On tullut päiviteltyä näitä asuja aika hitaaseen tahtiin kesän aikana, sillä olen kuluttanut enimmäkseen kotosalla ollessa trikooriepuja jotka saavat likaantua puutarhahommissa ihan vapaasti. Joka päivä kun tulee melkein nypittyä jotain nurkkaa, niin tämä tarkoittaa pitkälti sitä että naamioin itseni ihmisen näköiseksi vain lähtiessäni jonnekin. Jos silloinkaan, pakko myöntää :D


Mutta joskus sentään on edes vähän yritystä. Itse ompelemani kukkamekko sopii kivasti hammastahnan sävyisten asusteiden kanssa ja testasin pitkästä aikaa piikkareitakin. Nämä vanhat mokkakorkkarit kokevat pian saman taikasienikäsittelyn kuin Vagabondin ballerinatkin.
Onneksi ihan kohta alkaa olla syksy ovella ja saa unohtaa tämän säiden puolesta turhaakin turhemman kesän ja ajatuksen, että kyllähän kesällä nyt pitää sandaaleja käyttää. Ei pidä, jos on 10 astetta kylmää. Syksyn tullen saa vetää hyvillä mielin saappaat jalkaan ja neuletakin niskaan. Johan se ensimmäinen syyskuvastokin kolahti postilaatikkoon, että olkoon se merkki sille, että tämän kesän osalta on lupa jo luovuttaa.

Syksy tarkoittaa myös aika suurta muutosta meidän perheen elämässä kun minä palaan töihin ja Saku jää puolestaan kotiin Annin kanssa. Jännää, haikeaa, kivaa ja mitä näitä nyt on, miten ihmeessä sitä tottuu hyppäämään Tampereen junaan joka arkipäivä kun on ollut yli vuoden kotona!

Kommentit (3)

petra
1/3 | 

Luin että testasit pitkästä aikaa pikkareita ja ajattelin että oot kyllä rohkea kun kuitenkin kuljet "aina" hame päällä :o

Ellu
3/3 | 

Oot niin nättinä taas! Sun blogi kyllä erottuu edukseen persoonallisen tyylisi takia. Välillä kurkkaan muitakin blogeja, niin ne samat luksuslaukut, kengät ja vaatteet kiertää siellä jokaisella. Niistä tyyleistä on persoonallisuus kaukana. No on tietty lukijoita, jotka pitävät juuri niistä blogeista ja saavat niistä ideoita. Minua ne kyllästyttävät. Mutta sun blogissa piristyn joka kerta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011