Punahilkkabaskeri ja raitahame kuuluvat yhteen. Tämän hameen kanssa tulee aina ensimmäisenä mieleen laittaa päähän värikäs hattu ja tällä kertaa käsillä oli baskeri. Minä taidan olla se henkilö joka etsii ikuisesti vielä yhtä täydellistä hattua. Olen aina valmis selaamaan hattuvalikoimat läpi jos kaupassa osuu vastaan, ja etsimään sitä oikeaa. Minulla on jo muutama täydellinen päähine, mutta mahtavia käyttöhattuja ja -myssyjä ei voi olla liikaa. Vielä muutama vuosi sitten esimerkiksi lierihattua käyttäessä oli vähän friikki olo (vain pipo pakkasella oli ok), mutta nykyään naiset ja miehet käyttävät hattuja asusteina jo ihan eri tavalla. Hyvä hyvä :)

Viimeisestä kuvasta huomaa Maison Martin Margiela for H&M -takkini hauskan yksityiskohdan, se näyttää olkapäältä ihan siltä kuin olkatoppaus olisi rullattu. Pidin älyttömän paljon MMM:n henkkamaukkamallistosta, kaikissa vaatteissa oli vastaavia mielenkiintoisia omituisia yksityiskohtia. Ainoastaan Sonia Rykielin kanssa toteutettu mallisto menee ohi, siitä olisin voinut pukea ylleni paria hempeän vaaleanpunaista juttua lukuunottamatta ihan kaiken. Sonia Rykiel puhuu raitaa ja pilkkua, kuten minäkin.

Kommentit (11)

Cerp
1/11 | 

Aiheesta ohi, onko jumperfabrikenin vaatteet ihan normikokoa? Campadressa olis nyt tarjous ja mietin ässän ja xs:n välillä. Normisti käytän vähä molempia, ehkä useammin kallistuu pienemmän puolelle ku ei oo tällä pituudella siunattu :D

Henna
2/11 | 

Oi, Sonia Rykiel. Itseltäkin löytyy kyseisen malliston raidallinen neulemekko, olisinkohan vielä blogisi kautta silloin koko mallistosta kuullut!

http://nitrolicious.com/wp-content/uploads/2010/01/sonia-rykiel-pour-hm-...

Tuosta tuo keskimmäinen :) Taitaa muuten olla ainoa H&M:n mallisto, josta jotain olen tilaillut.

Hatturintamalla taasen en ole rohkaistunut senkään vertaa, peruspipoilla mennään aina! Kauniin värinen kyllä tuo baskerisi :)

Cerp
3/11 | 

Kiitoksia vastauksesta, sinne lähti mulle mekkotilaus... eiku siis miehelle viskilasit joululahjaks :D

Matleena
4/11 | 

Voi että! Bongasin sinut Ikeassa! Jos huomasit teiniä lasittuneilla silmillä ja mekolla, se olin minä:D Heti sen jälkeen tajusin, että olisinhan minä tietenkin voinut tulla nykäisemään hihasta ja tervehtimään. Voi, että oli mukava bongata sinut oikeasti, olet inspiroinut minua niin paljon! Blogisi on rakastuttanut minut Minna Parikkaankin niin kovin ( ja jos joskus menen naimisiin niin jalassani on Parikat:D)! hahah, tulipa hassu viesti. Hyvää joulun odotusta!

5/11 | 

Just tänä aamuna mietin, että pitäisi kysyä sinulta Jumperfabriken kokomerkinnöistä. Ja siinähän se vastaus tuli, kiitos =)

Minä tykkäisin käyttää enemmänkin hattuja mutta kun on siunattu niin isolla päällä, ei oikein tahdo löytyä sopivia ainakaan naisten osastolta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012