Meidän kissanrontti on tänään synttärisankari. Kuningatar Nöpöllä tuli kunnioitettavat 9 vuotta täyteen, vaikka eläinlääkäri veikkasi aluksi että se ei välttämättä selviä yli vuottakaan. Mutta niin vaan selvisi astmasta, mahdollisesta sydänviasta ja allergioista huolimatta, tuntuu että katti on vaan terveempi ja terveempi vuosi vuodelta. Nöpö on selvästi taistelija :)


 

Kaikki mukaan: paaaaljon onnneeaa vaaaan, paaaljon onneeeaaa vaaan, paljon onneaaaa Nöbsteri, paaaaljon ooonnneeaaa vaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (23)

Teija
2/23 | 

Onnea Nöpölle! Onnittelut lähettää myös Roope ja Reetta 10v, Rasmus 7v ja Nekku 5v :)

Miiruviiru
6/23 | 

Isosti onnea Nöpö-kissalle ja paljon terveitä vuosia lisää! Oma kissani täytti eilen myöskin 9 vee :) Nopeasti nuo vuodet vierivät.

Linda
11/23 | 

Onnea Nöpölle :) Ens vuonna tuleekin sit pyöreitä täyteen!
Nyt vasta muuten tajusin, minkä takia Nöpö aina välillä näyttää tosi pelottavalta, vaikka onkin niin ihanan näköinen (tykkään pitkäkarvaisista kissoista yli kaiken <3 ). Sillä on semmoset ihmismäiset silmät, kun monilla kissoilla taas on viirusilmät.

drre
12/23 | 

Onnea Nöpö! :) Kerro sellaisia terveisiä, että hän on ainut kissa joka on onnistunut sulattamaan minun sydämeni! Olen nimittäi todellakin enemmän koiraihminen. Nöpöstä voisi tehdä kopion minulle kiitos :)

Mari
15/23 | 

Onnittelut suloiselle Nöpölle ja terkut Pyynikintorin kissakaveruksilta Sepolta 16-v ja Pipsalta kohta 2-v

Jonanna
17/23 | 

OI paljon rapsutuksia synttärisankarille =)
Meilläkin juhlittiin Mörkön 9v synttäreitä 27.3 herkkujen kera.

Maija S.
20/23 | 

Suuret onnittelut ihanalle Nöpölle!! Ehkä maailman paras asia nähdä onnellisia eläimiä joita rakastetaan ja joista pidetään hyvää huolta <3

Scarletiina
22/23 | 

Olin aina luullut Nöpöä pojaksi, kunnes olit tässä kirjoittanut että "kuningatar" :---D

Annika
23/23 | 

Kissat on selviytyjiä. Meidän katti sai elokuussa akuutin munuaisvian diagnoosin ja joulukuussa tarkastuksissa sai maksimissaan kaksi kuukautta elinaikaa. No, vieläkin näin huhtikuussa elossa on ja voi sairauteen nähden hyvin. Kovasti toivotaan, että ehtis nähdä vielä alkukesän ja pääsis vielä kerran mökille elämästä nauttimaan :)

Onnea ja pitkää ikää Nöpölle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012