Tämä vanha kirppikseltä löydetty huopalippis kirvoittaa kanssaeläjissä aina ratsastukseen liittyviä kommentteja. Myönnettävä on, että se muistuttaa hieman ratsastuskypärää :D mutta väliäkös tuolla. Ostin hatun tuunausaikeissa, sillä kotoa löytyy yksi ylimääräinen mintunvihreä tekokarvatupsu. Oli tarkoituksena kiinnittää se tuohon "nuppiin", mutta sitten aloinkin käyttää hattua ihan sellaisenaan ja tykästyin siihen. 

Tummansiniseen jakkuun yhdistettynä hatun saamat ratsastusaiheiset kommentit ovat täysin ansaittuja. 

Punainen kukkamekko on Montonin vanha mekko, loaferit Minna Parikka ja laukku vintagea. Jakku kirppikseltä sekin, alunperin Zaran. 

Ihana ihana elokuu ja etenkin se, että saa käyttää kivoja takkeja!

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Onpa supersöpö hattu! :D Jos on yhtään sellainen kaatuilija kun minä niin kypärähattu ei olisi ollenkaan huonompi idea! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010