Kiva palata Suomeen kun Tampereella tulee heti vastaan kivoja tapahtumia, tällä kertaa puistokirppis 29.7. sunnuntaina jee! Nyysin infot tapahtuman Facebooksivulta, laitetaan jakoon että mahdollisimman moni bongaa tiedon:

 

"Hämeenpuiston puistokirppikselle kuka tahansa on tervetullut myymään omia vanhoja vaatteitaan ja tavaroitaan. Myyminen ei maksa mitään eikä ennakkoilmoittautumisia tarvita. Riittää, että otat mukaasi jonkin myyntialustan ja vaihtorahaa.

Paikan päälle voi tulla katselemaan, kiertelemään ja tekemään hyviä löytöjä.

Pidetään huolta siitä, että puisto jää siistiksi tapahtuman jälkeen.

MITÄ: Puistokirppis
MISSÄ: Tampereen Hämeenpuistossa, Hämeenkadun ja Hallituskadun väliin jäävällä osuudella
MILLOIN: 29.7. Sunnuntaina klo 12-16

Jotta saisimme aikaiseksi mahdollisimman kivan kirppispäivän, kerrothan asiasta eteenpäin ja kutsut kaikki kaverisikin mukaan!"

Että manselaiset sinne niin :) voi vitsi kun saisin aikaiseksi tulla mekkopussin kanssa paikalle, mutta pakko myöntää että taidan laiskotella reissun jäljiltä, olen ihan kuittirikkipoikki huh.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011