Sain juuri puhelun tuoreelta isältä, että ystävälleni on syntynyt 20 minuuttia sitten poika ja se tarkoittaa sitä, että minulla on nyt kummipoika!!! Heti kun saan poitsun mitat, voin alkaa suristelemaan vaatteita koneella. Minulla on jo valmiina ostettuna Metsolan ihania retrokankaita. Että kohta tulee ensimmäistä kertaa lastenvaatteita Nelliinan vaatehuoneeseen :D

Niina ja Nöpö täällä datailevat sohvalla sormet täristen, olen jännittänyt niin hirveästi ystäväni puolesta! Uskomaton ajatus, että maha jonka kasvua olen seurannut viimeiset kuukaudet on nyt yhtä kuin uusi elämä.


b7

b7


b6

b6

Tylsää, ettei laitokselle saa mennä katsomaan uutta tulokasta vaan pitää muka malttaa odottaa kotiin pääsyä! Minä ja kärsivällisyys emme sovi samaan lauseeseen, mutta ymmärrän toki että paikalla on muitakin äitejä jotka eivät halua koko maailmaa paikalle. Silti!!!

Ps. en pysty vastaamaan kommentteihin enkä kommentoimaan ylipäänsä tällä hetkellä, pystyttekö te?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (26)

1/26 | 

Onnea tuoreelle kummitädille!!! On se niin ihmeellistä :) kohta pääset hemmottelemaan sen ihan pilalle, se on kummitädin etuoikeus.

minulla myös kaveri synnärillä tällä hetkellä, kädet täristen odotan viestiä joko siellä ollaan synnytty.

kiira
2/26 | 

Miksi laitokselle ei pääse? Helsingin Naistenklinikalle ainakin saa mennä katsomaan.

Nina
4/26 | 

Kaverini sai lauantaina pojan ja kävin katsomassa sitä heti kun se oli vajaan vuorokaude ikäinen ja nyt tekis mieli vaan kokoajan olla heillä pusuttelemassa poikaa, mutta pitää antaa uudelle perheelle omaa aikaa :)

Tuija
5/26 | 

onnea! uusi elämänalku on aina jännittävä ja ihana. asiasta kukkaruukkuun mitäs kirjoja olet viime aikoina lukenut? lainasin sen viimeiseen hengenvetoon kun kuulosti lupaavalta sun kuvailemanasi. en ole varma, pidänkö. ja jokos muuten olet katsonut true bloodin 4. kautta? ah, hyvä meno vaan jatkuu siinä! :D

Jossu
6/26 | 

Onnea kummitädille! Maltahan nyt kuitenkin oottaa että saat kutsun uutta tulokasta katsomaan. Mikään ei ollut ärsyttävämpää kuin ne kaikki sukulaiset jotka kutsuivat itsensä heti kylään kun oltiin sairaalasta päästy.

iitu
7/26 | 

Joo, Taysissa (mikäli hän siellä synnytti) on ihme säännöt. Minulle syntyi joulukuussa kummipoika, jota en päässyt sairaalaan katsomaan :(

Riikka
8/26 | 

Hei, ja onnea uudesta kummipojasta! :) Mietin tässä, että olisi tosi kiva lukea sulta postaus sun KAIKISTA kengistä - että olisi kuva jokaisesta parista ja vaikka sitten merkin nimi niihin liitettyinä. :) "Pelkkä" Parikka-postauskin olisi tosi kiva! :D

Minna
9/26 | 

Oikein paljon onnea pienestä kummipojasta!! Tänään on hyvä päivä syntyä. :) Nimimerkillä oma kummipoikani syntyi päivälleen vuosi sitten.

rekkis
10/26 | 

ihanaa, onnittelut myös kummitädille odotuksen päättymisestä ja uuden ihmeen syntymästä! fiilistelen täällä tippa linssissä itsekin 2kk ikäisen tuhinakeijun äitinä tunnelmissa mukana, vielä on oma synnytys niin tuoreessa muistissa eikä lapsen syntymän ihmeen ihmettelystä oikein ole vieläkään päässyt yli. :) mutta onpa ankeeta jos ei pääse katsomaan, jorvissa myös pääsi vierailuaikana kaikki halukkaat pienokaista ihailemaan. ja hei, jos ja kun niitä lastenvaatteita tulee blogiin, niin olisi ihanaa saada ohjeita messiin - täällä on kovasti käsityöintoa vaan ei ihan sinunlaistasi ompelutaituruutta ;)

Katy
12/26 | 

Juu alunperin TAYSissa vierailukielto oli influenssavaaran takia, nykyään lähinnä siksi, että turhaan ravaavia ihmisiä ei haluta häiritsemään ja ihan hyvä vaan, itse väsyneenä olisin varmaan potkinut sekä omat että muiden metelöivät vierailijat hornan tuuttiin :D Ja useat vierailijat altistavat lapsia helposti lukuisille sairauksille, tänä vuonna tullut todistettua parin kaverin lapsen 2 viikon sairaalareissua, kun vierailijalta oli tarttunut :( Kannattaa aloittaa surruttelemaan about 60 senttisiä,lapset kun kasvaa valtavaa vauhtia, niin on sitten heti vähän isompaa odottamassa, ei siihen mene kuin 1-2 kk ja lapsi onkin jo sen pituinen! :) Ja onnea kovasti, kyllä se odotus sitten palkitaan!

eimii
14/26 | 

Aww, ihan herkistyin! Onnea vanhemmille ja tuoreelle innokkaalle kummitädille! :) Innoissani minäkin jään odottamaan vauvanvaate-ompeluksia. :>

:) Pirtsakka :)
17/26 | 

Siis valtavasti paljon Onnea tuoreelle äidille sekä kummitädille :)

ikävää ettet päässyt sairaalaan katsoman mutta kuiteskin kaikki on ihan tuoreiden äitien ja heidän pienokaistensa parhaaksi yritä kestää vielä tovi .
uusi elämä on aina jotain niin suurta ja ihmeellistä ettei sitä tahdo edes ymmärtää.
kaikkea hyvää koko perheelle ja läheisille :D

18/26 | 

Onnea kummitädille!! Vauvat on niin ihania ja voiko olla söpömpiä vaatteita kun ne ihan pikkuiset :)

Mulla on nyt kaveri toivottavasti jo synnyttymässä, tai jos hyvin on niin ehkä jo synnyttänyt. Kamalan jännää kun pitää odotella sitä tietoa!

Kerttu
20/26 | 

Onnea kummitädille! Ja noi Metsolan kankaat ovat ihania. t. kahden suloisen pojan äippä

elsa
21/26 | 

Meillä oli kättärillä jopa 8 vierasta yhtä aikaa :D mun pitää joskus vinkata sulle enemmänkin noita kangaskauppoja, koska noi retrothan on jo lähes out...esim tiia vanhatapiohan on suunnitellut sekä kankaita ( tai ainakin nakkikoirakankaan) ja suuri käsityökerhon 2010 oisko tammikuun numeros oli hänen suunnittelemien vaatteiden kaavoja myös, ristiäismekosta lähtien. Kannatan lastenvaatteiden esittelyä, vaika puolet lukijoista varmasti halvaantuis moisesta :D

Kirsi
22/26 | 

Ihanaa, odotan innolla kuvia lastenvaatteista sitten kun saat semmoisia tekaistua :)

Mä olin myös (salaa) onnellinen TAYSin vierailukiellosta. Harmittelin tutuille tietysti, että "hitsi kun ette pääse katsomaan", mutta en olisi oikeasti halunnutkaan paikalle 30 ihmistä lähipiiristä. Synnytyksen jälkeen olin niin rikki, jännittynyt, kokematon, herkkä, kovissa kivuissa ja karmean näköinen että odotin mielelläni sen pari päivää, jotka sain keskittyä mieheni kanssa vain vauvaan.

Mutta puhelimessa oli ihana höpötellä ystävien ja perheen kanssa silloin kun vaavi nukkui :)

24/26 | 

Oooi paljon onnea :) Ihanaa!! :)

(ja ihana on myös tuo sohva! ainakin se pieni osa mikä siitä näkyy! 8D)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011