Ihan ensimmäisenä arkipäivänä vedin ylleni muhkean villapaidan, maximoidakseni päivän mukavuuden. Kahvia ja villapaita, mitä sitä muuta oikeastaan kaipaakaan. Tai no kengät on ihan kätevät, ja hattukin, onhan sentään marraskuu.

Muhkean neuleen pariksi on kiva pukea vaikka shortsit. Oli tarkoitus laittaa aamulla farkkushortsit, mutta ne ovat tehneet katoamistempun kesän  jäljiltä. Samaten hukassa on lempparein alustoppini, ja suunnilleen kaikkien sukkieni parit. Arjen vaatekriisit osa 101.

Kommentit (10)

Noissa kengissä on vain Ihan Kaikki kohdillaan. Voisiko niitä valmistaa sellaisina vähän jämäkämpinä talviversioinakin..? En kestä enää omia kenkärumiluksiani.

Roosa

Mistä noi kengät on? Iiiihanat. Tosiaan sun takias oon ostanut ja harkinnut ostavani monia kenkiä.. Mm. Dr. Martenssin maiharit oon ostanut sun takia. Minna Parikan kenkiä oon harkinnut ostavani ja nyt nääkin.. :D

Sari

Moikka! Hyvä asu. Mistähän olet hankkinut noin kivat sukkikset? Onks muuten jotain hyvää vinkkiä (nettikauppoja tai tavallisia) mistä saisi hieman erikoisia, kivoja sukkiksia ja leggareita?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Nää on valehtelematta jotain 8 vuotta vanhat H&M:n sukkikset, jotka jostain mystisestä syystä eivät vain hajoa :o

Black Milkillä on maailmankaikkeuden parhaat leggarit, mutta huonona puolena se että ovat vähän hintavia. Mut hintansa arvoisia kyllä, rakastan <3 Sukkiksista en osaa sanoa, mulla aina tarttuu mukaan niitä milloin mistäkin :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Heip! Ajateltiin, että olisit hyvä tyyppi tähän haasteeseen:

Mulla ja mun kaverilla on blogi ja me haluttais haastaa sut tekemään asupostaus, jossa pukisit päällesi vähintään viisi vuotta vaatteet ja asusteet. Me pohdittiin yhdessä postauksessa vaatteiden nopeaa kiertokulku vaatekaupan kassalta kirppiskassiin ja halutaan haastaa kaikki jo pidempään bloganneet muotibloggaajat mukaan. Ei ollut helppoa löytää omasta vaatekaapista yli 5 vuotta vanhoja juttuja. ;)

Enemmän haasteesta:

http://thinknstyle.blogspot.fi/2013/11/haaste-missa-ovat-vanhat-vaattees...

Ois mahtavaa, jos osallistuisit!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011