Joku saattaa muistaa kevään Selected Femmen kamppiksen mihin kuvailin vaatteet ystäväni Maijan yllä. Nyt vihdoin mahdun itsekin näihin kyseisiin vaatteisiin, joten hamonen pääsi ensimmäistä kertaa ulos, tarvitseeko edes sanoa että neuvolareissulle :DCaracalit ja pilkkusukat. Haluaisin löytää muutamat ohuet valkoiset nilkkasukat joita voisi käyttää tähän vastaavaan tyyliin, sellaiset missä on esimerkiksi jonkinlainen kiva pitsireuna nilkassa. Onko näköhavaintoja?


Rättinloggaajan pahin vihollinen, tuuli. First world problems ;)Oliko teillä kiva viikonloppu? Olen katsellut kavereiden ja siskoni instakuvia Tampereelta Blockfesteiltä enkä voi uskoa että Snoop päätti tulla keikalle juuri nyt, kun en vahingossakaan pääse katsomaan. Olen ollut superfani vuodesta -93, ja samalla Snoop on viimeinen elossa oleva superfanitusartistini kenen keikkaa en ole vielä päässyt näkemään. Että herran on paree tulla uusintakierrokselle tulevina vuosina tai ei hyvä heilu. Jos joku vielä sanoo että keikkalistalla oli What`s my name eli se mistä kaikki kohdallani silloin teininä alkoi (voi tätä nostalgiaa), Doggy Dogg world, Gangsta luv, Drop it like it's hot tai Dr.Dren The Next Episode niin voin virallisesti iskeä pääni pöytään :D ei, älkää edes kertoko. No ok saa fiilistellä, oliko hyvä keikka?

Kommentit (19)

veera
1/19 | 

Juuri kävin asos.comissa ihailemassa ohuita röyhelösukkia. Osa oli vielä alessakin ;)

Salla
2/19 | 

Voi kuule!! Keikka oli ihan out of this world. Settilistalta löyty lähes kaikki mainitsemasi kipaleet :-D

Katja
3/19 | 

Tein joskus itse sukkiin sellaiset röyhelöt. Eli ihan vaan ostin sopivaa röyhelöä, jonka ompelin käsin sukkiin. Makeet tuli! Ihmiset tuli ihan kyselemään, että mistä oon hommannu. Ei paha työ - about huonoillakin ompelutaidoulla onnistuu ;)

Hanna
4/19 | 

En tiedä lohduttaako tämä mutta ainakin kaksi vuotta sitten Ruisrockissa Snoop Doggin keikka oli ihan umpisurkea :D Varmasti eriäviä mielipiteitäkin löytyy ainakin yleisön innostuksen perusteella, mutta se keikka oli todella kliseinen räppikeikka nimenomaan negatiivisessa mielessä. Ei se käynyt kuin pyörähtämässä siinä lavalla ja soitti about viisi kappaletta (pääesiintyjäslotista huolimatta) parin vähäpukeisen tytön ketkuttaessa vierellä ja suurimman osan musiikista ja laulusta kuuluessa kaiuttimista playbackinä. Mutta tällä kertaa keikka saattoi tietysti olla parempi... ;)

J.
5/19 | 

Hihihihihi naurattaa, en olis IKINÄ uskonu että Nelliina on Snoop-fani! Tämä siis kaikella rakkaudella, tykkään itekin Snoopista ja oon vannoutunut (ysäri)räppifani, jota kukaan ei ulkomuotoni perusteella tunnu uskovan. :D

Roosa
6/19 | 

Eniten fiilistelen sitä, että gTien Jenni sai tehtyä malliston Snoop Doggille! Tyyppi rakastu poronnahasta virkattuun pipoon, että halus omat isot mallistot sitä. Rok rok!!

marjut

Itse en taas ymmärrä miten olet ystävystynyt Ence Boon kanssa. Siinä vasta ilkeä ihminen onkin! :(

piipa
8/19 | 

Tämä kommentti ei liity mitenkään postaukseesi
(kauniit sukat, kauniit kengät ja kaunis sinä).
Sitä minä ihmettelen, kuinka sinä mukava ja fiksu ihminen pidät minkäänlaista yhteyttä aika ilkeään MouMouhun?
Ei tarvitse välttämättä vastata ja toivon pienelle perheellenne kaikkea hyvää :)

14/19 | 

Mä olen nähnyt Snoopin pari kertaa, Suviniemessä ja Ruisrockissa, on se vaan niin <3 Eminemin kun vielä pääsisi livenä näkemään niin kaikki olisi saavutettu :D

15/19 | 

Näin Snoopin lauantaina lentokentällä ja jos en olis ollu työasussa ni siinäpä olis ollu sen kolmemetriselle vartijalle töitä tämän selfiepaparazzin pitelemiseen! Oli se vaan kuule vaikuttava ilmestys sydänaurinkolaseissaan ja viiden kilon vitjoissaan ja kultaketjuissaan! :D

Chenille
17/19 | 

Snoop on vaan Snoop. Mahtavinta on uusi nimimuutos joka aiheuttaa pientä hämmennystä...Mistä mahtaa olla muuten tuo musta toppi?

mallu
18/19 | 

Ai säkin tykkäät Snoopista, huippua! :) ja pakko sanoo, että oli huikee keikka! Taisin jopa kuvata the next episodesta pätkän... mutta vielä sä joskus pääset näkemään!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu