin auki ja yrittänyt kuvitella henkilön kommentin takana :)

Kommentit (9)

1/9 | 

Tiedän tunteen. Tuntuu hapsiaiselta, mutta näyttää kuitenkin hyvältä, tai ei näytä ainakaan niin pahalta miltä tuntuu! Vänkä asu, tyktyk!

Tio
3/9 | 

"...vaikka omistaja näyttääkin lattiamopilta."

Miksi, oi MIKSI luin mopin sijasta että "tamponilta" :-D

pasi
4/9 | 

Jotenkin... taidan pitää lattiamopeista. Taitaa päteä sussa se fakta, että tyylillä ei aina niin väliä vaan sillä, kuinka 'itseäsi' kannat.
Hienon ihana pallopaita, hame ja moppi :-)

mju
5/9 | 

Tein samaa jonkin aikaa. Klikkailin muiden valintoja ja kokeilin, milaisia fiiliksiä itsessä printti aiheuttaa vai aiheuttaako mitään. :)

einna
6/9 | 

Toinen hassahtanut täällä! Kuulun siihen ihmisryhmään, jonka on täysin mahdotonta näyttää siistiltä ja tyylikkäältä. Aina on vähän koirankarvoja housuissa, ryppyjä paidassa, mustekynäviiru suun vieressä ja hallitsematon pörrökasa hiusten tilalla.

Katih
7/9 | 

Mun hiukset nuolee alistuneina päätä ja sanoo harjatessa räts. Siili vois olla kiva just nyt.

Heta
9/9 | 

Minäkin klikkailin auki ihmisten valintoja,paljon on kyllä erityylisiä kuvia valittu. Ihanaa kun on niin paljon eri mieltymyksiä.
Ja heti aloin miettimään mitähän muut ihmiset mahtavat minun valinnoista miettiä,tai siis minkälaisen kuvan muut saavat minusta :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla