Vesisateella otsistytön paras kaveri on lierihattu. Ei liimannu musta märkä rätti otsaan vaan karvat pysyvät nätisti kuivana ja tuuheana. Suosittelen. Tämä minun hattuni on H&M:n mallistoa ja se on ihan paras.


f2

f2


f1

f1


f3

f3

Pilkullinen takki on vanha löytö eBaysta, vuorotellen vihaan ja rakastan sitä. Välillä (kuten tänään) se on maailman ihanin, ja toisina päivinä typerän laatikkomallinen, enkä istu siihen ollenkaan. Olen tosi harvoin näin päättämätön minkään vaatekappaleen suhteen.

Kommentit (8)

1/8 | 

Voi kun minäkin oppisin käyttämään hattuja! Heti, kun asetan päähäni sellaisen, rupean näyttämään erilaiselta nuorelta. Ei-toivottava tila.

3/8 | 

Mulla on ostoslistalla hattu! En ole koskaan käyttänyt hattuja (pipoja kylläkin), mutta nyt jostain syystä hiiiirrrrveä himo hattuihin!

4/8 | 

ei hitto! oonki miettiny et asutko jossain lähellä ku oon saanu sellasen kuvan sun kirjotuksista, mutta tossahan näkyy mun rakennus taustalla :-D!!

ja tykkään ku kirjotat paljo et mitä tampereella tapahtuu, oon just muuttanut tänne ja ihana saada tietää mitä täälä tapahtuu ja saada vähä vinkkejä mihin kannattaa eksyä!

perhoneito
5/8 | 

Katselin eilen just mun hattuhyllyllä lojuvia hattuja, mutta ne oli liian korkeella, enkä ylettyny ilman tuolia, joten jäi vielä laittamatta päähän. Pitääkin tänään ottaa se tuoli ja palauttaa hatut käyttöön.

Jos nyt vieraan ihmisen sana yhtään auttaa, ni musta toi takki ei oo yhtään laatikkomaisen näköinen vaan aivan ihana. Itsekin voisin ottaa, jos ois punainen :D

7/8 | 

Oi, miksi ei meidän henkkamaukasta voi löytyä tuollaisia!? Tahtoo! Oon hattujen vannoutunut käyttäjä. Ihana, ei voi muuta sanoa. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012