Vaaleanpunainen on väri, johon minulla on viha-rakkaussuhde. Tietyt sävyt ovat ehdottomasti no-no, mutta sitten taas toiset toimivat paremmin kuin hyvin. Pidän erityisesti puuterisista sävyistä kuten vanha roosa ja kanervaan taittava vaaleanpunainen, mutta joskus harvoin innostun myös ihan rehellisestä vaaleanpunaisesta.

Tämän hameen ostin Oulun H&M:stä ja olen käyttänyt sitä siitä asti melkein koko ajan. Se on mahtava väripilkku niinä päivinä, kun muuten pukisin laiskuuttani ja vanhasta tottumuksesta ylleni pelkkää mustaa. 

Hameen kangas on paksua ja jäykkää, kuin himmeää taftia. Se on melkein kuin paperipussi taskuilla. Näin ollen muhkeus on taattua ilman tylliä alla. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010