Joko ollaan toivuttu UV-kekkereista? Omat juhlani alkoivat iltapäivällä kotoisasti omasta olohuoneesta kun nautin vapaapäivästä ja sain ihan rauhassa mutustella juustoja ja lakkailla kynsiä ennen ystäville lähtemistä. Juhlailtojen yksi parhaita hetkiä on valmistautuminen, olen aina rakastanut kiireetöntä lähtöä.Meikki-insipiraatiota meikkikirjasta. Jos saatte jostain näppeihinne Rae Morriksen Beautiful Eyes -kirjan, sietää vilkaista. Tämä siis jos tykkää näyttävistä meikeistä, kirjassa ei juuri luonnollisia hippilookkeja näy. Ohjeet eri silmämeikkeihin käydään kohta kohdalta läpi (joskin vaihekuvissa omasta mielestäni meikkijälki on välillä aika suttuista) niin että varmasti ymmärtää miten meikki on tehty. Erityisesti loppukuvat ovat upeita ja inspiroivia.
Valitsin UV-mekokseni hattaraisen kullansävyisen pallomekon, itse tehdyn paljettihiuspannan ja kiinnittelin väliaikaisesti tukkaan lisäpituutta clip-oneilla. H&M:n vanha mekkoni on todellakin muodoltaan kuin hattarapallo.Nöyhtäisestä kelistä huolimatta iloinen juhlajoukkomme tallusti Tesomajärven rantaan katsomaan ilotulituksia. Keskiyön skumppa auki ja tervetuloa 2013!

 

Ei muuta kuin maailman parasta vuotta 2013 kaikille!

Kommentit (5)

Käyttäjä1690
Liittynyt16.11.2015
1/5 | 

ÄÄÄÄK TUO MONAN TAKKI!!!! Hitto. Susta Ivana Helsinki on ihana aina, mut mulla on ikävä tota aikaa, milloin oli telttoja, tyttöjä ja printtejä!! KAIPAAN.

Maria
3/5 | 

Kaunis asu. :) Ja hei aivan mahtavaa uutta vuotta! Kiitos sun blogista, se on piristänyt kovin monia päiviä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011