Vaaleanpunainen on väri, johon minulla on viha-rakkaussuhde. Kesäisessä juhlapukeutumisessa vaaleanpunainen käy helpommin, mutta arjessa se ei usein käy mielessä. 2000-luvun taitteen jälkeen kului useampi vuosi, etten käyttänyt vaaleanpunaista lainkaan, mutta nyt se on alkanut taas kiinnostaa. Etenkin tällaisina kuulaina talvipäivinä raikas vaaleanpunainen on varsin toimiva.

Nilkkurit: Minna Parikka / T-paitamekko: H&M / Housut: Zara / Laukku: Stocka

Vaaleanpunaisesta karsii myös turhan romantiikan pois, kun käyttää samalla mustanpuhuvaa huulipunaa. Hempeyden ja synkkyyden välimaasto on oma alueeni. 

Kommentit (13)

Vierailija
3/13 | 

Minäkin katsoin että olet laittanut normiavokkaat jalkoihin ilman sukkia tai mitään. Vaikka tiedän että näin ei ole, asu näyttää silti hyvin kylmältä etenkin tuolla lumen keskellä. 

Arkinen Aino
4/13 | 

Minä odottaisin joskus näkeväni jotain "aitoa" tässä blogissa. Vuosia olen seurannut blogiasi satunnaisesti. Nyt alkaa kyllästyttää tämä sama. Aina täysi meikki, hiukset laitettu, hienoa vaatetta päällä. Ei koskaan mitään aitoa, rentoa, arkista, alastonta, maskitonta. Kuin koko blogilla olisi maski edessään. Sinulla on ihana persoonallinen tyyli ja koti. Mutta itse kaipaisin jotain ei siloteltua, aitoa ja arkista tähän niin täydellisten instagram kuvien maailmaan. 😊

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Luin kommenttisi 2 kertaa ja mietin että onko se tullut väärään blogiin :D koen kroonista huonoa omatuntoa juuri siitä, että tämä blogi on niin kissankarvainen ja tavallinen kaikkien viimeisen päälle siloteltujen muotilehtimäisten ja amnattivalokuvaajamaisten blogien rinnalla! Kaikki kuvani ovat itselaukaisimellä otettu kotona, ei missään Balin instagram-keinuissa ja valkotasapainotkin sinne suuntaan. Parempaan en pysty, sillä teen pitkää päivää töissä ja perhe on tärkein. Onnistuit kyllä tosiaan piristämään tällä kommentilla :D ja samalla jäin pohtimaan itse aihetta, että mä olen oikeasti sellainen tyyli-intoilija että meikit ja vaatteet ovat osa arkeani aidosti, ja se myös näkyy blogissa. Tulen takuulla olemaan se mummeli joka vaatii huulipunan 90v vanhainkodissa joka aamu. Mutta aiheisiin taas saisi paljon syvyyttä kirjoitusten kautta, olisi kiva kuulla mikä sillä saralla olisi kiinnostavaa sisältöä :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Jep
5/13 | 

Onko sisäiselle pitkätukalle käymässä sama kuin ikuiselle otsatukan kasvattajalle? :D 

atomi
6/13 | 

Tottahan se on että Vaatehuoneoli kotikutoisempi kuin tämä blogi. Ehkä yhteistyö-ja ruokapostaukset tekee sen tietyn kiiltokuvamaisuuden ja eihän vissiin kukaan bloggari halua esitellä kotoaan ihan arkiasussa(eh yhden tiedän mutta ihan toisesta genrestä.Ja Nelliina taitaa olla vielä kova siivoamaan kun mitään kasoja ei huoneen nurkissa näy. Asukuviin tällääminen on ihan ok mielestäni, miksipä ei näyttäis niin näiltä kun pystyy. Kiva blogi, josta en kaipaa muuta kuin Vaatehuoneen aikaista kommenttikysymyksiin vastailua. Mutta aikuiselämässä lapsineen ja taloineen ei vaan ehdi kaikkea etenkin kun työelämä on niin hektistänykyään.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Kiitos Atomi kommentista :) vakkari piristää aina! Haluaisin uskoa että olen myös nykyään parempi kuvaaja kuin Vaatehuoneen aikana :DD sekin vaikuttaa "kotikutoisuuteen" vaikka olen edelleen kaukana niistä bloggaajista joilla on muotilehtitason kuvat. Rakastan siivousta, mutta kyllä meillä siitä huolimatta on koti päivittäin kuin pommin jäljiltä, kun nämä perheen kaksi muuta jäsentä eivät tosiaan ole siivousintoilijoita heh... Ehkä se, että en kuvaa sekaisia huoneita, johtuu siitä että en itse viihdy sotkussa (saisipa tähän liitettyä kuvan olohuoneen lattiasta juuri nyt, kun lelukaaos on pahimmillaan :D). Pyrin vastaamaan aina kysymyksiin joka kanavassa, ja luen kaikki kommentit takuuvarmasti, mutta ihan kaikkiin en ajanpuutteen vuoksi pysty vastaamaan. Kiitos että ymmärrystä löytyy sen suhteen :) Elän toivossa että voisin joskus taas siirtyä osa-aikaiseksi töissä, mutta tällä hetkellä se ei ole mahdollista, päinvastoin pitäisi jakaantua kahdeksi että ehtisi kaiken. 

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011