On ehkä ihan hyvä asia että en ole luuhannut puoleen vuoteen kaupoissa tai nettikaupoissa, koska alan epäillä mielenterveyttäni. Ai miksi? Koska sen kerran kun klikkaan Irregular Choicen mainoskirjeen auki ja näen glitteröverin yksisarvislaukun, innostun siitä samantien 110 prosenttisesti. Niina hei, nyt sitten.


Mutta kun ihana! Tulee ihan vähän mieleen Hanna Sarénin parin vuoden takaiset fantasialaukut, joiden perään olen haikaillut ja paljon.

Tiedättekö, olen ihan viittä vaille nakuttamassa tilauksen IC:lle xD

Kommentit (24)

myohmy

Voithan aina selittää ostavasi tuon tulevalle tyttärellesi ja selitys menee kaikille läpi - not. :D

Teija

Upeita laukkuja oli linkin takana! Tykkäsin varsinkin siitä punasesta maatuskasta.... En löytänyt mistään kyllä mittoja, vaikee hahmottaa minkä kokoisista väskyistä kyse?

Teija

Empä tullu ajatelleeksi tuota tapaa, kiitos vinkistä! Upea laukku, musta överi on aina parempi kuin mitäänsanomaton :)

päntsä

Ooh, aivan ihanat! Mut kumpi väri? mä näppäilin tänään BlackMilkille tilauksen ja tulossa on Hell Yeah -paita, jossa on siis yksisarvinen, sateenkaari ja toisella puolella joku robottidino. Niin överi, että oli pakko saada!

Apua. Jostain syystä tuo glitterhärpäkelaukku vetos nyt muhunkin. Toisaalta kuka nyt voisikaan vastustaa glitteröveröityä yksisarvislaukkua.. :D

Marie

Voi mutta nuohan ovat suloisia. Miksi kaiken pitäisi olla aina tylsää? Minua ainakin hymyilyttää :)

Puna-ahvena

En kestä, no nyt mun on pakko tilata toi valkoinen yksisarvislaukku. Äh.... <3___<3

Joanna

Ai hitsi miten järjettömän ihania laukkuja! Painotus sanalla järjetön, meinasin tipahtaa, kun näin sen leijonanpäärepun! :D

Riikka

Anna mennä vaan. Kaikelle voi antaa tekosyyksi jonkun vauva-huumailun, vaikkei siitä olekaan kyse. Jos tykkää, niin tykkää.

Noora

Voiko muka olla "liian överi"?? Mahtavia laukkuja, jos olis valuuttaa niin tilaisin heti!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011