Oh no! Tämä kellojen siirtäminen tosiaan aiheuttaa sen, että töistä lähtiessä on jo hämärää. Että tässä vaiheessa voitte heittää heipat selkeille asuvuville, jos niitä nyt koskaan on ollutkaan ;) Viimeisessä valonrippeessä näpsäisty kuva tuo mukanaan taas vaihteeksi Alina -mekkoa, joka oli maanantaini piristys.


alina mekko

alina mekko
mekko - Marimekko Alina
kengät - ikivanhat, en muista merkkiä
myssy - H&M, vanha
laukku - matkamuisto Tunisiasta


z3

z3

Mitä mieltä olette, olisiko nyt sopiva aika tulostaa valokuvat häistämme? Eihän tässä ole vasta kuin reilu vuosi mennyt :D joko uskotte kun sanon, että olen loistava lykkäämään asioita joita ei ole pakko tehdä hetinytasap... ja ihan toinen kysymys sitten on, että minähän vuonna saan aikaiseksi tehdä valokuvista kansion!

Viikonloppuna juuri muistelin hääpukuani sydämenkuvat (kirjaimellisesti..) silmissä, se oli niin ihana! Olen tosi iloinen, että lähdin rohkeasti omille teilleni enkä ostanut valmispukua. En tiedä moniko haluaa hääpuvussaan olevan kirppikseltä löydettyä vanhaa 70-luvun verhoa hehheh mutta minä halusin, ja rakastin pukuani. Rakastan vieläkin. Oli tarkoitus purkaa helmaosuus käyttötylliksi, mutta en ole vielä raaskinut. Ihme tunteilua hemmetti sentään :D

Mutta nyt niiden kuvien kimppuun.

Kommentit (24)

heippa
1/24 | 

Kelloja siirrettiin muuten taaksepäin, eli töistä lähtiessä on nyt valoisampaa kuin pari päivää sitten oli samaan aikaan.

e
3/24 | 

ei, olit ihan oikeessa nelliina :D
eli kun kelloja laitettiin taaksepäin, illalla valosan aika lyhenee.
esim jos pääsee kotiin neljältä, niin pari päivää sitten kello olisi ollu viisi, eli nyt pimeä tulee aikaisemmin :)

4/24 | 

Hääpukusi oli kyllä aivan ihana! Itse eräs päivä tajusin, että en kyllä voi mennä perinteisessä valkoisessa naimisiin vaan siinä täytyy olla jotain persoonallista. Jos joku päivä satun löytämään sen minun sulhasen. Eihän hän ole ollut kadoksissa jo 28 vuotta. Kuinka monta vuotta vielä tulee eteenpäin. Mutta siitä viis! Saanhan minä haaveilla ja joka tapauksessa pointini on se, että sinun pukusi antaa rohkeutta muillekin pukeutua häihinsä persoonallisesti ja silti kauniisti! :)

5/24 | 

Heh...eipä ole meidänkään häistä kuvia liiemmin tulostettu. Se, että sain kiitos-kortit teetettyä vuosi sitten joulukorttien mukaan oli jo suoritus itsessään ja naimisiin mentiin siis elokuussa 2009.Mun puku oli perinteinen valkoinen prinsessahelmoineen, mut kasattu huutis- ja myyntipalsta osista.

toinen blondi
6/24 | 

tähhh. Mitenniin, eikö se ole pimeämpää tuntia aikaisemmin? mä ainakin kuvittelin niin......

Terhikki
9/24 | 

Moi! Mitä mitä,ei vieläkään hääkuvat tulostettu! Mä ainakin olisin ihan innoissani tehnyt sen heti..No,mut mun piti kysyä,ja nyt sain siihen hyvän aasinsillan,että oletteko tekin Sakun kanssa laittanut myös rakkauslukot Tammerkosken siltaan? Näin uutisista että sellaista tehdään. Muuten,kiva baskeri,heh..

10/24 | 

Hääpukusi oli kyllä ehdottomasti yksi upeimmista, joita olen koskaan nähnyt - juuri siksi, että se oli niin just sun näköinen ja persoonallinen. :)

Ja oikein ihana on myös tuo postauksen asu!

11/24 | 

Ei saa purkaa hääpukua! Ite en ainakaan raaskisi, varsinkin kun niin paljon vaivaa siihen laitettu. Lisää kirppisverhoa vaan ;)

Terhikki
12/24 | 

Niin,vielä piti sanoa,että sun hääpuku oli just upea ja persoonallinen! En ymmärrä,että miks pitäis olla aina se valkoinen perinteinen puku,kun valkoinen ei edes sovi monelle suomalaiselle.Muutenkin turha perinne.Ja eikö se valkoinen väri ja huntu kuvaa neitsyyttä ja viattomuutta,mikä on aika kaukana ueimmista nykymorsiamista.Neitsyys ainakin..itse olen nyt avoliitossa,vasta kesästä asti asuttu yhdessä.Toivon kyllä hartaasti että avioliitto kutsuu.TAI MUUTEN! Suhde on sinänsä kyllä vakava.Toivota mulle onnea..: P

Terhikki
13/24 | 

Juu ei saa purkaa hääpukua! tulisit katumaan sitä viimeistään 20 vuoden päästä! mun äidille taisi käydä niin..se oli 70-luvulla,silloin häistä ei paljon hössötetty.Ja kyllä se itse avioliitto onkin tärkeämpi kuin (mahti)-häät.Sitä pitää hoitaa joka päivä.Huh,innostuin. : )

Heli L.
14/24 | 

kuule ei niillä kuvien laitolla kansioon ole mikään kiire...

terv. 5 vuotta naimisissa ja hääkuvat puoliksi laitettu valokuvakansioon. :D

tyty
15/24 | 

Ite teetin hääpukuni turkulaisella Kisuline-yrityksellä ja oon ollu niin onnellinen siitä päätöksestä! :) Tuli aivan ihana puku :) tai puku sanana on jopa aliarvioiva, kun kokonaisuuteen kuului aito korsetti ja muuta ihanaamahtavaa... :) Kiitos-korttirumbaa edelleen odotellessa... :D tai siis inspiraatiota aloittamiseen..

Haha, kuka tälleen syksyllä ja pimeässä pysyy enää kellon perässä! :D

16/24 | 

Oli oikeasti kamala huomata, että neljän aikaan oli jo hämärää! Nyt alkaa sitten se piiiitkä kausi jolloin ei ehdi nähdä päivän valoa ollenkaan, kun menee kouluun on pimeää ja kun tulee kotiin on pimeää...

Ja kyllä toi sun hääpuku oli kaunis. Ja ihanaa, että se oli persoonallinen :)
Niin ja oon kanssa sitä mieltä, ettei sun kannata purkaa sitä haapuvun helmaaosaa! Kyllä uutta tylliä saa kaupasta lisää uusiin projekteihin :)

17/24 | 

Älä nyt ihmeessä pura sitä tylliunelmaa! Tulisit vielä joskus katumapäälle. Ja ehtiihän ne kuvat laittaa kansioon vaikka sitte hopeahääpäivänä, voi kato samalla muistella niitä häitä :D

18/24 | 

Mä suosittelen että teetät valokuvat ihan suoraa kuvakirjaksi. Säästyy paljon vaivaa ja saa valmiin kuvakirjan suoraan kotiin. Kuvakirjoja saa tilattua mm. Ifolorilta tai Extrafilmiltä.
Eri asia on sitten jos haluaa askarrella kirjan ihan ite ja vaikka skräpätä siihen albumiin, mutta olen ollut ymmärtävinäni että et ole mikään askartelun harrastaja :)

Pride
19/24 | 

Moikka! :)

Olisin enemmän kuin iloinen, jos osaisit antaa jotain vinkkiä tuollaisen vastaavan korsetin tekoon kuin hääkorsettisi. Kriisi lähenee kun wanhoihin pitäisi tekaista mekko, eikä mistään löydy kaavoja/ohjeita. Korsetti kun juuri täsmäisi suunnitelmaan mallinsa puolesta. :)

Psssst. En pistäisi pahitteeksi, jos osaisit korsettikriisin lisäksi antaa jotain vinkkiä alaosaan ja siihen, mistä sellaisia "pikkuhattuja" oikein löytää.

Superisot kiitokset jo etukäteen! :)

Meimi
20/24 | 

Voi, ei niillä kuvilla todellakaan mitään hätää ole, täällä kanssa yksi jahkailija ilmoittautuu...Häät oli syksyllä 2007 eikä yhtään kuvaa vielä olla saatu tulostettua :D Saatiin jo kameran kylkiäisenä kuvakirjalahjakorttikin, mutta en taida hääkuvista kummiskaan teettää kun tuli aikoinaan ihan sitä varten sidottua albumi jossa on vieraiden onnittelutkin kirjattuna :) Mutta kyllä sitä vielä jonain päivänä! No panic! :)

Meimi
21/24 | 

Korsetin ompeleminen (ja kaavojen piirtäminen) on itseasiassa tosi simppeli ja nopea homma. Vaatii tosin tarkkuutta ja ompelukoneelta hieman voimaa ommella useampien kangaskerrosten läpi.
Mikäli tahtoo itse ommella niin kaavat voinee hankkia joko ompelijalta tai sitten kaivella kirjastosta tai ottaa vaikka yhteyttä paikalliseen ammattiopistoon ja kysellä josko sieltä saisi materiaalia. Minulta löytyy koulussa piirtämäni korsetin kaava ohjeineen ja voin sen pyydettäessä koettaa skannata ja lähettää vaikka sähköisenä postina mikäli tarvetta...
Materiaaliksi mielellään jotain joustamatonta ainakin vuoriksi, ja miehustaan sitten sen mukaan kuinka paljon tukea vaaditaan. Luiksi on sitten tarjolla ainakin metallisia ja muovisia vaihtoehtoja...Sitten tarvitsee lisäksi kanttinauhaa luukujiin, vinonauhaa reunojen huolitteluun. Kiinnityksen voi tehdä metalliplansetilla tai sitten sirkkarenkailla, joiden kiinnittämiseen tarvitsee erikseen työkalut. Ja jos tahtoo helposti puettavan mallin niin hakasnauhaa.
Vähemmälläkin tietty pääsee jos ei tee varsinaista korsettia vaan istuvan yläosan jonka pystysaumat sitten tukee luilla. vaihtoehtoja kyllä löytyy...käsityölehdissä on myöskin joka vuosi jokin vanhojenpukuohje ja varmaan ohjeiden joukosta löytyy myöskin korsettimaista yläosaa, eli kirjastoon vaan :)

Toivottavasti näistä ohjeista on jotain hyötyä. bellemodeste.com sivulta voi tilata korsettitarvikkeita ja muistelin että omien häiden lähestyessä löysin nettikaupan josta pystyi tilaamaan mittatilauskorsetteja, mutta en ikäväkyllä nyt tähän hätään löytänyt sitä osoitetta enää :S Onnea matkaan, aikaa on onneksi vielä!

23/24 | 

Mä niin odotan että saisin Alina-mekkoni käyttöön, mutta opena ei vaan voi kurotella liitutaululle noin lyhyessä mekkosessa ilman että pakarat vilkkuu. Yritän löytää siistejä mahdollisimman ulokkeettomia shortseja joita voisi sukkisten päälle vetää ettei olis ihan alasti...

Mulla ollut haaveena tehdä häämatkareissusta kuvakirja jo pitkään, kohtahan siitä tulee jo pari vuotta. Sitä en vielä tiedä missä muodossa niitä itse hääkuvia haluaisi. Ehkä niitäkin voisi johonkin kirjan muotoon tehdä. Sen oon ainakin päättänyt ettei ikinä enää paperikuvia albumiin liimattavaksi, se projekti on tyssännyt vuoteen 2002, ei yhtään enempää kirittävää kiitos :D

Ritz
24/24 | 

Ollaan oltu naimisissa lähes 3-vuotta enkä vieläkään oo saanu hääkuvia albumiin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013