Perjantaina laitoin tylliä ylle ja korkkarit jalkaan, ja otin suunnaksi osoitteen Mäntykatu 4. Olivia Rouge Shop järkkäsi uuden liikkeen avajaiset, missä tarjolla oli helmoja, skumppaa ja vaahtokarkkeja. Että kerrankin myös manselainen bloggari sai lähikuvata kuplivaa, vaahtiksia ja juhla-asuja, ha! Eikö tähän bloggarin glamourelämään kuitenkin olennaisena osana kuulu kokkareilla ravaaminen ;) No ok, tämä bloggari ravaa lähinnä hikisillä lenkkipoluilla, mutta jos nyt edes joskus vähän hattaraakin elämään.

 
Illan ehtoisa emäntä.
 
Syön karkkia oikeastaan vain elokuvissa, mutta vaahtokarkit maistuisivat aina. Olen lapsesta asti rakastanut vaahtiksia mmm... Kuka muistaa suomalaisen 90-luvulla tulleen TV-sarjan Samppanjaa ja vaahtokarkkeja? Olin silloin alaikäinen, ja funtsin, että sitten kun olen aikuinen, juon vain samppanjaa ja syön vaahtokarkkeja, koska se on ilmeisesti tosi upeeta :D
 
Melko osuva tatska tuli bongattua juhlaporukasta, tämän neitokaisen ammatti on kondiittori :D Tuo vispilä oikealla on jotenkin ihan mahtava.  Jotkut ammatit on helppo tatuoida kauniiksi aiheeksi iholleen, mutta mietin tässä itseäni... miten olisi vaikkapa tietokoneen näppis?
Vintagehenkiset naiset ja nykyaikaiset luurit.
 
 
 
Oma juhla-asuni oli liikkeen väri-ilotulitukseen nähden melko synkkä, mustaa tylliä ja satiininauhaa. Peilikuvan tarkennus mennyt vähän jonnekin muualle kuin piti.
Avajaiset jatkuivat Teerenpelissä, missä järkättiin tietysti myös muotinäytös. Paikka oli tupaten täynnä, eikä ihme kun lavalle astelivat melkein kaikki Pin-Up Finland 2012 finalistit. Näistä malleista on androgyynisyys kaukana:
 
.Avajaisillan aikana kaikki Olivia Rouge -tuotteet olivat -30% alennuksella. Avajaistarjousta voi kuitenkin hyödyntää vielä keskiviikkoon 7.11. asti naputtamalla alekoodin olivia tilauksen kylkeen verkkokaupassa (alennuskoodille löytyy oma kenttä toimitustapa-sivun jälkeen, maksutapa-sivun yläosassa juuri ennen maksutavan valintaa). Että jos on helmoja vailla niin KLIK!

Kommentit (12)

ansku

Valehtelematta tuli kyllä tuijotettua useampi hetki suu auki.. Mutta kiitos tiedosta, käympä likettämässä!

3/12 | 

Shampanjaa ja vaahtokarkkeja! Kyllä muistetaan!
Se oli ihana! Anu Sinisalo nuorena ja "yllättävät" juonenkäänteet.
Itsekin ajattelin, että aikuisena ei muuhun alkoholiin koske kuin shampanjaan ja aina sen kanssa vaahtokarkkeja!

4/12 | 

Oijoi, tekis niiiin mieli vihdoin tilata oma kellohelmamekko! Oonpa vaan tietysti just kahden koon välissä, kumman niistä sit tilais... Rintavarustus olematon mutta hanuria löytyy - pienempi koko istuis ehkä yläosasta paremmin. Eiks helmassa kuiteski oo ihan mukavasti tilaa leveemmällekin lantiolle? :D

Jose, voit laittaa sähköpostia suoraan minulle, niin katson sinulle sopivan koon :) Tarvittaessa mittoja voi myös muuttaa! info(a)oliviarouge.com

5/12 | 

Muistan sen ohjelman! En kyllä kauheasti muista mistä se kertoi, mutta silloin minäkin ajattelin, että aikuisena on juotava Shampanjaa ja syötävä vaahtokarkkeja. Ajattelin, että se varmasti on sitä elämää :D

6/12 | 

Haha, pikkusiskoni aikoo myös opiskella kondiittoriksi, ja tatuoi just joku aika sitten cupcaken ihoonsa. :D Jotkut ammatit on vissiin luotu tatskoja varten!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla