Kun käsityötaidot ovat kehittyneet sen verran, että kehtaa jo käyttää omia neulomuksiaan, on aika siirtyä seuraavalle tasolle ja tunnustaa ylpeänä että ite tein :D Nyt puhutaan merkkilapuista, jotka olivat minulle täysin uusi tuttavuus kässämessuilla. Kokenut neulojaystäväni Maija hiihteli merkkejä ostamaan ja minä hiihdin perässä. 

Nyt täytyy sanoa, että en muista kuolemaksenikaan että mistä kojusta nahka- ja kangasmerkit ostin. Askartelukaupoista ja käsityötarvikeliikkeistä näitä kannattaa etsiä.

Ideana merkissä on tietysti se, että neuleluomus tai muu käsityö viimeistellään "tuotemerkillä". Pelkkä hand made -lappu on tietysti vähän persoonaton, mutta toimii silti todella kivasti neulepipon reunassa. 

Netti on pullollaan verkkokauppoja, joissa voi teettää omat laput, mutta haaveilen kuitenkin pyrografian opettelusta. Polttopiirtämällä merkkejä voisi tehdä itse. Ehkä otan siitä seuraan kässähaasteen. 

Tämä pitsineuletta ja palmikkoa yhdistelevän setin ohje on vuoden 2012 Moda -lehdestä (ei löydy valitettavasti netistä) ja olen oikeasti todella ylpeä, että sain sen aikaan! En olisi ikinä kuvitellut, että hermoni kestää moista nyperrystä, mutta niin vain tuli valmista. Palmikot ja pitsineuleet ovat todellista rakkautta, tuntui heti omalta jutulta.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Itsekin hankin erilaisia merkkejä kässämessuilta. Ainakin Ommelkuplan standilla oli montaa erilaista merkkiä myös muilla teksteillä kuin Hand Made. Itse hankin mm. Merkin jossa on keskellä yksisarvinen ja ympärillä teksti Hand made with love May include stardust ja lapsen vaatteisiin muutamaa eri sävyistä lappua joissa lukee Oon söpö 😅😄

-A-
2/3 | 

Mä tykkään kanssa laittaa ompeluksiin merkin, tekee siitä jotenkin viimeistellyn.
Minä suosin Katjan Ompelupuodin valikoimaa ja Ommel tapahtumassa viime keväänä puodin pisteella sai ostaa pussillisen merkkejä niin että itse sai täyttää pussin, olo oli kuin irtokarkkikaupassa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat