Vilan harmaa megahupputakki on ehdottomasti yksi kauneimman sävyinen harmaa takki mitä tiedän. Eläväpintainen kangas on kivaa vaihtelua tällaiselle perus villakangastakkijumittajalle.


Nyt näkyy jo mekkokin helman alta. Jumperfabrikenin musta mekko (saatu) on tehokäytössä, sen kun voi asustaa sadalla eri tavalla arkeen. Tänään punaiset sukkikset ja Minna Parikan kisukengät. Ja huomaatteko, tukkakukkakin kuvioissa taas pitkästä aikaa! Pari vuotta sitten en muuta käyttänytkään, kuin hiuskukkia. Jännä miten nämäkin menevät minulla aalloissa, joskus ylikäytän tiettyä asiaa ties miten kauan sitten taas seuraa hiljaisempi jakso.Joulunpukin muori sanoo ny moro nääs, ja lähtee taas kerran roller derby hommiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

1/5 | 

Siis lasten kerhotossuthan on ihan paras mielleyhtymä! Oi kunpa saisin semmoisissa tassutella vieläkin. Muutenkin aina katselen lasten vaatetarjontaa kaihoten. Mahtavat kuosit ja pörröhaalarit ja kaikki.

wenla
3/5 | 

Periaatteessa nuo kengät on kivat (käytännölliset, mutta joissa on jotain ekstraa mitä itse aina toivon etenkin korottomilta kengiltä!), mutta en voi mitään, että mulle tulee mieleen lasten kerhotossut; etenkin tuossa alimmassa kuvassa! :D

atomi
5/5 | 

Voi nuo kisukengät on niin suloiset ! Ja tosiaan- miksi ei vois ottaa jotain detaljeja lastenvaateosastoltakin. Eläinkorvalliset pipot on söpöjä vaikka äijienkin päässä- puhumattakaan noista Jumpin-haalareista jotka on tosi kivan näköisiä aikuisten päällä. Itsekin pukisin vaikka olen jo ekat ryppyni saanut jo vuosikymmeniä sitten...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011