Vanhoja Parikoita ei enää nykyään kovin helposti löydä, eikä varsinkaan omassa koossa. Nyt kävi kuitenkin melkoinen munkki, kun bongasin Alicet mustana! Valkopunaiset ovat yhdet kaikkien aikojen lempikengistäni, enkä edes tätä ennen tiennyt näitä olleen myös mustia. Ja olen sentään tiirannut silmä kovana mallistoja since 2006!

Tässä on punavalkoinen pari:

Ja sitten mustana:

Kenkäfriikin onnen ja ilon päivä!

Kommentit (10)

Siiri-i
1/10 | 

Ovatpas ne sievät! <3

Miten nahkapohjaiset Parikat kuluvat sinulla pohjista? Tarkoitan siis ulkopuolelta. Minun Raquelit näyttää jotenkin kummallisilta, ihan kuin niistä irtoaisi jonkinlainen muovikalvo pohjan pinnasta? Niitä ei ole montaa kertaa käytetty, vaikka ovatkin useamman vuoden jo minulla olleet. En vain jostain syystä raaski kuluttaa niitä :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Parikoissahan on itseasiassa väritön ja melko huomaamaton muovikalvo pohjassa, eli jos et ole sitä huomannut heti alussa poistaa niin se voisi olla syynä? Ja toki sitten nahkapinta itsessäänkin alkaa kulua, ja siinä vaiheessa kannattaa kiikuttaa kengät suutarin hellään huomaan ja teettää pohja :) 

Rohkeasti vain käyttämään, kauniista kengistä on eniten iloa jalassa <3

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Siiri-i

Hahaa, tiiätkö miten blondi olo tuli irrotellessa sitä muovikalvoa kenkien pohjasta! :D Sehän se siellä repsotti. Mut kiitti hei, siistiytyi kummasti minunkin kenkien pohjat! :)

karkkinen
4/10 | 

Hei.. on pitänyt kysyä pitkään... miten sinulle uppoaa Parikan nämä uudet tikkukaramellikengät?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011