Ihanan päivän ainekset tulivat täyteen jo sushilautasen kohdalla, mutta kun siihen päälle lisättiin vielä turkoosit kevätkynnet, annos fillarointia ja illalla derbyä, niin johan oli viimeinen lomapäivä pulkassa. Kun tässä mietin millä minua on helpointa ilahduttaa, se palaa aina yhteen ja samaan asiaan, hyvään ruokaan :D

Ja vaarinpaitoihin. Sakun uusi raitapaita on Aleksanterinkadun Nollakolmosesta. Minulla on joku juttu noihin vaarinpaitoihin miehillä, ne vaan ovat ihania. Raidoilla tai ilman, molempi parempi.Minulla lainassa Sakun lätsä (sanoinhan että pöllin sen itselleni hähä). Meillä ei hattujen lisäksi ole juurikaan muita vaatteita/asusteita mitä voitaisiin lainata ristiin, mutta ne hatut ja myssyt, niistä käydään aina sotaa. Meillä on niin samanlainen hattumaku. Sitä keltaista huopahattuani tuo mies ei sentään ole himoinnut, edes jotain omaa.
Fillarin väriin sopivat kynnet (Lumene Natural Code, saatu blogin kautta).
Se olis sitten päiväksi duuniin huomenna, eli voidaan puhua pehmeästä laskusta loman jälkeen. Toisin kuin liikunnan suhteen huh. En halua edes tietää mikä kaaos sähköpostissa odottaa. Välillä sitä miettii että mitä ihmettä ihmiset ovat tehneet aikaa ennen sähköpostia... todennäköisesti töitä :D

Kommentit (16)

mymmeli
5/16 | 

Hinkuuko Saku kans sitä sun nisosen rusettiturbaania? Mun toinen puolisko tykkäs leikkiä sillä niin paljon että piilotin sen. Lähinnä siksi ettei mun rakkaalle (turbaanille) käy mitään, ei sen puoleen ettei olis näyttäny hyvältä miekkosenkin päällä :D

NOPPA
6/16 | 

Mintunvihreä on niin suloisen viaton väripilkku, kuin raikas minimuisto 50-luvulta<3 !!
Itse halajan vanhanaikaista mintunvihreää kesälaukkua...tosin LÖYSIN (vintageliikkeestä) aidon 50-luvun kirkkaanpunaisen & kiiltäväpintaisen keinonahkalaukun, jota rrrakastan!

7/16 | 

Kuinka suloinen kynsilakka! :) Pitäisi tässä kevättä ja kesää kohden kokeilla itsekin jotakin kesäistä väriä. Jos osaisin. Päädyn aina turvallisiin tummiin väreihin tai kirkkaanpunaiseen :| ja nyt olen ihastunut magneettilakkaan. Rohkea olen muissa asioissa mutta kynnet on iso kynnys lakata vaaleilla sävyillä :D

8/16 | 

Vaarinpaidat miehillä on kyllä ihania, juuri metsästettiin toissapäivänä eksälle vaarinpaitaa hihattomana. Kumma kyllä, sitä oli vaikea löytää! Luulis että H&M:llä olisi mutta ei ainakaan vielä ollut kauppaan ilmaantunut, netistä kyllä löytyisi. Onneksi Cartsu pelasti :)

Mymmeli
10/16 | 

Hei. Kun sinä ilmeisesti jonkin verran ymmärrät vintagen päälle niin ajattelin kysyä, tiedätkö mitään sellaisesta paikasta kuin Naantalin Laukkukellari? Ostin tässä muutama päivä sitten kirpparilta punaisen, ilmeisesti ihan aitonahkaisen laukun ja siellä sisällä oli lappunen, jossa luki juurikin tuo Laukkukellari. Googlettamalla ei löytynyt mitään ko. firmasta. Saattaahan tuo firma olla iänkaiken vanhakin, tai jo kadonnut maan päältä, mutta ajattelin kysäistä, josko olisit jollain tapaa tietoinen kyseisestä firmasta.

Ebba
12/16 | 

Hei missä te käy susheilemassa Tampereella? Juuri muuttanut manseen ja kaikki ravintolat ihan vieraita :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011