Useimmiten termiä harakanpesä käytetään kuvailemaan pörröistä kampausta, mutta tässä tapauksessa jossain päin meidän tai naapurin pihaa on ihan oikea harakanpesä. Epäilen naapurin korkeita mäntyjä. Fiksuna päättelin tämän siitä, että sivupihallamme tunaroi tälläkin hetkellä lentämään opetteleva harakanpoikanen. Ollaan Annin kanssa katseltu kömpelön mutta suloisen poikasen touhotusta vaikka kuinka kauan, onneksi se ei tajua että ikkunan takana on yleisöä. Kyllä se vaan niin on, että kaikki eläinmaailman poikaset ovat sööttejä, jopa räksät ja harakat jotka noin muuten eivät juuri sympatioitani kerää. Räksät etenkään, kun hääräävät mansikkamaani kimpussa.


Tämä oma harakanpesäni talttui muutama päivä sitten ainoastaan myssyllä, onneksi oli erittäin kylmä aamu niin myssy oli ihan perustelua muutenkin.

Keltainen raitaneule on löytö paikalliselta kirppikseltä, sen juju löytyy selkäpuolelta. Yläselkää koristava suuri keltainen rusetti on kiva yksityiskohta, etenkin jos hiukset olisivat kiinni.
Kehittelen tässä juuri juhannukseksi tekemistä, nimittäin räksäsuojan rakentamista mansikkamaalle. Että hurjat ovat bileet nykyään :D On varmaan pakko kohta ostaa liput jollekin lempparibändini keikalle, etten uppoa puutarhaan ihan vallan. En ole yhtään seurannut kesän keikkakalentereja, mutta Egotripin bongasin musareiden mainoksesta. Vuosi Nolla -levykin löytyy jo, joten ehkä tässä olisi keikalle ihan aiheellista mennäkin.

Kommentit (1)

ReetaJohanna
1/1 | 

Suosittelen kyllä Musareita. Olemme käyneet siellä joka vuosi siitä lähtien, kun muutimme Tampereelta Koskiin neljä vuotta sitten eli nyt on jo viides kerta. Joka vuosi on ollut hyviä esiintyjiä ja todella hyvin toimivat tarjoilut ja järjestelyt (mm.baja-majat siistejä, niitä on riittävästi ja käsienpesupaikka toimiva). Ja mikä ihmeellisintä; joka kerta, kun olen siellä ollut, niin keli on ollut loistava (koputa puuta). Taas on meillä liput hankittuna lauantaille juuri Egotrippiä katsomaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011