Ostin mustat lyhytvartiset Minnetonkan nilkkurit Albuquerquesta, New Mexicosta. Se oli yksi niistä harvoista kaupungeista Route 66 -reissulla missä oli käveltävä keskusta. Jaksan olla edelleen hämmästynyt miten vähän jenkeissä on kävelyteitä, joka paikkaan kuljetaan omalla autolla. Vaikka se tarkoittaisi siirtymistä kaupasta toiseen, tien toiselle puolelle. Albuquerquen viehättävä vanha kaupunki oli täynnä pieniä kauppoja ja putiikkeja, ravintoloita ja taidegallerioita.


Meni täysin mielestä mistä tuon pitsitunikan olen hankkinut, mutta joka tapauksessa se on sata vuotta vanha ja tuunattu. Alla mustat shortsit jotka toimivat turvavaatteenani tuulisella. Keltainen Klingin huopahattu ei ollut yhtään liikaa jääkylmässä kesäillassa, tuulenarat korvaparkani saivat edes vähän suojaa.
Parhaitan matkamuistoja ovat valokuvien lisäksi kengät, joita katsellessa tulee välittömästi mieleen turkoosina hohtava taivas ja tulinen ruoka. Piti mainita valokuvien lisäksi päänsisäiset muistot, mutta olen niin dementikko että ilman yksityiskohtaista matkapäiväkirjaa en muista edes olleeni reissussa :D

Kommentit (6)

CH
1/6 | 

En kestä! Oon himoinnut koko kevään just noita Minnetonkia!!! :) Tää ei helpota asiaa ollenkaan!

3/6 | 

Kaapistani löytyy jokunen mekko, jotka ovat vähän siinä ja siinä, että ovat liian lyhyitä ja ovat siksi jääneet käyttämättä. En kuitenkaan haluaisi niistä luopua. Pitääpä kokeilla niiden kanssa tuota käyttämääsi sortsit+sukkikset yhdistelmää. Noin pukien menisivät töissäkin. Kiitti vinkistä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012