Olen rakastunut tulisesti harissa-maustetahnaan. Aivan uskomattoman hyvää, etenkin kukkakaalin kanssa. On tullut paahdettua kukkakaalia varmasti sadalla eri tavalla maustettuna vuosien varrella, mutta tämä on ykkönen. 

Maailman helpoin kasvislisuke (minulle joskus jopa pääateria, kun iskee himo eikä muulle ruualle jää tilaa).

Harissa-kukkakaali

1 kukkakaali palasteltuna

1/2 Harissa-tahnaa

Loraus rypsiyöljyä

Sekoita astiassa öljy ja harissa, kippaa perään kukkakaalit ja pyörittele mausteseos suht tasaisesti kukkakaaleihin. Siirrä kukkakaalit vuokaan tai suoraan leivinpaperin päälle ja paahda uunissa 200 asteessa noin 15-25 minuuttia (kunnes kukkakaali hieman pehmenee). 

(Jos on tarvetta lisätä mukaan lihaa, esimerkiksi broilerifileet kypsyvät uunissa samassa ajassa.)

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Ihan varmistuksena kun harissan tulisuus ei ole tuttu juttu, puoli purkkia vai puoli tl vai jotain siltä väliltä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat