Vanha kunnon mustaa mustalla -fiilis iskee silloin, kun sitä vähiten odottaa. Tällä kertaa vappuna. Muut juhlivat toukokuun ensimmäistä värikkäissä juhlamekoissa, minä taas... terveisiä kyöpelivuorelta :D

Takki: kirppis / Kengät: Mango / Laukku: ei tietoa merkistä / Farkut: &Other Stories

Ehkä tuo vaaleanpunainen tukka hieman miedontaa yleisvaikutelmaa. Viihdyn todella hyvin tässä pastellipinkissä, siitä on jo hetki kun edellisen kerran on ollut vaaleanpunaista. Ainoa juttu tukan kanssa on, että se ei sovi kovin hyvin useimpien vaatteideni väriin. Harmonian värisilmääni häiritsee heti, jos hiusväri riitelee mekon värien kanssa. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012