Tai kahvia silmässä. Asia, missä saku onnistui tänä aamuna. Melkoinen suoritus kyllä.
Löysin hauskat (en ole ihan vielä päässyt yli liituraitatraumoistani) ysärisukkiset kun siivosin vaatekaappiani, ja nämä ovat aivan varmasti ehtaa ysäriä. Ajattelin siirtää ne derbykäyttöön, mutta pakkohan niitä oli ensin testata normikäytössäkin.

Kaappia siivotessa löysin muitakin ysärihelmiä, joiden kanssa hauskuutin Sakua pukeutumalla Niina 18v tyyliin. Siis ne reisitaskuhousut jäätävän leveillä punteilla, ei luoja! Puhumattakaan verkkopaidoista, reivireleistä ja miten-hemmetissä-olen-mahtunut-näihin -nahkahousuista. Historia, on se kliffaa hei.
Hammastahnan väriset kengät ovat kirppislöytö, mahdollisesti hennesin alunperin, ainakin muistaisin että olen joskus tälläiset kuvastossa nähnyt. Muut muistavat nimet ja kasvot, minä muistan kengät. Oikeasti, minulla on isoja vaikeuksia muistaa ihmisten kasvoja, mutta sen sijaan saatan muistaa jopa asusteiden tarkkuudella mitä tyypeillä on ollut yllään tavattaessa.
Kasvojen tunnistaminen on ihan älyttömän hankalaa, jollei vastapuolella ole kolmea silmää tai vähintään afroa.

Kommentit (25)

1/25 | 

Heh, minäkin jaksan ihmetyttää kanssaihmisiäni sillä, että saatan helposti muistaa, mitä minulla tai jollakin muulla oli päällä jonain tiettynä päivänä 10 vuotta sitten. :) Muistan kyllä kasvot ja nimetkin.

2/25 | 

Oon kans tosi huono ihmisten tunnistamisessa. Suurin osa tutuistani ei jaksa katsella mun kanssa elokuvia, koska jos elokuvassa on kaksi tumma- ja lyhyttukkaista miesnäyttelijää, en erota niitä toisistaan. Epäilen, että kykenen erottamaan ihmiset vain hiusten tai vaatteiden perusteella. Nimiä en muista ikinä. Meillä vaihtuu duunissa aika usein osa-aikainen työntekijä ja mä aina kutsun uutta tyyppiä edellisen nimellä. Tai sitä edellisen. Käsittämätöntä, miten huono voi täsä lajissa olla :D

Tiinanen
4/25 | 

Jos minutkin haluaa saada muistamaan joku henkilö, kannattaa kertoa, mitä sillä oli päällä, niin johan tulevat nimi ja kasvotkin mieleen. Saatamme myös ystävämme kanssa saada keskustelun niin totaalisen sivuraiteille, kun alamme puhua jonkun ihmisen vaatteista; viimeksi näin kävi pari päivää sitten, kun kaverimme yritti porukassa saada aikaan älyllistä keskustelua Euro-kriisistä ja me vaan takerruttiin Jutta Urpilaisen tyyliin ;D

6/25 | 

Kyllä noi kengät on H&M:n, mulla on samanlaiset, ostin ne joskus alesta, kun ihastuin niiden väriin :)

Ja joo, mä muistan kanssa kaikki tapahtumat siitä mitä mulla ja muilla on ollut päällä! Ja myös ihmiset muistuvat mieleen kun joku kertoo sen vaatteista tai tyylistä. Et siis ole yksin :D

7/25 | 

Mulla ei sentään ylileveitä, mutta n. 10 vuotta sitten vielä reisitaskuhousut oli the way to go. Häpeän niin paljon, onko maailmassa mitään tyylittömämpää kuin beiget reisitaskuhousut?

NOPPA
9/25 | 

Kasari- ja ysärireleet voisi painaa delete-napilla pois historiasta. Ei juuri mitään kaunista löydy.
Kaikki muut vuosikymmenet edustavat jotenkin positiivisesti...varsinkin 40-, 50-, ja 60-luvut!!!

Eva
10/25 | 

Harvoin mitään kommentoin, mutta pakko on tulla kehumaan tämän päivän ihanaa asua! (:

Olen lukenut blogiasi jo kolme-neljä vuotta ja tykkään kyllä vieläkin. Tämä on päivän piristys, tulen miltei poikkeuksetta hyvälle mielelle käytyäni kurkkaamassa täällä, kiitos!

Sukke
12/25 | 

Krhm minähän oon useasti saanut sitä hammastahnaakin silmääni tökättyä.... Miten se hammasharja jotenki aina siirtyy suusta poskelle tai silmään, ei voi ymmärtää :D

Henna
13/25 | 

Mä muistan kans kaikkien vaatteet ja kengät, ja siksi mulla onkin aina hirveä kriisi jos oon lähdössä jonnekkin että en voi pukea tiettyä paitaa koska sinne tulee henkilö x ja mulla oli tää viimeksikkin päällä :) Todennäköisesti kaikki eivät välttämättä muista toisten vaatteita näin tarkkaan..

14/25 | 

I-HA-NAN väriset kengät! Ja supertyylikäs asu muutenkin kaikessa simppeliydessään, oot mahdottoman upean näköinen. Sinuna pitäisin kyllä nuo sukkikset ihan normikäytössäkin, sillä piristävät loistavasti juuri tuon tyylisiä yksivärisiä mekkoja :]

Vesiputous
15/25 | 

Ihanat kengät! Tuli muuten mieleen, että voisit joskus esitellä sun kenkäkaapin? Tai missä nyt säilytätkään kenkiäsi, sulla kun on niitä niin paljon. Ellen sitten ole lukenut ohi sen, että kenkälaatikot kulkevat osana sisustusta.. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012